Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
254 19:00 06.03.2010 Fiorentina v Juventus
Ne Fiorentina nede Juventus İstikrarlı sonuçlara imza atmıyorlar. Juventus gibi bir dev nasıl bu hale geldi anlamak mümkün değil. Fiorentina geçen hafta Lazio gibi bir takım karşısında beraberliği inanılmaz bir baskı kurarak kurtardı. Juventus ise bildiğimiz gibi …
Tahminim: 2,5 Gol Alt
282 21:45 06.03.2010 Roma v Milan
Bence Hem Haftanın hem de ligin tüm periyodunu değiştirecek nitelikte bir maç Uzun süredir Avrupa kupası maçları hariç yenilgi yüzü görmeyen ancak formunda azda olsa düşme gözlediğim Roma, Son Haftaların Formda takımı Milan karşısında ne yapacak. İtalyan Dello Sport’a göre Roma Bir adım önde. Milan Bu maçı kazanırsa Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşabilir her açıdan iki sonuçta çıkabilir
Tahminim: 2,5 Gol Üst
345 16:00 07.03.2010 Bari v Chievo
Chievo iki haftada altı puan toplarken iyi bir futbol sergiliyor Bari ise dört maçtır kazanamıyor artık puan almaları şart. Bu maçta bol gol olma olasılığı Bari takımının kazanma olasılığından daha fazla bence diyor ve en az üç gol olacağını temenni ediyorum.
346 16:00 07.03.2010 Bologna v Napoli
Bologna takımında geçen hafta deplasman galibiyeti ve atılan 4 gol mutluluk yarattı ancak Napoli takımı Roma Mükemmel bir oylun oynadı Milan takımını elinden kaçırdı. Bence Haftanın Deplasmanda ençok kaybetmeyeceğine güvendiğim takım olan Napoli Kuponlarımızdaki yerini alacaktır
Tahminim: Napoli Kaybetmez
348 16:00 07.03.2010 Palermo v Livorno
Bu Palermo evinde kimleri yenmedi ki! Evlerinde harika oynuyorlar Livorno gibi bir takının ligden düşmeye en yakın takım olduğunu düşünüyor ve Ev sahibinin kazanacağını düşünüyorum. Livorno ancak katı defansı sayesinde en fazla bir puan alabilir bence
Tahminim: Palermo Kazanır
349 16:00 07.03.2010 Sampdoria v Lazio
Lazio takımı Fiorentina takımını yenmek için inanılmaz bir mücadele verdi 93. Dakikada gelen gole engel olamadılar bence hakem hatasıydı… tabii ki bu benim yorumum. Lazio bu ligde kalmayı hak ediyor bence.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
350 16:00 07.03.2010 Siena v Parma
Ligin neredeyse başından bu yana ilk defa ellerine en alt sıradan kurtulma şansı gelen Siena takımının bu maçı kesinlikle alacağını düşünüyor ve sizlere banko kazanır diyorum.
Tahminim: Siena Kazanır
383 21:45 07.03.2010 Inter v Genoa
Milan takımının Roma Takımı ile maçı olduğu böyle bir durumu değerlendirmek isteyecek olan Inter kazanmaya çok yakın. Genoa takımı ise performans olarak bir beraberliğe oynamayacaktır gollü bir maç olur bence
345 Bari - Chievo
Bu sene İtalya Ligi’nde en beğendiğim takımlardan biri olan Bari son haftalarda düşüşte. Üstüste 4 maçı da kaybettiler. Ancak bu 4 maçın 3’ü deplasmandaydı ve içerideki tek maçları da Milan’a karşıydı. Zaten ondan önce sahalarında 7 maçın 6’sını kazanıp sadece Inter ile berabere kalmışlardı. Aslında geçen haftaki 4-0’lık Catania yenilgisi de pek hakettikleri bir sonuç değildi. Tamam rakip daha iyiydi ama Barreto bir penaltı kaçırıp 2 de net fırsatı harcamasa herşey daha farklı olabilirdi. Chievo da bu hafta küme düşme hattından uzaklaşmanın rehavetine kapılabilecek takımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Ayrıca önemli eksikleri var. Ortasahadan Marcolini ve Luciano ile defanstan Yepes ve teknik direktör Di Carlo cezalı. Bari için bu karşılaşma yeniden çıkışa geçmek için önemli, fırsatı değerlendirmelerini bekliyorum
tahminim 1
oran 1,65