Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
GOL KRALLIĞI
10 Gol : Vantaggiato (Rimini)
9 Gol : Lodi (Empoli), Lucarelli (Parma), Mastronunzio (Ancona), Sansovini (Grosseto)
8 Gol : Bruno (Modena), Tavano (Livorno)
HAFTANIN CEZALILARI :
3 Maç : Consonni (Grosseto)
1 Maç : Abbate, Anaclerio (Piacenza), Zanchi (Vicenza), Bonetto, Rosi (Livorno), Budel (Parma), Caremi (AlbinoLeffe), Comazzi (Ancona), De Vezze, Masiello (Bari), Gasparetto (Pisa), Gorzegno (Brescia), Luisi (Ascoli), Rullo (Triestina)
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
324 17:00 20.12.2008 Ancona v Triestina
Ancona her hafta aynı mod ile sahaya çıkıyor. Kısır döngülü bir takım olan Ancona şöyle iştahlı bir futbol ortaya koyamadı. Yaptığımız takiplerde de bu gözle çok rahat görülebiliyor. Fazla strese girmeden Triestina galibiyetini daha rahat gördüğümüzü söyleyebilirim.
Tahminimiz: 2
325 17:00 20.12.2008 Empoli v Mantova
Israrla Empoli diyorum. Ama bu takımda garip şeyler olduğunu düşünüyorum. Tabiki edindiğimiz istihbaratlar bazı yerlere kadar gitmemize olanak sağlamıyor. Ancak inanmanızı isteriz ki, Takımlarla ilgili öğrenilebilecek en ufak bilgiyi dahi sizler için değerlendiriyoruz. Empoli için bence bu maç son şans. Tabiki bizim kuponlarımıza yazıp yazmama konusunda. Empoli kazanır.
Tahminimiz: 1
Farklı kategoride iki takımın mücadelesi olacak. Çok büyük bir ihtimalle beraberlik bekliyorum. Ancak Vicenza bir parça daha ağır basıyor diyebilirim. Seçimi sizlere bırakıyorum.
Tahminimiz: 02 ÇŞ
331 17:00 20.12.2008 Livorno v Sassuolo
Livorno bu sezon koltuğu acemi Sassuolo ‘ya bıraktı. Gün olur devran döner. Onların düelloları geldi. Bakalım ne olacak ? Ben fikrimi beraberlik olarak açıklıyorum. Livorno zorlanacak gibi bir beklentiye sahibim.
Tahminimiz: 0
332 17:00 20.12.2008 Modena v Bari
Bari geçen maçta zorlana zorlana Piacenza’yı devirdi. Tek atımlık canları varmış. Onuda harcadılar. Modena karşısında tutunacaklarını düşünmüyorum. Modena Bari’yi ezer geçer.
333 17:00 20.12.2008 Piacenza v Pisa
Haftanın zor maçlarından biri. Piacenza galibiyeti biraz sürpriz olur. Ancak yinede bu maç için net görüşüm beraberlik olacaktır.
Tahminimiz: 0
334 17:00 20.12.2008 Rimini v Albinoleffe
Düşüncemi ve analizleri size söyleyince Albinoleffe ön plana çıkıyor. Fakat ben bu seçim değil,Rimini seçimi üzerinde durmak istiyorum. Ben bu maçta Rimini’den galibiyet bekliyorum. Çünkü bu takımda ışık var. Rimini daha kaliteli bir ekip. Bence bu maçtan sadece Rimini galibiyeti çıkar.
335 17:00 20.12.2008 Salernitana v Ascoli
Ascoli Empoli galibiyeti ile Ligin dibinde hiçbir şeyin bitmediğini gösterdi. Kolay kolay ligi bırakacak gibi görünmüyorlar. Bu maçtan puan alacaklarına banko gözüyle bakıyorum.
Tahminimiz: 02 ÇŞ
336 17:00 20.12.2008 Treviso v Avellino
Yine ligin alt sıralarını ilgilendiren bir maç. Çok fazla seçenekli bir maç olduğunu düşünmüyorum. Treviso galibiyete çok yakın. Avellino bu sezon yine zorlanacağı bir maça çıkacak. İşleri çok zor. Ev sahibi maçı alır.