Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
342 19:00 07.02.2009 Lecce v Inter
Geçen hafta sonu İtalya Serie A da kâbuslar yaşandı bu kâbuslardan birine imza atan Inter beraberlikle paçayı kurtardı diyebiliriz. Bu hafta gene zorlu maçlar bizi bekliyor ve Lecce takımı sahasında puan kaybetmek istemese de bu maç onların açısından çok zor görünüyor Inter ise teklemeye başladı kuponlarımıza direk Inter galibiyeti vermek riskli bence az gollü bir maç bekliyorum alt seçeneğinin oranı da gayet güzel.
Tahminim: Alt
416 21:30 07.02.2009 Milan v Reggina
Haftanın en karlı takımı Milan oldu ve aldığı üç puanla aradaki puan farkını 6 ya indirdi ve Juventus un üstüne çıktı Reggina ise evinde aldığı Roma beraberliği ile çok konuşuldu… Milan maçı hem üst olur hem de Milan Kazanır
Tahminim: 1 ve Üst
546 16:00 08.02.2009 Cagliari v Atalanta
Atalanta da işler yolunda gitmeye başladı gibi görünse de sıkıntı olacağı kesin Cagliari ise sanırım daha çok üzerinde durulması gereken bir takım.. Deplasmanda aldıkları Juventus galibiyeti sanırım çok konuşulacak. Yılın Sürprizi oldu. Cagliari bu maçı alır diyecektim fakat Atalanta maçları genelde sıkıntılı geçiyor dikkat edelim İddaa bize alt ve üst seçenekleri sunuyor en azından %50 şansımız olduğunu unutmayın. Yinede ev sahibi kazanmaya yakın.
Tahminim: Alt yada 1
551 16:00 08.02.2009 Catania v Juventus
Geçen hafta bir leylek hikâyesi duydum şöyle; iki leylek var biri uçmayı biri yatmayı seviyor fakat bakıyorlar ki hiç beraber olamıyorlar. Bir anlaşma imzalıyorlar sen uçarken beni de taşı ben uyurken seni çağırırım… Nereden mi çıktı bu fıkra… Bu Maç Banko Alt Olur
Tahminim: Alt
552 16:00 08.02.2009 Fiorentina v Lazio
Lazio evinde Milan ile mücadele edemedi daha doğrusu bu takımı yenemeyeceklerini anladılar Fiorentina ise deplasmanda kazanarak moral buldu Lazio takımı Fiorentina takımından daha iyi bir takım ve Lazio Kulübü bu maçı almak üzere hazırlık yapıyor olmalı İtalia Dello Sport maçı Fiorentina rahat kazanır diyor bende Lazio rahat alır diyorum…
Tahminim: 2
553 16:00 08.02.2009 Roma v Genoa
Roma kolay kazanabileceği bir maçtan bir puan aldı ancak iyi oynuyorlar ve hak ettiklere yere doğru ilerliyorlar Bu ligde Roma nın yeri farklı ve sevilen bir takım. Genoa Bu senenin bence flaş takımı olmaya aday zor da olsa 4. Sıradalar ancak Roma Genoa yı Zorda olsa yener ve Üstüne çıkar.. Değerlendirebiliriz
Tahminim: 1
554 16:00 08.02.2009 Sampdoria v Siena
Denizin ortasındaki iki gemi karşı karşıya geliyor İtalyan Yorumculara şöyle bir baktım Sampdoria Galibiyeti dışında yorum yapan yok … İddaa ediyorum bu maç Haftanın Serie A Beraberlik Maçıdır.
Tahminim: 0
555 16:00 08.02.2009 Torino v Chievo
Torino maçını seyrettim Inter takımına kök söktürdüler eğer büyük takım farkı olmasaydı daha doğrusu bence Torino takımına Inter forması giydirselerdi Torino Kazanırdı… Neyse… Ne kadar zor bir maç ve iki takımında kaybetme lüksü yok bu tür maçları ev sahipleri kazanıyor. beraberlikte ihtimal
Tahminim: 10ÇŞ
556 16:00 08.02.2009 Udinese v Bologna
Herkesin Bu maç için favorisi elbette Udinese… Lakin İtalya Editörü olmak zor iş gerçek görüşler mi söylemek zorundayım Bologna tarihi Udinese Galibiyetleriyle dolu ve daha çok ihtiyaçları var Ben Kuponuma Mutlaka ekleyeceğim bu maçı
Tahminim: 02ÇŞ
651 21:30 08.02.2009 Palermo v Napoli
1 Ay önce olsa ben bu maça direk 2 oynardım ancak Napoli de iç sorunlar var ve maçlara yansımaya başladı Palermo Kaybetmez bence yinede bu tür maçlardan uzak durmak gerek. Yada en iyi ihtimal olarak beaberlik değerlendireilebilinir.
Tahminimiz: 0
554)Sampdoria - Siena
Sampdoria ligde 24 puanla 15. sırada yer alırken , rakibi Siena ise 1 basamak üste 25 puanla 14. sırada yer almaktadır. Sampdoria bir ara kalbur üstü kadroya sahip olmasına rağmen 5 maç üst üste galip gelememiş ve çok kötü performans göstermişti! Lazio macında alınan 3-1 galibiyet bu 6 maçlık galip gelememe durumunu ortadan kaldırarak takıma yeniden özgüven getirmiştir!
Siena ise İtalya liginde şuana kadar çizdiği performansa iç sahacı bir takım olduğunu ve deplasmanalra sadece turisitk amaçla gitiğini bize kanıtlamıştır! 11 deplasmanda 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak ancak 4 puan toplamıştır.(deplasmanda en az puan toplayan diğer 2 takım ise 4'er puanla Catania ve Torino'dur)
Sampdoria Cassano ve diğer yıldız oyuncularıyla deplasmanda varlık gösteremeyen Sienayı bence yenicek hem 3 puanı cebine koycak hemde Sienayı puan olarak geçicektir!
Tercih:1
Oran:1.60
552)Fiorentina - Lazio
Fiorentina ligde 38 puanla 5.sırada yer alırken, Lazio ise 31 puanla 10.sırada yer almaktadır. Fio takımı evinde 10 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik ve yanlızca 1 mağlubiyet almıştır! Lazio ise deplasmanda 4 galibiyet 1 beraberlik 5 mağlubiyet almıştır!
Fio takımının iç sahada oynadığı son 5 maça baktığımızda(2-1,4-2,2-0,1-2 ve 2-1) skorlar aldığı ve dolayısıyla 4 macının üst bahsiyle sonuçlandığını görüyoruz. Lazio takımına baktığımızda hem son 3 deplasman macının(3-3,2-3,3-1) sonuçlandığı hemde evindeki son 2 macının(1-4,0-3) bittiğini görüyoruz!
Sonuç olarak evinde etkili oynayan ve Mutu gibi bir golcuye sahip Fio takımyla deplasmanda acık top oynayıp hem yiyen hem atan ve iyi gol ayaklarına sahip Lazio'nun macının Üst biteceğini düşünüyorum!
Tercih:Üst
Oran:1.65