Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
265 Reggina - İnter
Ligin son sırasında bulunan Reggina, son iç saha maçında Lece’yi yenerek ilk galibiyetini aldı. Ancak hafta arası oynana maçta Napoli’ye 3-0 mağlup oldular. İnter ise son 2 maçtan beraberlikle ayrılarak ligde 4. sıraya geriledi. Bu hafta zayıf rakip karşısında kazanacaklarını ve 3 puanı alacaklarını düşünüyorum. Reggnia iç sahada biraz daha ofansif oynuyor ama İnter’e gol atmaları oldukça zor görünüyor. O yüzden üst seçeneğini öneremiyorum. Maç alta daha yakın görünüyor ama oda güvenilir değil bence
346 Juventus - Roma
Son haftalarda bir çok sakata rağmen form grafiğini yükselten Juve ile, sezonun Avrupa’da en büyük hayal kırıklığı yaratan takımı Roma karşı karşıya. Son 3 resmi maçı kazanan Juventus, oldukça formda. Roma ise son 3 maçını kaybetti. Hafta arası oynayacakları Sampdoria maçı 9. dakikada yağmur nedeniyle ertelendi. Ligde 16. sırada bulunan roma2nın kaybedecek bir şeyi yok ve bu maçta tüm kozlarını oynayacaklardır. İki takımda hafta içi Şampiyonlar liginde zorlu maçlara çıkacak. Sonuç anlamında ev sahibi galibiyete yakın ama bu maç derbi maçı. Yani her sonuca açık. O yüzden ilk tercihim üst seçeneğinden yana olacak.
511 Atalanta - Lecce
Lige iyi başlayan Atalanta düşüş içinde. Son iki maçta Milan ve Torino’ya mağlup oldular. Bu puan kayıpları 10. sıraya kadar gerilemelerine neden oldu. Lecce ise 10 kişi kaldığı maçta Palermo’yu elinden kaçırdı. Ancak dış saha performansları oldukça kötü. 4 maçta sadece 1 puan aldılar. Bu maçta kadro kalitesiyle ev sahibi galibiyete yakın olan taraf. 1.65 oran denenir.
512 Caqliari - Bologna
5 mağlubiyetin ardından Milan’la berabere kalan, Torino ve Chievo’yu yenen CAqliari son maçta Genoa’ya dış sahada yenildi. Maçın son 15 dakikasını 10 kişi oynadıklarını hatırlatalım. Bologna ise 2 galibiyet ve 7 mağlubiyetle 6 puana sahip. Kadroları yeterli değil bu açık. Zaman zaman iyi maçlar çıkaracaklardır ama genelde zayıf kalacaklar. Caqliari ligin en dirençli takımlarından biri. Bu maçta ev sahibinin kazanmasını bekliyorum. 1.85 oran fena görünmüyor. Değerlendirilebilir
513 Lazio - Catania
3 maçlık galibiyet özlemine Chievo deplasmanında son veren Lazio, tekrar çıkışını sürdürebilir. Ancak Catania çok zor yenilen bir ekip. Hafta arası Udinese’ye sahalarında yenilmeleri beni şaşırttı açıkçası. Ancak ben bu maçta yine onlardan direnç bekliyorum. Lazio’yu mutlaka zorlayacaklardır. Açıkçası Lazio’ya verilen 1.40 oran oldukça az. Bunun yerine 2.06 oranlı 0/2 çifte şans tercihine oynamak daha mantıklı bence. Ayrıca maçta 3 gol olması zor görünüyor. 1.60 oranlı alt tercihi değerlendirilebilir.
514 Palermo - Chievo
Sicilya ekibi Palermo son 3 maçta çıkışı sürdüremeyerek sadece 1 puan alabildi. Son maçta Lecce 10 kişi kalmasa muhtemelen mağlup olacaklardı. Chievo ise ilk hafta Reggina’yı yendikten sonra galip gelemedi. Dış sahada oldukça etkisiz kalan ekip savunma güvenliğini ön planda tutmaya çalışıyor. Ancak özellikle dış sahada bir şekilde golü yiyorlar. Bu maçta da Palermo2nun 3 puan alarak kötü gidişe dur diyeceğini düşünüyorum.
515 Sampdoria - Torino
Hafta arası Roma maçı yağmur nedeniyle ertelenen Sampdoria daha dinç. Ayrıca son maçta bologna’yı yenerek ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar. Torino ise 7 maçlık 3 puan hasretine Atalanta’yı yenerek son verdi. Ancak Sampdoria moral ve fiziksel açıdan daha iyi durumda. İç sahada Torino’yu yenebileceklerini düşünüyorum. Tercihim ev sahibinden yana. Dış sahada galibiyeti bulunmayan Sampdoria’nın işi zor olacaktır.
516 Siena - Fiorentina
Siena ligin vasat ekiplerinden biri ama özellikle iç sahada çok dirençli oldukları da bir gerçek. İç saha maçlarında 4 maçta da yenilmediler. Fiorentina ise üst üste 4 maç kazandıktan sonra hafta arası İnter ile 0-0 berabere kaldı. Bu maçta da Gilardino ve Mutu ikilisi forma giyemeyecek. Bu şekilde maç kazanmaları oldukça zor. Maçla ilgili ilk tercihim alt seçeneğinden yana.