223 19:00 30.01.2010 Bari v Palermo
Bologna maçında çok iyi mücadele etmesine rağmen sahadan puansız ayrılan Bari, Evinde Fiorentina takımını rahat yenen ve ilerisi için dahada ümitlenen Palermo ile oynuyor. İçerdeki maçlarda seyircisiyle iyi bütünleşen ve sadece 1 mağlubiyeti bulunan Bari bu zorlu maçıda Deplasman karnesi kötü olan Palermo karşısında kaybetmeyecektir. Ev Sahibi Golü erken bulursa kazanabilir yinede beraberlik şansı yüksek bir maç.
Tahminim:Bari Kazanır yada Berabere Kalır
264 21:45 30.01.2010 Napoli v Genoa
Napoli Livorno takımını deplasmanda yenerken gayet iyi bir futbol sergiledi zaten Livorno takımının kazanamayacağı belliydi Ligin Düşmeye en yakın takımlarından biri olarak görüyorum. Genoa ise özellikle 60-65 dakikalık baskılı oyununun karşılığını aldı ve bu maça daha rahat çıkıyorlar Bence rahat bir Genoa yenilmez
Tahminim:Genoa Kazanır Yada Berabere Kalır
348 16:00 31.01.2010 Cagliari v Fiorentina
Fiorentina takımındaki düşüş devam ediyor. Ligin Belli bir evresinde çok iyi futbol oynayan o ekipten sanki eser yok. Cagliari ise Siena takımının kazanmak için her şeyi yaptığı bir mücadeleyi beraberlikle tamamladı. Cagliari kaybetmeyecektir diye düşünüyorum.
Tahminim: Cagliari Kazanır yada Berabere Kalır
350 16:00 31.01.2010 Chievo v Bologna
Her Hafta bir beraberlik maçı arayan ve beraberlik maçlarına bayılanlar var. İşte bende İtalya Serie A da bu hafta beraberliğe en yakın maç olarak görüyorum. Ayrıca her iki takımda güzel futbol ve iyi savunmaya sahipler 1-2 golü geçmez diye düşünüyorum Skor yorumu olarak 1-1 aklımdan geçen skordur.
Tahminim:2,5 Gol Alt
351 16:00 31.01.2010 Milan v Livorno
İnter Karşısında bence harika bir futbol oynamasına rağmen mağlubiyetle ayrılan Milan Yinede Şampiyonluğun önemli bir adayı bu maçı kazanmak onları ilerilere taşıyabilir çünkü İnter’in de özellikle zor maçları olduğunu unutmamak lazım
Tahminim:Milan Kazanır
353 16:00 31.01.2010 Parma v Inter
İnter Takımı Doludizgin gidiyor ancak her an sekteye uğrayabilirler. İtalya Serie A daki her takım İnter takımını yenmek için elinden geleni yapıyor. Parma Takımı zor bir mücadelede olsa kazanabilir bile . bu nedenle İnter takımındaki yükseliş suni bir yükselişe dönebilir. Şampiyonlar Ligi Haftası yaklaştıkça daha zorlu mücadeleler ile formları düşebilir. Unutmayalım ki geçen hafta Milan Oynadı İnter Kazandı
Tahminim:Parma Kazanır yada Berabere Kalır
354 16:00 31.01.2010 Roma v Siena
İtalya Kupasında Zor Bir Mücadelenin ardından Totti ve L.Toni olmamasına rağmen kazanan Roma için Siena maçı çok önemli ancak Siena artık her maça Final gibi çıkmalı. Bu onları biraz zorlayabilir. Fazla gol olmayacağını hatta gol atanın kazanacağını düşünüyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
356 16:00 31.01.2010 Sampdoria v Atalanta
Udinese deplasmanında oynadıkları futbolun yarısını oynarlar diye Haftanın Bankosu olarak Sampdoria takımına güveniyor ve Banko kazanır diyorum.
Tahminim: Sampdoria Kazanır
390 21:45 31.01.2010 Juventus v Lazio
Düşüşteki Juventus takımında işler iyi gitmiyor. Lazio takımınında acil puan yada puanlara ihtiyacı var. Düşünün öne geçmişsin ancak kazanamıyor ve Roma ya yeniliyorsun hayaller çok uzakta kaldı bence en azından bu sene çok gollü bir maç bekliyorum her sonuca da açık
Tahminim: 2,5 Gol Üst