Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca yorum girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
363 19:00 17.01.2009 Siena v Bologna
Siena için zor bir yıl olacak acaba ne kadar dayanırlar? Bunu bilmek hayli zor Bologna ise evinde kazanması gereken bir maçta iki önemli puan kaybetti ev sahibi Siena için önemli olan kazanmak ve bu maçtan sonraki ağır fikstür şartlarında bu maçı mutlaka alırlar
Tahminim: 1
436 21:30 17.01.2009 Milan v Fiorentina
Fiorentinanın inanılmaz düşüşü devam ediyor, bir takımın düşüş grafiğinde olması çok kötü lige kötü başladılar ve evlerindeki Lecce Maçını inanılmaz hatalar zinciri yüzünden kaybettiler Bu hafta ise Roma Maçında iyi futbol oynayan ve kazanmak zorundaki Milan Kazanır
546 16:00 17.01.2009 Atalanta v İnter
İnter o kadar kötü oynadı ki! 1 puana sevindiler Atalanta ise kaybettiği bir maçın ardından iyi bir hazırlık geçirdi en azından bu maçı kaybetmeyeceklerdir. İnter in özellikle Morinho nun çarpıcı açıklamaları sonrası şu notu iletelim bu lig İngiltere ligine hiç benzemez İtalyan Takımları Hep Zorludur
Tahminim: 10 ÇŞ
551 16:00 17.01.2009 Cagliari v Udinese
Evet İşte Geldik Haftanın Bankosuna…. Geçen Hafta Özellikle İnter Maçını Kaybetmeyen Hem de İnter gibi bir takıma fark atılacak bir oyunun ardından 1puanla yetinmek zorunda kalan Cagliari Bu önemli maçı kazanır ve haftaya Damgasını Vurur…
552 16:00 17.01.2009 Catania v Bologna
Çok Zor Bir Maç İki Dengesiz Takım Nasıl oynayacakları Ne tür Bir Skora İmza atacakları belli olmuyor bu nedenle Sırf Gıcık olsun diye Bologna Takımını Şanslı görüyorum ama siz genede bu maçtan uzak durun.
Tahminim: 2
553 16:00 17.01.2009 Chievo v Napoli
Chievo için artık şu sözleri söylemenin zamanı geldi “Evinde Maç Kazanma Özürlüler….! Bu nedenle tabiî ki Ligin Hala En İyi Futbolunu oynayan Napolu Bir adım önde Alt Seçeneği benim Hoşuma gitti
Tahminim: Alt veya 2
554 16:00 17.01.2009 Lecce v Genoa
Lecce Deplasmanda kazandı ilginç bir grafik çizebilirler evinde puan kazanmaları hiç zor görünmüyor fakat Genoa Hakikaten Daha İyi Bir takım ve En Az Bir Puan Çıkaracaklardır
Tahminim: 02 ÇŞ
555 16:00 17.01.2009 Sampdoria v Palermo
Sampdori için Yapılan Açıklama Şu “Seyirci Bu Maçı Kazanmalarını İstiyor” Bu tür açıklamaları ben şöyle yorumluyorum Kazanamazlarsa ortalık karışacaktır ve buda takımı kötü etkiler bu maçı ev sahibine verelim ve sonucu merakla bekleyelim.
556 16:00 18.01.2009 Torino v Roma
Roma Kazanır… HNem Artık Kaybetme Lüksleri yok Hem de Milan Maçını Kazanacak Futbolu Oynadılar fakat olmadı ayrıca Roma Takımı İyi Başladığı Bir İkinci Yarıya İyi Devam ederek Özlemlediği yerlere gelmek istiyorsa bu maçı alacaktır
Tahminim: 2
641 21:30 18.01.2009 Lazio v Juventus
İşte Bir Gergin maç daha Lazio Deplasmanda Juventus ise evinde galip geldi Şimdi İtalyada Bazı Siteleri Ziyaret Ettim Juventus Açık Ara Favori Bende Bu İtalyan Sitelerin Aksine İstatistiklerime de güvenerek Lazio Kaybetmez Diyorum
Tahminim: 10 ÇŞ