Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
EMEĞE SAYGI GÖSTERİP Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM
EMEĞE SAYGI GÖSTERİP Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM
Livorno-
Siena
Livorno bir türlü tehilkeli bölgeden uzaklaşamadı ve bu durum Livorno'yu sevenleri üzüyor yani bizi , bu hafta rakip Siena , Siena şu anda ligte biraz rahat konumda gözüküyor , Siena'da 5 oyuncunun durumu belirsiz , ben bu maçta Toscana temsilcisinin maçı kazanıp rahat bir nefes alacağına inanıyorum , Livorno Kazanır İddaa'da oranı 2,10 oynamaya değer
Livorno kazanır Oran : 2.25
Lazio-
Inter
Alınan duyumlar hiç hoş değil. Bu ne kin bu ne nefret? Lazio'nun Roma'nın yoluna taş koymak adına İnter maçına asılmayacağı yönünde çıkan haberler ilgimi çekti...
Buna yabancı değiliz. 2003-2004 sezonunda şampiyonlar ligi G grubunda son maçlarda Beşiktaş'ın üst tura çıkmak için çekiştiği Sparta Prag'a maçı adeta ikram ederek önünü kesmişti.
İnter kazanır Oran : 2.00
Cagliari-
Roma
Cagliari ligde kalabilmek için müthiş bir performans qösteriyor.Kendi sahalarında oynadıkları son 4 maçı kazandılar.Geçtiğimiz hafta da Sampdoria karşısında son dakika qolü ile kaybettiler.Böyle devam ederlerse liqde kalabilecekler qibi qözüküyor.Roma ise hala İnter'in arkasından şampiyonluk mücadelesi vermeye devam ediyor.Hafta içi çok önemli bir Şampiyonlar Liqi maçları var ve takımdaki sakat ve cezalıların sayısı oldukça fazla.Perrotta, De Rossi ve Vucinic cezalı, Juan sakat, Totti'nin durumu belirsiz.Cagliari'de ise tek eksik Contini.Roma'nın eksiklerini ve hafta içi oynayacağı Şampiyonlar Liqi maçını ve Cagliari'nin son haftalarındaki çıkışını qöz önüne alarak Cagliari'nin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
Cagliari kaybetmez Oran : 1.94