Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
111 Aachen - Ahlen
Aachen, ligde iç sahanın en başarılı 2 takımından biri. İç sahada oynadıkları 4 maçı da kazandılar. Ancak dış sahada bu performansın çok uzağındalar. Ahlen ise lige iyi başlamıştı fakat son 3 maçta sadece 1 puan alabildiler. İyi takımlara karşı zorlandıkları gerçek. İki takım arasındaki maçlarda Aachen’in üstünlüğü göze çarpıyor. Maçla ilgili önerim 1 ve üst tercihlerinden yana.
112 Augsburg – FSV Frankfurt
Ligin istikrarsız ekiplerinden biri olan Augsburg son 2 maçtan 6 puan çıkarmayı başardı. Frankfurt ekibi ise özellikle deplasmanda çok kötü bir performansa sahip. Ligde dış sahada puan alamayan 3 takımdan biriler. İç sahada St. Pauli ve Ahlen gibi ekipleri yenmeyi başaran Augsburg galibiyete yakın olan taraf. Ayrıca ligin karakterine uygun olarak iki takımın maçları da üst seçeneğine yakın.
113 H. Rostock - Fürth
Hansa Rostock, iç sahada 4 maçtan 10 puan çıkarmayı başardı. 2 hafta önce Koblenz’e attıkları 9 gol hala konuşuluyor. Fürth ise ligin iyi takımlarından biri olmasına rağmen, son 2 maçta galibiyet alamadı. Son maçında Frankfurt ile berabere kalan Rostock’da bizi hayal kırıklığına uğrattı ama bu maçta galibiyete daha yakın oldukları gerçek. Beraberlik riski olsa da ev sahibi tercihi denenebilir. Alt-üst tercihi olarak ta üste yakın olan zor maçta 1.55 üst oranının riskli buluyorum.
114 Wehen - İngolstadt
Ligin son sırasında bulunan Wehen ilk galibiyetini son iç saha maçında Frankfurt karşısında aldı. İngolstadt ise dış sahada sadece 1 beraberlik alabildi. İki ekibinde bu performanslarla ligde kalmaları oldukça zor görünüyor. Ancak ben Wehen’in bu maçı kazanabileceğini düşünüyorum. Daha önce güvendiğim maçlarda beni yanıltmalarına rağmen son kez Wehen diyorum. Yüksek oran sürpriz kuponlarda değerlendirilebilir. Eğer konuk ekip bir gol bulursa maçta 3 gol olmasa da kolaylaşır.