Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
168 16:30 26.09.2009 Albinoleffe v Crotone
Albinoleffe artık maç alması gerektiğinin farkına vardı. Sezon başından bu yana oynanan futbol ve sonuç ortada. Zaten seyircisi tarafından birkaç maç daha kredisi olduğunun farkındalardır. Crotone gibi zayıf bir ekip karşısında galibiyete uzanmaları gerçekten sürpriz olmaz.
Tahminim: 1
169 16:30 26.09.2009 Empoli v Cittadella
Empoli için zaman zaman değişik düşüncelere sahip oldum. Bu kadar ismi olan bir takımın beklenmedik puan kayıpları yaşadığı maçlara örnek olarak bu maçı da verebilirim. Benim tanıdığım Empoli bu hafta Cittadella karşısında puan kaybeder.
Tahminim: 02 ÇŞ
170 16:30 26.09.2009 Frosinone v Torino
Lider Frosinone’ye şimdilik sözümüz yok. Ama Torino Padova gibi ikinci sınıf bir takıma yenilmeyecekti. Takım 10 kişi kaldı ama bu son 20 dakikalık bir bölümü kapsıyor. Torino ya çözülüyor. Ya da bu sadece bir iş kazası. Şimdi bu maç için tahmin yapmak daha da zor. Aklıma gelen tek şeyi sizlerle paylaşayım. Maçtan 3 gol çıkmaz. En fazla 2 gol olacağını tahmin ediyorum.
Tahminim: 2-3 Gol
171 16:30 26.09.2009 Grosseto v Brescia
Brescia için sezon yine aynı başladı. Farkı olmayan bir takım olduklarını her fırsatta hatırlatıyorum. Grosseto ise hayal kırıklığı yaşatan bir ekip. Bu kadar zayıf olmalarını anlamıyorum. Çok kritik bir maça çıkıyorlar. Brescia karşısında daha iyi konsantre olacaklarını düşünüyorum. Güçlü rakiplere karşı kullandıkları tüm gücü bu maçta Brescia karşısında kullanacaklardır. Grosseto maçı kazanır.
172 16:30 26.09.2009 Lecce v Mantova
Lecce Triestina karşısında gol olup yağdı. Bu hafta Mantova karşısında da bu sağanak bitmez diyorum.
Tahminim 1 - Üst
174 16:30 26.09.2009 Salernitana v Ascoli
Salernitana nedense sezona iyi başlayamadı. Ascoi ise oynadığı futbolun çok üzerinde bir yerde. Bana göre yine de söylüyorum. Bu Salernitana Ascoli karşısında mağlup olmaz. İsteyen oynamasın ama bu dediklerimi de hatırda tutsun. Salernitana yenilmeyecektir.
Tahminim: 10 ÇŞ
176 16:30 26.09.2009 Vicenza v Triestina
Vicenza içerde oynadığı maçlarda beraberlik ile sahadan ayrıldı. Triestina karşısında da beraberlik düşünülebilir. Bana göre Vicenza bu hafta galibiyete ulaşır. Triestina bu kadar kötüyken Vicenza için galip gelmek zor olmaz.
483 20:00 28.09.2009 Ancona v Modena
Bazı maçlar için ne kadar söylesek boş. Ancona şöyle iyi oynuyor böyle iyi onuyor dememeliyim. Bu takımı benden iyi kimse tanımasın. Modena zaten evlere şenlik bir takım. Şimdi bu maç için yazı tura atmayacağım. Söyleyebileceğim tek şey Modena buradan puan koparır.
Tahminim: 02 ÇŞ
496 22:00 28.09.2009 Reggina v Piacenza
Nerede o klas Reggina ve Piacenza.. İki takımda Seri A yıllarına dönmeye gayret ediyor. Bunu başarmak için daha çok çalışmak gerekir. İki takımda kendinden emin olmayan bir sistem ile yollarına devam etmeye çalışıyor. Çok zor günler onları bekliyor. Maç için diyebileceğim az gol olur. Bunun haricinde son dakikada 1 – 0 birinin galip gelebileceği kısır bir maç görüşündeyim. Az gol yeterli bir seçim..
Tahminim: Alt