Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Napoli-Genoa;arkadaşlar sizler için italyadaki en zor maçlardan birini seçtim.Bu sene evinde gayet başarılı olan napoli ve üst sıraları ne kadar zorlansada deplasman karnesi pek iyi olmayan genoa maçı.Aslında herne kadar zor gibi görünsede napolinin ewinde oynadığı 12 maçtan 8 galibiyet çıkarması ve hiç mağlup olmaması beni direk 1 oynamaya itiyor.Alt-üst olarak ele alcak olursak sahada gerçekten çekişmeli bir maç olucağı belli ve genoa'nın deplasman alt üst karnesi bir diğer tercih olarak bizi alta yöneltiyor.Tercih;Banko kuponda 10ç ,sürpriz kuponda direk 1 ve bir diğer seçenek alt yönünde.
Catania-Reggina;Üstünde çok fazla konuşulmayacak bir maç.Reggina deplasmanda berbat 12 maçta sadece 1 galibiyet ev sahibi ise 12 maçta 7 galibiyet verilen 1.80 oran riske değer.Tercih;1
daLgaSız deniZde HerKes KaPTan !!!
Bologna-İnter;İntere açılan 1.70 lik oran şahane.Evinde sadece 2 galibiyet 3 beraberlik alan Bologna ve Geçen hafta Milanı deviren inter bu formuyla 1.70 denenir.Açıkçası açılan 1.70 gibi yüksek oranı düşünmüyo değilim,ama yatarsak 1.70'den yatarız...Tercih;2
![]()
Konu franckalper tarafından (21-02-2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.
daLgaSız deniZde HerKes KaPTan !!!
Palermo-Juventus
Palermo için denilebilecek şeylerin başında bazı maçlara iyi konsantre oldukları geliyor bu maçta öyle bir maç İtalya Serie A da sanki tüm diğer büyükler birleşmiş Inter Şampiyonluğuna çalışıyorlar… Sadece gollü bir maç bekliyorum.
Tahminim: 2,5 GOL ÜST
Milan-Cagliari
Bence Akıllıca Oynadıkları bir derbiyi ADRiANO’ nun ellerine teslim eden Milan için söylenecek söz yok… Bu maçı almalılar Cagliari yi yenerek biraz olsun moral bulmalılar.
Tahminim: Milan Kazanır
Fiorentina-Chievo
Fiorentina Genoa maçından sonra kim gelse yener abi… Sadece o topun %50 sini oynasınlar yeter… Chievo her ne kadar iyi takım da olsa haftanın bankosu olarak ev sahibini veriyorum.
Tahminim: Fiorentina Kazanır
Napoli - Genoa
Napoli Oynadığı Son 14 maçtan Galibiyetle Ayrılamadı.Rakip Takım Genoa ise Oynadığı Son 6 Maçta Sadece 1 Kez Sahadan Yenilgi İle Ayrıldı.Ben Bu İstatistiklerde Yola Çıkarak Genoa'nın Bügün napoli Karşısında Galibiyetle Ayrılacağını Düşünüyorum.Genoa Günün Süprizini Yapar.
Tahminim:Genoa kazanır.