226 Cesena v Cagliari
Cesena Seri A için biraz az kaldı. Çünkü takım tam anlamıyla lige hazır olamadı. İstediği hiç bir ilerleme gerçekleşmedi. Cesena takımı en son Bologna karşısında mağlubiyete engel olamadı. Bu maçtan sonra yaklaşık 15 gün ara olacak ve bu dönemde Cesena da birçok köklü değişim olacaktır. Cagliari zayıf ekiplerden Catania karşısında zorlanmadı 3Gollü bir galibiyet elde etti. Fakat rakipleri Catania 2 kırmızı kart ile iyice oyun disiplininden uzaklaştı ve mağlubiyete engel olamadı. Cesena Seri B deki performansına geri dönse bu maçta asla zorlanmaz. Yine de içimde biraz tereddüt var. Sadece sürprizcilere önerebileceğim bir maç. Sürprizcilere Cesena galibiyetini öneririm.
Tahminim: Sürprizcilere – Cesena Kazanır
262 Milan v Roma
Lider Milan tereddüt etmeden şampiyonluğa koşuyor. Çok iyi bir futbol ortaya koyuyorlar. Massimiliano Allegri ile Milan daha farklı oynuyor. Özellikle hücumda çok etkililer. Roma sahasında Bari önünde tek golle hedefe ulaştı. Bence Milan galibiyetine oynamaktansa Üst seçeneğini değerlendirmek en doğrusu gibi görünüyor. Size de tavsiyem Milan galibiyeti yerine 3 gol barajı açılır seçeneğidir.
Tahminim: ÜST
303 Lazio v Udinese
Lazio Juventus önünde kaybedince büyük bir moral çöküntüsü yaşadı. Çünkü 90.dakikada Milos Krasic Juventus adına golü atınca tam bir yıkım yaşandı. Lazio için büyük bir yara olarak bu maçı hatırlarız. Udinese ise Fiorentina önünde 2 – 1 kazandı. Udinese bu sezon daha derli toplu bir ekip oldu. Bana göre maç dengede. İki takım da eşit şartlara sahip. Beraberlik benim bu haftaki değerlendirmelerim arasında ilk sırada.
Tahminim: 0
321 Bari v Palermo
Ligin dibine iyice yerleşen Bari 90 lı yılların başarısından çok geride. Palermo ise aksine çok iyi bir form yakaladı. Haftayı galibiyet ile kapadılar. Palermo hafta içinde UEFA Avrupa liginde zayıf İsviçre temsilcisini deplasmanda yenmeyi başardı. Ancak gruptan çıkamadılar. Ligde ise iyi gidişlerine Bari maçını da ekleyerek lige artık asılırlar. Bari maçından da galibiyet ile ayrılmalarını bekliyorum.
Tahminim: 2
322 Catania v Brescia
Catania bu hafta çok eksik oyuncuya sahip. Takımın bu denli eksik oyunculara sahip olması büyük bir handikap olarak görülmeli. Brescia gibi kendini yukarılara taşımaya çalışan bu nedenle daha agresif bir futbol oynayan ekiplere karşı şansları çok az. Bence Catania evinde ne kadar iyi olursa olsun Brescia önünde duramazlar diye düşünüyorum. Brescia bu maçtan galibiyet çıkarabilir.
Tahminim: 2
Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için 

LinkBack URL
About LinkBacks