Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
256 19:00 05.12.2009 Milan v Sampdoria
Milan haftalardır özlenen futbolunu oynuyor ve kazanıyor. Ligin ilk haftalarından başlayarak özellikle söylemiştim eğer Ronaldinho’da ısrar edilirse başarı gelir yine söylüyorum dünyada ender bulunan bu tür futbolcuların kıymetini bilmek gerekir. Bunlar öyle futbolcular ki 38 maçlık bir maratonda sadece bir kişi olarak 5-10 maç arası kazandırabiliyorlar bir takıma. Sampdoria ise bir ileri bir geri Milan’ın artık rakibi İnter ve İnter bu hafta Juventus deplasmanına gidiyor mutlak Milan Galip gelmeli.
Tahminim: Milan Kazanır
285 21:45 05.12.2009 Juventus v Inter
Haftalarca konuşulacak bir maça geldik. İnter Şampiyonlar Liginde beklenen performansının çok altında olsada bu ligin üzerinde bir takım kadrosuna sahip olduğunu gösterdi. Juventus ise Bayern Munchen ile öyle bir maç oynayacak ki mutlak izlenmesi gerekir. İnter takımı daha yorgun ve Juventus’un bence daha çok ihtiyacı var ancak yinede ben az gollü bir maç seçeneğini öneriyorum.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
333 16:00 06.12.2009 Bologna v Udinese
İnanılmaz bir direnç gösteren Bologna mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Lazio takımından inanılmaz gollerin kaçırıldığı bir maçta 1 puan almayı başardı. Udinese ise Livorno engelini 2-0 la geçerek bir ölçüde rahatladı. Bologna evinde kaybetmek istemese de daha güçlü Udinese Deplasmanda kazanır.
Tahminim: Udinese Kazanır
334 16:00 06.12.2009 Fiorentina v Atalanta
Fiorentina çok iyi oynadığı bol pozisyon bulduğu ancak değerlendiremediği bir İnter maçını Penaltıyla kaybetti Ancak Avrupada alınan önce Debrecen ardından Lyon galibiyetleri ile moraller en üst seviyeye çıkmış durumda ve garantilenen tur tüm İtalyayı sevindirdi. Liverpol deplasmanında oynayacakları maç formaliteden öte değil bu nedenle ligde bu maç şu an için daha önemli Fiorentina kaybetmez ve bu maç üst olabilir
Tahminim: Fiorentina Kazanır
336 16:00 06.12.2009 Genoa v Parma
Genoa evinde çok stresli ve gergin bir maçın ardından Sampdoria yı yenerken kırmızı kart nedeniyle Biava’yı kaybetti Parma ise kaybetmek üzere olduğu daha doğrusu kaybedecek bir futbol oynadığı maçtan evinde zorda olsa bir puanı kurtardı. Genoa gol bulursa kazanır yinede alt seçeneği Banko gibi
337 16:00 06.12.2009 Livorno v Chievo
Hafta içi İtalya Kupasında Sampdoria yı deplasmanda 2-1 syenerek moral bulan Livorno için Ligde işleri oldukça zor desem yeridir. Çok zor gol atan ve gol yememek üzerine kurulu bir futbol anlayışının bir takıma hiçbir şey kazandırmayacağını aksine korkaklaştıracağını düşünüyor ve Chievo Kaybetmez hatta erken bir gol bulabilirlerse kazanırlar diyorum.
Tahminim: Chievo Kaybetmez
338 16:00 06.12.2009 Napoli v Bari
Napoli mükemmel oynadığı Parma deplasmanında bence 1 puanla yetindi Bari ise zorda olsa evinde Siena takımını yendi Napoli evinde yenilmez ancak gol atan kazanır gibi bir maç , bu nedenle gol altı seçeneği çok cazip değerlendirilebilir.
339 16:00 06.12.2009 Palermo v Cagliari
Yeni Teknik direktörün etkisine ve iyi mücadele etmesine rağmen Chievo ya kaybeden Palermo ne pahasına olursa olsun bu maçı kazanmayı hak ediyor. Bu nedenle haftanın bankosu olarak Palermo galibiyetini öneriyorum. Çok gollü bir maç olabilir. Ben bu maçı kuponuma koyacağım. İnşallah Ateşli Palermo seyircisinin desteğini de arkasına alacak olan Palermo farklı kazanır.
Tahminim: Palermo Kazanır
340 16:00 06.12.2009 Siena v Catania
İtalyla Serie A ligi Avrupa Ligleri arasında en saygın liglerden biri ancak ligin en altındaki bu iki takımdan hangisinin ligde kalacağı beklide bu maça bağlı. İstatistikler ise ilginç.. Siena takımının evinde 14 hafta sonunda galibiyeti yok, Catania takımının ise deplasmanda galibiyeti yok Siena en azından devre arasına daha umutlu gitmek adına mutlak kazanmalı bence
Tahminim: Siena Kazanır
390 21:45 06.12.2009 Roma v Lazio
Roma Atalanta’yı yenerek üst sıralara geri döndü bu deplesmen galibiyetinin bir anlam ifade etmesi için bu maçı da almalılar. Fakat Lazio maçlarının elbette havası aynı olmayacaktır ve Lazio bu kötü durumuna rağmen en fazla mücadeleyi bu maçta gösterecektir. İki ekipte hafta içerisinde UEFA Avrupa liginde mücadele ettiler ve Roma o maçıda kazanan taraf olmuştu. Konuk lazio ise Salzburg karşısında fazla direnemeyerek yenilgi alan tarf olmuştu. Bu zor karşılaşmada Roma daha başarılı olacaktır.
Tahminim: Roma Kazanır