227 19:00 06.02.2010 Palermo v Parma
Her açıdan zor bir maç olacağı sanki maç başlamadan belli oldu. Palermo takımının 34 Puanı var ve bu maçı alırlarsa Avrupa umutları en üst düzeye çıkacaktır ancak Bari Hakikaten ters bir takım ve her sonuca imza atabilirler. Ayrıca Palermo takımının 11 maçtır evinde hiç kaybetmediği gerçeği de karşımızda duruyor yinede son hafta oynanan kötü futbol beni düşündürüyor bence gollü bir maç olacaktır.
Tahminim:2,5 Gol Üst
254 21:45 06.02.2010 Livorno v Juventus
Livorno hiç beklemediği, hesapta olmayan Milan beraberliği ile 1 puanı hesabına ekledi ve 22 Puana ulaştı ki bence sürpriz bir puan bu. Juventus kötü gidişatına hala dur diyemedi şampiyonluk umutları rafa kalkarken Şampiyonlar Ligi umutları da neredeyse rafa kalkmak üzere hiç bilmeyen birine bu maçın ne olacağı sorsak tabii ki Juventus der. Juventus’un Üst üste kazandığı 4 maç yok bu sene ancak bu maçı kazanmaya mecburlar bence ayrıca farklı bir skor bekliyorum.
Tahminim:Juventus Kazanır
341 16:00 07.02.2010 Atalanta v Bari
Atalanta evinde en az kazanan takım Bari’nin ise deplasmanda tek galibiyeti var. Geçen hafta kazandığı maçta Palermo takımına karşı iyi mücadele eden Bari takımından daha çok Sampdoria takımına yenilmesine rağmen olumlu bir futbol oynayan ve atamayana atarlar felsefesinden maçı kaybeden Atalanta’nın bu hafta galip geleceğini düşünüyor ve sizlere banko olarak öneriyorum.
Tahminim:Atalanta Kazanır
342 16:00 07.02.2010 Bologna v Milan
Elindeki önemli fırsatları tepen Milan, hayret edilecek bir şekilde öne geçtiği bir mücadelede ligin düşme potasındaki Livorno takımına bir puan vererek kaybettiği bu iki puanı aramaz umarım. Bologna zorlu bir rakip ancak Milan için inisiyatif kullanarak bu haftanın ikinci bankosu olarak öneriyorum.
Tahminim:Milan Kazanır
343 16:00 07.02.2010 Genoa v Chievo
Genoa ve Chievo arasındaki Haftanın beraberliğe en yakın bu maçında geçen haftayı da beraberliklerle kapatan bu iki takım için söylenecek fazla bir şey yok bence bir puan her iki takımında işine yarar.
Tahminim:2,5 Gol alt
344 16:00 07.02.2010 İnter v Cagliari
İnter öyle yada böyle kazanıyor hem kupada hem ligde doludizgin gidiyorlar. Bu Büyük takımlarla oynarken daha fazla direnç gösteren bir ekip olan Cagliari için bir puan sürpriz olmayacaktır. Yinede zor bir maç bu maçın galibiyetinden daha çok gol durumuna yatırım yapmak daha karlı ve bence üç gol olmaz bu maçta değerlendirmemi buna göre yapabilirim.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
345 16:00 07.02.2010 Lazio v Catania
Kaybettiği Atalanta ve Fiorentina dahil Juventus ve Chievo maçlarında mükemmel bir oyun oynayan ancak gol yollarında tam anlamıyla istediğini elde edemeyen Ligin en önemli takımlarından biri olan Lazio için Kuponlarınızda bir yer açın Bu hafta alacağı üç puanın önemini bilen futbolcuların kalitesi ortada Catania takımından daha iyi bir takımlar ve en önemli, düşme potasındaki rakiplerini rahat geçerler kuponumda mutlak olacak tavsiye ederim.
Tahminim:Lazio Kazanır
347 16:00 07.02.2010 Udinese v Napoli
Bence İtalya Serie A da yılın takımı Napolidir. İnanılmaz oynuyorlar ve bu maçı alacaklarına olan inancım o kadar yüksek ki Udinese değil kim gelse şu ara sanki eli boş gönderecekler.
Tahminim:Napoli Kazanır
383 21:45 07.02.2010 Fiorentina v Roma
Fiorentina ilginç bir ekip hani bazı takımlar vardır canları isterse herkesi yenebilirler Fiorentina takımı da öyle bir takım. Roma inanılmaz bir seri yakaları ve yenilgiyi unuttular. Her Fiorentina maçında olduğu gibi bu maça Mutlak üç Puan parolasıyla çıkan Romanın maçı alamayacağını hatta bence Fiorentina takımının rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.
Tahminim:Fiorentina Kazanır