Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
116 16:30 09.01.2010 Albinoleffe v Reggina
Albinoleffe Padova deplasmanından galibiyet ile döndü. Reggina evinde Grosseto karşısında beraberlik ile yetindi. İki takımında ateş hattından uzaklaşmaya ihtiyacı var. Bunu başaracak güçleri olduğunu biliyorum. Maçta bana Albinoleffe biraz daha önde gibi geliyor. Çünkü Reggina da vasatlıkta en üst noktada. Albinoleffe bu hafta zorlansa da galip gelir.
Tahminim: Albinoleffe Kazanır
117 16:30 09.01.2010 Ascoli v Crotone
Ascoli geçen hafta beni yanıltmayan bir diğer ekip oldu. Maçından bol gol çıkacağını ve üst beklediğimi belirtmiştim. Maçı Ascoli 5 – 1 maçı kazandı. Crotone ise evinde son dakikada bulduğu gol ile beraberliği kurtarabildi. Bu deplasmandan puan almalarını bekliyorum. Ascoli geçen haftaki galibiyeti ile düşünüldüğünde favori görünüyor. Bence Crotone onlara kolay kolay boyun eğmez. Maçın ortada geçmesini bekliyorum. Sizlere İlk Yarı beraberlik tercihini öneriyorum.
Tahminim. İlk Yarı Beraberlik
118 16:30 09.01.2010 Brescia v Padova
Brescia Salernitana deplasmanından galibiyet ile döndü. Brescia takımı ligdeki amacını henüz netleştiremedi. Rüzgarın yönüne göre gidiyorlar. Bana güven vermeyen bir ekip olduklarını her fırsatta söylüyorum. Padova haftanın mağlubiyet alan ekiplerindendi. Normal şartlarda bu deplasmandan puan almaları çok zor.
Tahminim: Brescia Kazanır
119 16:30 09.01.2010 Cesena v Piacenza
Cesena Modena deplasmanında tek golle mağlup oldu. Piacenza düştü düşecek derken haftayı galibiyet ile kapadı. Cesena zirveden uzak değil. Ama bu maç her iki takım içinde çok önemli. Bana göre iki takımında puan alması en doğru sonuç gibi duruyor. Riske atılacak maçlar değil. Alınacak her puan birini ligde tutabilir. Diğerini Seri A ya taşıyabilir.
Tahminim. İlk Yarı Beraberlik
120 16:30 09.01.2010 Cittadella v Torino
Bu Torino yine çok kuponlar yırttırdı bizlere. Takımın bu dengesiz tavırları bizi kahrediyor. Nihayetinde Torino aslında biraz daha aktif olması gerekirken kendini iyice saldı. Cittadella karşısında ne yapacakları belli olmaz. Bence dostlar iki takımın da ortak özelliği olan az gol seçeneğini değerlendirelim. Yoksa beklentilerimizi büyük risklere taşımayalım derim. Yine de size kalmış. Bence alt olur.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
121 16:30 09.01.2010 Mantova v Ancona
Ancona artık affetmiyor. Adamlar çok inanmışlar bu işe. Galip gelecekleri maçları kazanıyorlar. Yani beklentileri boşa çıkarmıyorlar. Mantova sürpriz takım olarak görülmeli. Çünkü ateş hattında her sıcak histe saldırabilirler. Ancona karşısında puan almaları zor. Bu hafta Ancona deplasmandan puan alır.
Tahminim: Ancona Kaybetmez
122 16:30 09.01.2010 Sassuolo v Lecce
Lecce liderlik koltuğuna iyice yapıştı. Zor maçları kazanıyorlar. Yakın takipcilerinden Sassuolo deplasmanına çıkacaklar. Bence bu hafta en dengeli maçlardan biri olur.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
123 16:30 09.01.2010 Triestina v Frosinone
Triestina bu sezon çok kötü değil. Ancak her maçta riskli skorlar ile ayakta duruyorlar. Frosinone ise son hafta sahasında farklı mağlup oldu. Bu hafta Triestina karşısında fazla bir seçenekleri yok diye düşünüyorum. Triestina rakibini yener.
Tahminim: Triestina Kazanır
124 16:30 09.01.2010 Vicenza v Salernitana
Salernitana ligde düşecek takımlar arasında ilk sırada. Her maçta mağlubiyet almaları düşmelerine ne kadar yakın olduklarını gösteriyor. Vicenza için kolay bir galibiyet olmalı.
Tahminim: Vicenza Kazanır
303 20:00 11.01.2010 Gallipoli v Modena
Seri B maçları arasında sürpriz sonuçlara yakın maçları zaman zaman sizlere hatırlatıyorum. Tabiki bu sürprizlerin büyük bölümü takımların oranlarından kaynaklanıyor. Oranlar açıklandıktan sonra maçlara bakmak pek doğru değildir. Bu sebeple Sizlere iki takımı inceledikten sonra Modena sürprizine hazır olun derim. Seçim yapmanın zor olduğu bir maçta bu tür tercih düşünülmeli. Ben Modena ya bu hafta güveniyorum.
Tahminim: Modena Kaybetmez
307 22:00 11.01.2010 Grosseto v Empoli
Grosseto ligde fazlasıyla başarılı sonuçlara imza attı. Empoli aslında bu sezonda beklentileri karşılamaya başlamıştı ki kan kaybetmeye tekrar devam etti. Aslında zor olduğunu biliyorum ama Grosseto galibiyetine daha fazla inanıyorum.
Tahminim: Grosseto Kazanır