Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
FSV Frankfurt v Kaiserslautern
Frankfurt takımında 21-22 maçtır görev alan kalecileri Patric Klandt bu hafta cezası nedeniyle oynamayacak, ayni şekilde Kaiserslautern takiminin 25 yasındaki genç kaptanı ve ayni zamanda beyni olan Axel Bellinghausen oynamayacak, bu iki önemli eksik hiç kuskusuz iki takim içinde büyük bir dezavantajdır. Biz maçın ortada geçeceğini düşünüyor ve maçta az gol olur diyorum.
Tahminim: 2.5 GOL ALT
Pauli v Hansa Rostock
St.Pauli şuana kadar ne yaptıysa evinde yaptı,eğer dışarıda 3-5 galibiyet alsalardı şuanda Freiburg’ un yerine onlar lider olurdu, evinde olağan üstü isler çıkaran St.Pauli,deplasmanda hiç olmayacak isler yapıyor, örnek olarak ta gecen hafta alınan 1860 Münih yenilgisi,resmen madara oldular, sen deplasmanda oyun oynayamıyorsan, puan alamıyorsan 1.Ligde de isin olmaz!!! Gelelim Hansa’ ya son 3 karsılaşmadır bir Özveri içerisindeler, malum tehlike çanları onlar için çalıyor. Düzelme sinyallerini aslında Aachen ve Mainz deplasmanlarında gösterdiler ve oynadıkları futbol ile beğeni topladılar. Ben şahsen bu hafta onlara çok güveniyorum, her ne kadar St.Pauli evinde diğer takımlara Aslan kesilse de şanslar eşit diyorum
Tahminim: Hansa Rostock Kaybetmez
Fürth v Oberhausen
Ev Sahibi gecen hafta 3 altın değerinde puanı cebine koydu ve 1.Bundesliga ya çıkmak için önemli bir deplasman maçından gülerek ayrıldı ama buda Fürth`ün özelliği ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Oberhausen hafta içi Carsamba Rusyanin dev ekiplerinden Dynamo Moskova ile karşılaştı ve sahadan 4-1 yenik ayrıldı, Oberhausen Teknik Direktörü Fürth maçını düşündüğü için sekiz as futbolcusunu sahaya sürmedi. Çok zor geçmesini beklediğim bu karşılaşmada Fürth evinde saha ve seyircisi önünde oynayacağı için 1 adim öne çıkıyor, Fürth kazanırsa zar zor bir farkla galip gelir diyorum
Tahminim: Fürth Kazanır
Ingolstadt v 1860 München
Gecen hafta son dakikalarda yedikleri golle mağlup olan Ingolstadt, gecen haftaya damgasını vuran 1860 Münihle karşılaşacaklar, 1860 Münih çıktığı her karşılaşmada açık futbolu seviyor ve bunun neticesinde oynadı çoğu maçın Üst bitmesi dikkatleri çekiyor, bu haftada açık futbolu benimseyeceklerini düşünüyor ve maçtan gol haberleri bekliyoruz
Tahminim: 2.5 GOL ÜST
G.Fürth vs Oberhausen
Fürth kötü sonuçlar almaya devam ederek herkesi şaşırtmaya devam edior,ancak ikinci yarıya iyi başladılar.Oberhausen takımı ise son 6 haftadır kaybetmiyor bu zaman diliminde hanelerine 14 puan yazdırmayı başardılar.zor bir karşılaşma olacağı kesin ancak yinede ben fürth takımının başlangıç yapması adına bu maçtan galip ayrılacak tarafın olduğunu düşünüyorum ilk tercihim 1 diğer bir seçenek ise üst olur diyorum.
TAHMİNİM:1 VE ÜST
Mainz vs Augsburg
Kupa maçında geçtiğimiz hafta içi shalke 'yi eleyen bir takım var şimdi karşımızda.Mainz bu hafta sahasına ikinci yarıda henüz maç kazanamayan Augsburg2u konuk ediyor.iyi bir çıkış yakalayan ev sahibi ekibin bu maçta sahadan 3 puanla ayrılacağı kanaatindeyim.
TAHMİNİM:1