Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Albinoleffe v Treviso
Albinoleffe Ascoli karşısında puan alarak biraz olsun Ligin üstünden kopmamayı başardı. Treviso ligin dibine demir atan ekiplerden. Geçen hafta Treviso Grosseto’yu yenecek demiştim. Treviso yüksek ihtimal kurtaramayacak. Ancak Grosseto galibiyeti bizim beklentilerimizden biriydi. Bu hafta Albinoleffe karşısında daha az direnç göstereceklerini düşünüyorum. Albinoleffe galibiyeti kaçırmaz.
Tahminim : Albinoleffe Kazanır
Ancona v Empoli
Ancona Livorno’ya çok güzel bir futbol dersi verdi. 2 – 0 geriden geldiği maçı 3 – 2 alan bir Ancona her türlü övgüyü hak ediyor. Empoli karşısında zorlanacaklarını biliyorum. Buna rağmen Ancona’nın Empoli’yi yeneceğini düşünüyorum.
Tahminim : Ancona Kazanır
Cittadella v Modena
Cittadella için belkide tarihi maçlardan biri. Seri B macerası bu kadar kısa sürmemeli. Modena’ya karşı galibiyetten başka bir seçenek onları çok zoruma düşürebilir. Tercihimi ev sahibi yanında kullanmamız gerekir. Modena geçen haftaki galibiyeti ile kıpırdasa dahi benim tanıdığım Modena bu maçı kazanamaz. Cittadella galibiyete koşar.
Tahminim : Cittadella Kazanır
Grosseto v Mantova
Mantova Rimini galibiyetiyle adeta hayat öpücüğü aldı. Aksi halde işler iyice kızışacak ve nefes alamayacaklardı. Grosseto karşısında işleri daha zor. Çünkü Grosseto geçen haftaki şok yenilginin faturasını Mantova’ya çıkarabilir. Grosseto galibiyeti daha güçlü.
Tahminim : Grosseto Kazanır
Parma v Piacenza
Serti B de evinde bileği bükülmeyen tek takım efsane Parma’dan başkası değil. Parma bu sezon çok inanmış ve büyük ölçüde ekonomik sorunlarını halletmiş bir yapıda. Takımın başarısı asla tesadüf değil. Piacenza karşısında galibiyetten başka bir parola olmaması gayet normal. Bu haftanın en riskli fakat bana göre en iyi maçlarından biri. Parma galip gelerek artık Seri A saflarına katılacak.
Tahminim : Parma Kazanır
Vicenza v Salernitana
Vicenza düşmeyi hak eden ekiplerden. Biz iddaacıları ters köşe yapmak için her türlü şansı iyi değerlendiren bir ekip. Bu maçta hiç şansları yok. Salernitana bir darbede vurarak onların fişini çekecektir. Bu maça oynamak isteyenlere başka bir seçenek tavsiye etmiyorum.
Tahminim : Salernitana Kazanır
Pisa v Bari
Bari önüne geleni yıkıyor. Onları en çok kızdıran takım Empoli olmuştu. En son onlara yenildikten sonra dur durak bilmediler. Zaten bu Empoli bize hayrı olmayan takımlardan. Bari için set oluşturabilecek bir ekip olarak Pisa’yı görmüyorum. Bari bu maçtan da galibiyet ile sahadan ayrılır. Liderliğin keyfine devam.
Tahminim: Bari Kazanır
Rimini v Ascoli
Rimini için bu lige gereksiz bir ekip desem herhalde fazla abartmamış olurum. Bu takımın eli ayağı sağa sola çelme takmak. Kaybetmeyecekleri puanları kaybediyorlar. Kazanacakları maçı ise ne hikmetse kazanamıyorlar. Ascoli karşısında işleri oldukça zor. Bana göre Ascoli bu maçtan ekmek çıkartır. Ne kadar olacağı zor. Ancak ben yine de Ascoli kazanır düşüncesindeyim.
Tahminim : Ascoli Kazanır
Albinoleffe v Treviso
ilk 6 yarışı içerisinde olan albinlofe geçen hafta deplasmanda evinde başarılı maçlar çıkaran ascoli'ye konuk oldu ve bu zorlu deplasmandan 2-2 lik skorla 1 puanu almasını bildi.Bu haftaki rakibi treviso ise düşmemek adına canını dişine katarak oynamaya başladı son haftalarda geçen hafta evlerinde konuk ettikleri grosetto 'yu49. dk da V. Smit 'in tek golüyle mağlup ettiler ve düşmemek adına önemli bir galibiyet almış oldular gerçi şu an bile yerleri sağlam değil ama en azından evlerindeki maçları almalarından başka çareleri yok.Ben bu maçta ilk 6 için savaşan albinloffe'nin sahadan 3 puanla ayrılacağı görüşündeyim.
TAHMİNİM :1