Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca yorum girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
131 Livorno v Ascoli
Livorno sonunda liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Zaten dramatik Seri A maceraları onları fazlasıyla etkilemişti. O günleri tekrar yaşamamak için bu sezon geri dönüş yapacaklarına inanıyorlar gibi görünüyorlar. Belki rakibin Ascoli olması bu maçta zorlanacaklarına işaret. Maçın sonunda 3 puan Livorno’ya daha yakın görüşündeyim.
Tahminim: 1
324 Ancona v Albinoleffe
Albinoleffe aynı devam. Her sezon aynı şeyi nasıl başarıyorlar merak etmiyor da değilim. Ligin başında istikrar abideleri. İlk devre sonuna doğru nal toplayan bir takım. Açıkcası Ancona onları yenebilirse çok iyi bir sonuç olacağı görüşündeyim. Albinoleffe bu maçtan boynu bükük ayrılacaktır.
325 17:00 17.01.2009 Brescia v Pisa
Brescia için çok zorlu bir ekip olmayan Pisa kolay lokma olabilir. Pisa için zaten işler iyi gitmiyor. Bu haliyle kolay puan alamazlar. Brescia galibiyetine banko gözüyle bakıyorum
326 17:00 17.01.2009 Empoli v Avellino
Empoli ne istediğini bilen bir çizgiye sahip olmadığını ispat etti. Artık bundan sonra kuponlara girecek güveni verecek durumda değiller. Kadroda büyük bir revizyon şart. Bu maçtan Avellino puan çıkarmayı başaracaktır.
Tahminim: 02 ÇŞ
331 17:00 17.01.2009 Modena v Triestina
Ligin dibindeki Modena için işler hiçte iyi gitmiyor. Kendilerini toparlayacak bir galibiyet serisi için çok daha fazla çabalamaları gerek. Bu maç belki onların bir nefes alma maçı olabilir. Maçın tahminini beraberlik olarak yapıyorum
Tahminim: 0
332 17:00 17.01.2009 Parma v Sassuolo
Parma Parma diye söyledik. Yinede istenilen duruma gelemediler. Bir türlü saha içi ile saha dışı aynı frekansa gelemedi. Sassuolo karşısında galibiyetleri onların tırmanışına farklı bir hız katacaktır. Bu maçtan Parma galibiyeti bekliyorum
333 17:00 17.01.2009 Piacenza v Vicenza
Her açıdan denk güçlerin mücadelesi olacak. Performansları ve şu anki istatistikleri göz önünde bulundurulursa bu maçtan beraberlik sonucu beklenmesi gayet doğal olur.
Tahminim: 0
334 17:00 17.01.2009 Rimini v Cittadella
Rimini bizi yanıltmasın diye kuponlara dahil etmeyi uygun görmedik. Bu maçtada ters takımlarla oynadıklarında ters sonuç alan istikrarlı bir ekip olan Rimini için bu maçta aynı özelliktedir. Kuponlara dahil etmek mantıklı değil. Sadece fikrimi söylemek isterim; Cittadella galibiyeti biraz daha ön planda görüşündeyim. Ancak kuponlara alacak kadar iddaalı değilim.
Tahminim: 02Ç
335 17:00 17.01.2009 Salernitana v Mantova
Salernitana acemiliği yüzünden Lige bir türlü adapte olamadı. Adamların ne doğru düzgün işleyen bir defansı,ne de forveti var. Sadece o gün hava nasıl oluyorsa ona göre sonuçlar alan istikrarsız bir takım. Bu sıralar İtalya da havalar pek iyi değil. Salernitana o zaman kaybeder diyorum. Ve de hayet ciddiyim.
Tahminim: 2
336 17:00 17.01.2009 Treviso v Bari
Yok şöylede yok böylede demeye gerek yok. Bari gibi iddialı bir takım Treviso’yu yenmeli. Bu normalde olması gereken. Benim yorumum ise Treviso gibi bir ekip sahasında Bari’yi silip süpürmeli. Buyurun bakalım sonucu hepimiz görelim. Ben Treviso kazanır diyorum. Garanticiler isterlerse Treviso lehine çifte şansı kullanabilirler.
655 Frosinone v Grosseto
Bu takım Ligden kopmak istemeyen orta sıralarda kalmaya özen gösteren ve de Seri A için kendini küçük gören sıradan bir takım. Bu görüşüm iddacılar için çok önemli bir işaret olmalı. Frosinone karşısında Grosseto için galip gelecek demek bu görüşe en azından şu an için ters. Frosinone kazanır .