Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Bu hafta Juventusun Blognayı konuk ettiği maçta az gollü maçların yerine bol gol olacağını düşünüyorum. Nitekim Juventus artık şanpiyonlar liginden elendi.Yapacak başka şeyleri kalmadı.Bolognada defansı kötü bi takım Treezeget Amauri Del Piero varken her takıma gol atar Juventus.Bologna gol atarsa garanti üst olur zaten ama yinede üst olacağını düşünüyorum.En defansif takımların maçında bile arada 3 gol oluyor.Artık Juventusun bi maçındada olsun 3 gol
Sampdoria- Roma
Arkadaşlar romanın hafta içi maçını 120 dk izledim ve penaltıları da izledim maçın son dk larında artık oyuncuların bırakın koşmayı topa vuracak halleri yoktu. Yorgunluk bu maç için romanın ilk handikapı.
2. handikap ise her normal insan gibi moral bozukluğu. Bunu biraz açmak isterim futbolcular tecrübeli vs oturup ağlamayacaklar vs vs vs ancak 120 dk önde götürdüğünüz bir maç sonrası elenmek elbette taraftarları da oyuncuları da ynetimi de üzmüştür özellikle golün erken gelmesi moralleri olması gerekenin de üstüne taşıdı fakat giderek moraller bozuldu sinirler gerildi gol geciktikçe maç uzadıkça yorgunlukla birlikte daha kötü bir etkisi oldu ve 120 dk önde bitirdiğiniz bir maç sonrası elenmek moral bozucu olacaktır.
3. handikap ise sampdorianın yükselen futbolunun geçtiğimiz hafta bozguna uğraması ancak evinde süpriz yaptığı büyüklerin öyle 1-2 olmaması.
büyük maçlarda büyük oynayan ev sahibi bu hafta süprizlerim arasında en güvendiğim maçlarda birisi... alt da oynanabilir.
Tahminim:Sampdoria Kazanır
Reggina-Napoli
Konuk ekip italya'da sadece bir şehir ekibi değil italya'nın her yerinde sevenini bulabileceğiniz önemli bir klüp. Ancak lige başladığı gibi devam edemedi özellikle noel arasında sonra bir daha toparlanamadı sanırım son 10 maçta 10 puan bile alamadı napoli!! burası çok önemli napoli için. Sezona avrupa kupaları parolası ile başlayan konuk takım şimdi yalnızca iyi sonuçlar almak için mücadele eden bir orta sıra takımı haline geldi.
Bu hafta sahaya yeni hocaları ile çıkacaklar. Donadoni, eski milli takım teknik direktörü açıklamalarında takımla arasında uyum kurmak istediğii söyledi aslında o da farkında ki tek sorun zaten buydu bencil fakat kaliteli bir kadro mevkilerinde oynatılmayan oyuncular vs..
Bu maçta konuk takıma güvenmemin bir diğer sebebi de eski yorumlarımda da dile getirdiğim bazı takımlara hoca değişikliği yarar bazılarına ise yaramaz. Napoli ve yeni hocasına bakarsak bu sefer doğru bir iş yapıldığını söyleyebiliriz. Bursa için hoca değişirken bu da yetmeyecek o da gidecek dedik gitti. Geçtiğimiz sezonlarda newcastle için dikiş tutmayacak dedi o da tuttu bu sefer de napoli için yükseliş başlayacak diyorum. Ancak bunun bu maçta hemen olmasını beklemek zor olacaktır. yinede ben napoliye çiftesiz 0-2 oynayacağım. Bu maça bu yorumu girmemin asıl sebebi ise önümüzdeki haftalarda napoliyi takip etmenizi istememdir. Ben bu maça çiftesiz 0-2 oynuyorum. sistemcilere ve süprizcilere önereceğim bir maç daha.
Tahminim:Napoli Kaybetmez
Sampdoria v Roma
Deplasman maçlarında bir türlü sezon başından bu yana dikiş tutturamayan Sampdoria geçtiğimiz hafta sonunda da yenilgi aldı. İç sahada başarısı daha iyi, hafta içi Şampiyonlar liginde mücadele eden Roma İngiliz temsilcisi Arsenal ile oynadı Arsenal’ i ilk 90 dakikada yendi 1-0 fakat ilk karşılaşmada da 1-0 kaybettiği için karşılaşma uzatmalara ve sonrasında penaltılara kadar uzandı. Tabiî ki sonu hüsran oldu ve penaltı atışlarında turu İngiliz temsilcisi geçmiş oldu. Moralleri sıfır olan konuk ekibin bu hafta sonunda ev sahibine yenilmeleri oldukça normal karşılaşmalıdır. Sampdoria saha avantajını kullanarak güçlü rakibini yeneceğini düşünüyorum
Tahminim: Sampdoria Kazanır