Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
ALMANYA BUNDESLİGA 2 SAKAT VE CEZALI LİSTESİ (7 KASIM)
Wehen : Vlado Jeknic (defans))
Kaiserslautern : Tobias Sippel (kaleci), Laurentiu Reghecampf (ortasaha), Fabias Schonheim (defans)
Aachen : Mirko Casper (defans), Jerome Polenz (ortasaha), Reiner Plasshenrich (ortasaha)
Koblenz : Branmir Bajic (ortasaha) , Goran Sukalo (ortasaha), Adrian Djokaj (forvet), Marcus Rickert (kaleci)
Nürnberg : Marek Mintal (ortasaha) , Andreas Wolf (defans), Daniel Gygax (forvet), Daniel Klewer (kaleci), Aleksandar Mitreski (defans)
Frankfurt : Lars Weissenfeldt (defans), Markus Kreuz (ortasaha)
111 Aachen-Koblenz 1 1.35
Aachen son lig maçında FSV Frankfurt deplasmanında sergilediği harika performansla 3-0'lık galibiyet çıkartmayı başardı. Bu galibiyetin ardından tekrar kendilerine olan güvenleri geri geldi. Şu anda 7. sırada bulunan Aachen, ilk 3 potasını sezon sonuna kadar zorlayabilecek potansiyele sahip. Uzun bir aranın ardından da bu potansiyellerini son lig maçında fazlasıyla gösterdiler. Koblenz karşısında tek sorun orta sahanın önemli ismi ve takım kapatnı Plasshenrich'in forma giyemeyecek olmasıdır. Koblenz ise iç sahada başka, deplasmanda başka. İç sahada mağlubiyet yüzü görmediler. Oynadıkları 5 deplasman maçından ise sadece 1 puan çıkarabildiler. Orta saha oyuncusu Bajic cezalı. Ayrıca golcü Djokaj'ın da sakatlığı sürüyor. Son maçta iyi ritim yakalayan ve üst basamaklara göz kırpan Aachen'in güzel performansının sürmesini bekliyorum. Tercihim ev sahibi galibiyeti.
663 Freiburg - St. Pauli
Mainz, Kaiserslautern ve Fürth?ün puan kaybettiği haftada Freiburg bu maçı kazanırsa 3. sıraya kadar yükselecek. Ancak son 4 maçta sadece bir galibiyetle 3 puan toplayabilen ev sahibi oldukça formsuz. Konuk St. Pauli ise son 3 maçını kazandı. Dış sahada ilk 4 maçı kaybeden ekip, son maçında Duisburg?u yenmeyi başararak ilk puanlarını aldı. Ancak St. Pauli?nin son iki maçta galip gelmesinde rakiplerin 10 kişi kalması önemli bir etken oldu. İki ekip arasındaki son maçı St. Pauli evinde 5-0 kazanmıştı. Ben bu kez ev sahibinin bu maçı kazanarak kötü gidişe dur diyeceğini düşünüyorum. Yüksek oran arayanlar ise 0/2 tercihinde bulunabilirler. Ayrıca maç üste yakın. Benim önerim 1.
Tahminim 1 : Freiburg KAzanır
Tahminim 2 : 2,5 Gol Üstü