249 19:00 19.12.2009 Bologna v Atalanta
Atalanta takımının düzelme yolunda olduğunu ve evindeki İnter Maçını kesinlikle kaybetmeyeceğini geçen hafta siz iddaayorumu takipçilerine vermiştim Bologna ise beni hayal kırıklığına uğrattı devre arasında takım takviyesi şart yoksa hüsrana uğrarlar
Tahminim: Atalanta Kazanır
281 21:45 19.12.2009 Fiorentina v Milan
10 maçtır mağlup olmayan Milan özellikle ilk yarıda Başta Seedorf olmak üzere kaçırdığı gollerden sora Palermoya mağlup olarak beni hayal kıklığına uğrattı oysa İnter in Berabere kaldığı bir hafta bu olmamalıydı. Fiorentina ise eski Yeşilçam klasikleri gibi yense de yenilse de ağlatıyor taraftarını istikrardan eser yok. Milan bu maçı alır
Tahminim:Milan Kazanır
332 16:00 20.12.2009 Genoa v Bari
Geçen hafta Juventus gibi bir takımı yenerek sükse yapan Bari ile evinde kral olan bir Genoa var karşımızda. İki takımda 24 er puandalar ve iyi futbol oynuyorlar ev sahibinin kesinlikle kaybetmeyeceği ancak başladığı gibi bitebilecek bir mücadele. Sıfırcılara duyrulur
Tahminim:Genoa Kaybetmez
333 16:00 20.12.2009 Juventus v Catania
Geçen hafta Juventus futbolu evde unutmuştu bence Bari resmen futbol dersi verdi teşekkürler. İtalya’da her takım her maçı kazanabilir eskiden yani 6-7 yıl önce Juventus ligdeki neredeyse her maça favori çıkardı ikinci lig futbolunu hatırlıyorlar arada bir!
Tahminim:Juventus Kazanır
335 16:00 20.12.2009 Livorno v Sampdoria
Livorno geçen hafta ben dâhil herkesi şaşırtmayı başardı ancak bu Samdoria bu maçı alır diyorum çünkü bu güce sahipler haftanın oransal olarak değerlendirilecek maçıdır.
Tahminim:Sampdoria Kazanır
336 16:00 20.12.2009 Napoli v Chievo
Şidi Bana mail atan bir oyun sever hakaret dolu mesajlarının güzel olan %10 luk kısmında Napoli maçını bilde görelim Demiş. Sevgili İddaayorumu takipçileri burada bizim yaptığımız sizlere takımlar ile ilgili Bilgilerin yanında kendi gönlümüzden geçen ve inandığımız şeyleri paylaşmaktır sadece. Önemli olan sadece sizin tuttuğunuz takımdır. Kim ne derse desin siz gönlünüzdekini oynayın. Bu sitede emek harcayan herkesin tuttuğu bir takım var elbette ancak önemli olan önce doğru bilgileri vermek yine önemli olan sadece sizin tuttuğunuz takım. Mesela Ben Bu hafta 10 ayrı kupon yapacağım tabiî ki bütçeme göre ve hepsinde Napoli galibiyeti olacak.
Tahminim:Napoli Kazanır
337 16:00 20.12.2009 Palermo v Siena
Ligde bir Palermo rüzgârı esiyor şaşırmamak elde değil. Acaba Teknik Direktör değişikliği haftalar önce olsa ne olurdu? Sorusunun cevabı kafaları karıştırıyor. Siena son iki maçını kazandı yinede Palermo diyorum.
Tahminim:Palermo Kazanır
339 16:00 20.12.2009 Roma v Parma
Roma hafta içi Avrupa liginde deplasmanda rahat kazandı. Roma geçen hafta zorlu Sampdoria deplasmanından aslında kazanabilecek pozisyonlarıda bulmalarına rağmen 1 puanla döndüler. Parma iyi futbol oynuyor ancak Bence Haftanın Bankosu Roma.
Tahminim: Roma Kazanır
341 16:00 20.12.2009 Udinese v Cagliari
Udinese için çok daha fazla anlam içeren bir maç Özellikle geçen hafta oynadığı ve 3-3 biten maçın ardından Cagliari düşüş sinyali vermeye başladı bu nedenle ev sahibi maçı alır ve 21 puana çıkar
Tahminim:Udinese Kazanır