Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
255 Fiorentina v Genoa
Özellikle önemli bazı mücadeleleri kaybetmesine rağmen Bayern München’e elendiği ancak 3-2 kazandığı maçtaki oyununa devam ederek geçen hafta mükemmel bir oyun sonucu Napoli gibi özellikle evinde harika oynayan bir takımı deplasmanda yenen Fiorentina artık tamamen lige döndü. Genoa takımında ise evlerinde kazandıkları maçta bir sorun ön plana çıktı. Üzerlerine gelen takımlardan gol yiyorlar. Formda Fiorentina önümüzdeki sezonda Avrupa Kupalarına katılma şansını devam ettirme adına bu maça kazanmak parolasıyla sahaya çıkacaktır. Ayrıca şu önemli istatistiği de sizlerle paylaşmak istiyorum ki; Genoa takımının toplam 42 Puanı var ve Sadece 9 Puanını Deplasmanda aldılar.
Tahminim: 1
284 Palermo v Inter
“İnanılmaz bir akşamdı, kuponuma yanlışlıkla deplasman galibiyeti yazmışım! Birde baktım ki İnter’miş? Şaşırdım Tutmuşta…. Nasıl Olurda İngiltere de kazanırlar!. Bilmiyorum abi ama sağ ol.” Bu sözler Adana ilinde yaşayan bir Ordu’lu arkadaşıma ait. Neden? Niye? Nasıl? Neye Dayanarak? Bir sürü soru soruldu bana. Cevap olarak sadece Neden Olmasın ki? Diyorum. Bizim sitemizde yazılan yorumlar taşıma değil, Şampiyonlar ligi için yorum yapan arkadaşlarımız da dâhil herkes gönlünden geçeni yazıyor farkımızda bu. Bana kişisel mailler ile fikrim soruldu Ben İnter üzerine oynayacağımı yazdım ve nedeninin Hoze diye bir teknik adam olduğu… İnter Bu maçıda kazanacaktır.
Tahminim: 2
285 Roma v Udinese
Haftaya damgasını vuran maçlardan birine imza attı Roma ve birçok kişiyi yanılttı. Oysa geçen haftaki yorumlarımızı okuyan arkadaşlarımız genel olarak “Roma takımının yenilmezlik serisinin bile bitebileceği bir maç” lafından çok şey anlamışlardır. Udinese ise iyi futbolunun karşılığı olan 3 puanı hanesine yazmayı bildi evinde. Bu maç ile ilgili İstatistiklerin her zaman doğruyu söylemediğini hatırlatıyorum. Bence Roma kazanırsa bile bu çok zor olacak
Tahminim: Alt
Konu Multowey tarafından (20-03-2010 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
339 Atalanta v Livorno
Ligden kim düşecek? Bence bu maçı kim kaybederse onun ligde kalma şansı bitebilir. Livorno eğer Siena takımına 3 hafta önce kaybetmeseydi durum çok farklı olurdu. Yinede Roma gibi uzun bir süredir kaybetmeyen takımı yenmek adına beklide ilk kez bu kadar cesur bir futbol oynadılar Atalanta evinde seyircisiyle bütünleşecektir. Atalanta maçı alır gollü bir maç olur
Tahminim Üst
340 Bari v Parma
Bari ile Parma maçı haftanın her sonuca açık ve tahminini bulmanın çok zor olduğu bir mücadele olacaktır. Evinde aldığı galibiyetle biraz daha rahatlayan Parma, Deplasmanda Lazio gibi bir ekibi yenme başarısı gösteren Bari… Yani Zor maç zor…
Tahminim:1
341 Cagliari v Lazio
Genoa maçı halı sahalarda alınabilecek bir sonuçla biten Cagliari bence düşüşte ve çok canlar yakabilir. Lazio takımı harika oynadığı bir maçı 2-0 kaybetti sahasında. Özellikle dikkat çekiyorum harika oynadılar. Lazio bu maçı alacak kabiliyete sahiptir. Ben sizlere bu hafta İtalya Serie A da Lazio takımının deplasman galibiyetini banko diyorum.
Tahminim: Banko 2
342 Chievo v Catania
Catania… Tüm hafta boyunca İtalya’da herhalde en çok konuşulan takım olmayı başardılar. Kutluyorum Nede olsa Chelsea gibi bir takımı saf dışı bırakan bir ekibi sahadan silmek ve yenmek kolay olmasa gerek. Chievo ise Milan takımına son anda kaybetti. Kazanmak için her şeyi yapacaktır Chievo yinede beraberlik oranı çok yüksek bir maç.
Tahminim: 10 ÇŞ
343 Milan v Napoli
Sözün Bittiği yerdeyiz artık. Milan ligde öyle bir duruma geldi ki söylenecek tüm sözler bitti Puan kaybı Şampiyonluk kaybı olur. Bu nedenle rakip artık kim olursa olsun Milan takımı yenecektir. Buna Napoli takımının performans düşüklüğüne eklenince Banko Milan diyebiliyoruz.
Tahminim: 1Bologna evinde Sampdoria ile berabere kaldı, Siena ise kılıcı kalkanı almış Savaş elbiselerini giymiş her şeye saldırıyor. Son karşılaşmasında 3-0 geriye düştüğü Juventıus karşısında 3-3 lük netice çıkartmasını bildiler. Mücadele ise mücadele Rakipse Rakip, Siena galip gelecektir.
344 Siena v Bologna
396 Sampdoria v Juventus
oldukça zor bir karşılaşma daha geçtiğimiz hafta sonunda ilk 10 dakikada Siena’ya 3 gol atan Juventus maç sonunda sahadan ancak 3-3 lük netice ile ayrılabilmişti. UEFA Avrupa ligi kapsamında ilk karşılaşmayı sahasında 3-1 kazanan Juventus hafta arasında İngiliz ekip Fulham deplasmanına rövanş için konuk oldu. Turu alması beklenen Juventus maçın 2. dakikasında David Trezeguet’ nin golü ile 1-0 öne geçse de turu geçmeyi kafasına koymuş rakibi Fulham karşısında 10 kişi oynamak zorunda kalan Juventus sahadan 4-1 lik yenilgi alarak Avrupa macerasına son noktayı koyan taraf oldu. Moralsizlik diz boyu ve bu hafta sonunda Sampdoria’ ya konuk olacaklar. Ev sahibi Sampdoria ise sahasında yenilgi görmedi. Rakibinin yorgunluğundan ve moralsizliğinden ev sahibi Sampdoria faydalanmasını bilecektir.
Bol şans teşekkürler..