Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
İnter-Sampdoria:İnter yıne işi erken kopardı bana göre tek begenmedıgım noktası bazı maçlarda kafalar başka yerlerde isterlerse italyada herkesı yenerler 1 ve üst olabilecek bir maç
Roma-Catanıa:Romada kendıne geldı vede güzel oynuyorlar gecen haftada palermo macında güvendım farklı yendıler pazar gunude bol gol izlettırırler h1 bile olabilir yine
Bari-Milan: Milan kakanın gitmesınden sonra bazı maçlarda zorlanıyor forvet hattı bana göre yetersız m.unıted maglubıyetınınde moral bozuklukları üstündedir en iyisi izlemek
234 19:00 20.02.2010 Genoa v Udinese
Aynı skorlarla maç kaybeden iki ekipten Genoa, Juventus karşısındaki iyi oyunu ve arzusu ile dikkat çekti Udinese ise bir ileri bir geri.. Evinde iyi mücadele eden ve daha formda olan ev sahibi kazanacaktır.
Tahminim:Genoa Kazanır
258 21:45 20.02.2010 Inter v Sampdoria
İnter ligde ve kupada doludizgin ancak form düşüklüğü dikkat çekiyor. Kazanmayı biliyorlar. Sampdoria 4 maçlık bir seri yakaladı ve iyi oyunlarını puanlarla süslediler. Bu maçta galibiyet üzerine yatırım yapmaktansa az gollü bir maç olmasını değerlendirmek gerekir skor tahmini olarak 1-0 veya 1-1 öneriyorum
Tahminim:2.5 Gol Alt
345 16:00 21.02.2010 Atalanta v Chievo
Atalanta takımının şiddetle puanlara ihtiyaç duyması tabiî ki ev sahibini favori yapıyor ancak Chievo takımının kaybettiği Siena Maçında dönem dönem harika oynadığını ve mücadele ettiğini unutmamak lazım. Yinede ev sahibine daya yakın
Tahminim: Atalanta Kazanır
346 16:00 21.02.2010 Bologna v Juventus
6-7 maçtır kimisi şanstan olsa da puanları hanesine yazdırmayı başaran bir Bologna takımı var. Ancak Juventus kazanmak zorunda yoksa dağdan yuvarlanan kaya misali olaylara gebe olduğunu unutmayalım. Konuk ekip Juventus hafta arasında UEFA karşılaşması için Hollanda temsilcisi Ajax ile deplasmanda karşılaştı ve zorlu deplasmanda geriye düşmelerine rağmen Oliveira attığı 2 golle Ajax deplasmandan 2-1 galip ayrılmayı başardılar. Sahasında oynayacakları rövanş için önemli netice ile moralleri de yükselen konuk ekibin lig karşılaşmasında da etkili olup galip gelmesini bekliyorum. Haftanız deplasman bankosu olarak vermek istiyorum
Tahminim:Juventus Kazanır
347 16:00 21.02.2010 Cagliari v Parma
Ev sahibinin kaybetmeyeceği bir maç bence fakat Parma golsüz bir beraberlik kazanabilir. Ev sahibi ateşli taraftarıyla kaybetmeyecektir yinede aklımdan geçen skor 0-0 olduğu için buna göne oyun oynamak gerekir. Gol altı denenebilir
348 16:00 21.02.2010 Fiorentina v Livorno
Ligde Lazio takımını yenmesinden bu yana galibiyet yüzü göremeyen Fiorentina hafta arasında Alman ekip Bayern Münih’e konuk olduğu deplasmandan 2-1 lik yenilgi ile döndü. Şampiyonlar ligi maçı yorgunu olmasına rağmen Fiorentina’nın bu maçı alabilecek güce sahip olduğunu değerlendiriyorum.
Tahminim:Fiorentina Kazanır
349 16:00 21.02.2010 Palermo v Lazio
Geçen hafta banko olarak verdiğim ve siz iddaayorumu takipçileri adına beni yanıltmayan Lazio maç nasıl kazanılır dersi verdi. Gerçi geçmiş karşılaşmalarında da iyi oynuyorlardı. Ne de olsa büyük takım. Palermo evinde mükemmel oynuyor ve hedefleri Avrupa her açıdan zor bir maç ben tercihimi az gole bağlıyorum.
350 16:00 21.02.2010 Roma v Catania
İnanılmaz bir seri yakalayan Roma taraflı tarafsız herkesin takibinde.. yalnız hafta arsında UEFA karşılaşmasında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos deplasmanına konuk oldukları mücadelede 2 defa öne geçmelerine rağmen sahadan 3-2 yenik ayrılan taraf oldular. Sahasında turu geçeceklerdir. Bu hafta sonu Catania’yı konuk edecekler. Catania her takıma ayrı bir futbol oynasa da, bu maçta ikinciliği korumak isteyen ev sahibinin kazanacağını düşünüyorum
Tahminim:Roma Kazanır
351 16:00 21.02.2010 Siena v Napoli
İnanılmaz bir galibiyetle yeniden hayata dönme umudunu kazanan ve umutlanan Siena rakip takımın kim olduğunun önemli olmadığı bu maçı mutlak alacaktır haftanın ikinci bankosu olarak Siena takımını yüksek orandan değerlendirelim düşüncesindeyim.
Tahminim: Siena Kazanır
384 21:45 21.02.2010 Bari v Milan
Şampiyonlar liginde genel olarak iyi oynadığı bir maçı M.United’ a karşı kaybederek Avantaj kaybeden Milan için çok zor bir maç. Ayrıca evinde İnter takımına yenilmeyen Bari iyi durumu ile haftanın sürpriz bankosu olarak kuponlarımı süsleyecektir.
Tahminim: Bari Kazanır