Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
326 21:30 28.01.2009 Atalanta v Bologna
Atalanta hafta sonu yaptığı maçtan yine hüsranla ayrılırken Bologna ise zaten yenemeyeceği bir Milan karşısında hem fark yedi hem de Gaby yi kaybetti. Zaten Bologna Tam İstim üstünde Her şey Belki Düzelebilirdi ancak bu maçta zorlu geçecek gol çıkması zor bir karşılaşma aslında yinede ev sahibi kazanmaya daha çok ihtiyacı olan takım diyebilirim
Tahminim: Alt ve 0
331 21:30 28.01.2009 Cagliari v Siena
Cagliari toparlandı ve üst üste başarılı sonuçlara imza atıyorlar Siena ise inişli çıkışlı bir grafik çiziyor bu nedenle Cagliari bu havayla Siena’ yı da evine puansız gönderebilir Siena Defansı ise zaten sorunlu ve gol atsalar da gol yiyorlar Cagliari kazanır
Tahminim: 1
332 21:30 28.01.2009 Catania v İnter
İtalya yorumlarını yapmaya başladığım yaklaşık 6 yıllık sürede hiç yorum yapmak istemediğim tek takım beklide bu Catania takımı… Garip bir takım bazen öyle bir top oynuyorlar ki inanamıyorsun… Türkiye Süper Ligindeki Kayseri geliyor aklıma bir maç süper sonra fark ye… Anlayamıyorum.
Tahminim: 2
333 21:30 28.01.2009 Chievo v Lecce
Chievo ve Lecce arasındaki istatistikler iki kazanabilme takımını karşı karşıya getiriyor.. İtalya Serie A da Bazı Maçlar vardır Ligin Sonuna Kadar Bu İki Takım Karşılaşsa Birbirlerini Yenemezler dersin ancak İtalyan Rai TV ye göre Chievo iyi futboluyla bir adım önde
Tahminim: 0 veya Alt
334 21:30 28.01.2009 Fiorentina v Napoli
Fiorentina’ daki puan kayıpları canları iyice sıkmaya başladı Yılın İlk Yarısında En İyi Futbolu oynadığını söylediğimiz Napoli den ise eser yok… Fiorentina nın Bu tür Hamlelik Maçları Kazandığı Yine İstatistiklerimdeki Yerini aldı ayrıca Ben Bu Haftanın Bankosu olarak Ev Sahibinin Yeneceğini Düşünüyorum
335 21:30 28.01.2009 Milan v Genoa
Genoa, Catania yı yense bugün farklı konuşabilirdik evlerinde bıraktıkları iki puan onlara çok şey kaybettirdi. En Önemlisi Moral Kaybettirdi Milan İse Fark İçin Çıkıyor Deniliyor Bence Hiç de Öyle Kolay bir Maç Değil Yinede Tek Kurşunluk Bir Maç Olur ve Milan Kazanabilir Alt Seçeneği için verilen oran hayli ilgi çekici
Tahminim: Alt
336 21:30 28.01.2009 Roma v Palermo
Roma için 6-7 hafta öncesi sanırım kabus gibiydi bugün ise çok farklı Roma Palermo engelini geçerek yarışın içine tamamen dalacaktır.
341 21:30 28.01.2009 Sampdoria v Lecce
Sampdoria artık kazanmak zorunda “Karadenizde bir söz vardır, Hamsi kavağa çıkar mı?!!!” Çıkmaz ise bu haftanın bankosu Sampdoria dır.
342 21:30 28.01.2009 Torino v Reggina
Garip bir o kadarda zor bir maç haftanın uzak durulması gereken bir mücadelesi Torino evinde her ne kadar iyi de olsa Reggina bir adım önde… peki ligin sonuncusu nasıl önde olur sorusuna vereceğim cevap şu , bazı takımları ligden kopmaktan bir anlıkta olsa uzaklaştıracak bir zafer lazım o da bu maç olabilir
Tahminim: 02/ÇŞ
343 21:30 28.01.2009 Udinese v Juventus
Udinese eski Udinese değil.. Bu yorumun üzerine ne desem boş Juventus gollü bir maçın ardından galibiyetle ayrılır ve yoluna devam eder.
Tahminim: Üst veya 2
tahminlerin gerçekte mükemmel