Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
625 Ac Milan - Lazio
Lige oldukça kötü başlayan milan için tehlike çanları çalıyor artık.o kadar meşhur transferler ile lige iyi başlama planları yapan milanda ilk hafta fırtınalar estiren ronaldinho dan geçen hafta hiç bir iz göremedik.bu maçta eminim bunun bilincindeler.rakip bu sefer lige süper başlayan lazio.file vermeden 2 de 2 yapan lazio bu maçın öneminin hayli farkında olacaktır.ama artık milanın kendini gösterme zamanı diyorum.tabi mialnda tek sorun defans hattı.yaşını doldurmuş olan maldininin halen oynaması kafa karıştırıcı.2 takımda golcü oyunculara sahip ve her an gool atabilecek yeteneklere sahip.bu maçta milan büyük ihtimal seyircisi önünde kazanacaktır.üst diğer tercih olur.
451 Torino - Inter
Ev sahibi Torino lige çok iyi başlayan takımlardan biri ilk 2 maçlarında 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar.Bu maç öncesi tek sıkınıtları sakatlığı devam eden Abatenin forma giyemeyecek olması. Konuk takım İntere baktıgımız da kadro yapısı olsun gerçekten bu ligin tartışmasız 1 numaralı takımı. Onlarda ilk 2 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar hafta içinde şampiyonlar ligi mücadelesinde yunanistan da Panatinaikosu devirmişlerdi.Geçen maçta ceza alan Muntari karşılaşmada görev alamayacak. Üstün kaliteli kadrosuyla İnterin bu deplasmandan hata yapmadan 3 puanı alacağını düşünüyorum.
Tahminim : 2
Oran : 1.40
446 Sampdoria - Chievo
Konuk takım Chievo ligin bence zayıf takımlarından biri. Özellikle deplasman maçlarında sıkıntı yaşayan ekiplerin başında. Ev sahibi Sampdoria ise güçlü bir kadroya sahip bunun yanında içerde çok iyi mücadele ediyorlar.Bence saha ve seyirci avantajını da iyi kullanarak Chievoyu rahat geçerler.
Tahminim : 1
442 Cagliari - Juventus
Cagliari ligin ilk 2 maçında sahadan puansız ayrılan takımlardan biri. Geçtiğimiz sezonda hatırlanacagı gibi zayıf kadrosuyla ligde kalmayı başarmışlardı .Ancak bu yıl ki kadroları geçtiğimiz yıllara göre daha da zayıf. Ligin daha ilk haftaları ama ben Cagliariyi bu sene averaj takımı ve bir alt ligede düşeceklerini düşünüyorum. Juventus ise hafta içi Şampiyonlar Ligi maçında Zenit’i 1-0 ile geçti.Bu maçta tek golü atan Del Piero gemisini kurtardı denebilir.Sakatlığı geçen Chiellini bu maçta yerini alabilecek Ancak Del Piero ve Camoranesi’nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.Lige genel olarak iyi bir giriş yapan Juventus’un bu maçı kazanmasını bekliyorum.
Tahminim : 2
Sampdoria - Chievo - 1
Lige hızlı başlayan Sampdoria evinde İnterle 1-1 berabere kaldıktan sonra deplasmanda sezona iyi kadroyla çıkan Lazio ya 2-0 mağlup oldu.Chievo ise ilk hafta Reggina' yı 2-1 zorlanarak yendi.Geçen hafta ise Lecce deplasmanında 2-0 mağlup ayrıldılar.Defansta çok kolay hata yapıyorlar.Chievo' nun Sampdoria deplasmanından puan almasını çok zor olduğunu düşünüyorum.
Palermo - Genoa - 1
Lige Udinese mağlubiyetiyle başlayan Palermo geçen hafta Roma' yı 3-1 yendi.Aynı şekilde Genoa da lige mağlubiyetle başlamasına rağmen evinde Milan' ı 2-0 yenmeyi başardı.Palermo nun başına getirilen Ballardini geçen sezon Cagliari' nin başındaydı.Cagliari deyken çok iyi sonuçlar alarak Cagliari' yi ligde tutmayı başarmıştı.Genoa dan bu sezon pek bişey beklemiyorum.Palermo zorlansada bu maçı kazanır.
Udinese - Napoli - 0
Öncelikle iki takımında bu sezon ilk 7 arasında bitireceğini düşünüyorum.Napoli, geçen hafta Fiorentina' yı 2-1 yendi.Udinese ise geçen hafta Juventus' a deplasmanda 1-0 mağlup oldu.İki takımda hafta içinde maç oynadı.Uefa yorgunu iki takımında denk güçlerde olduğunu düşünüyorum.Tahminim beraberlik.
Lecce - Siena - 02
Bu sezonun küme düşme adaylarından lecce geride kalan 2 haftada 1 galibiyet çıkarmayı başardı.Siena da geçen hafta Cagliari' yi 2-0 yendi.Kadro bakımından Siena daha üstün.Tek sıkıntı gol sorunu.Gol bulabildiği takdirde Siena' nın Lecce karşısında kolay bir galibiyet alacağını düşünüyorum.Ama ligin daha başı deplasmanda alınan 1 puan bile ilerisi için önemli.Bu yüzden tahminim siena kaybetmez.
Bol Şans
Bu maçta ligde 16.sırada bulunan fiorentina ile ligde 10.sırada bulunan bologna karşılaşıyor.
İki takımda sahaya galibiyet için çıkacaktırçfiorentina bu ligin güçlü takımlarından biri ve etkili kadrosuyla galibiyet amaçlıyorlar.gilardino oldukça formda.bologna ise son maçta atalanta ya evinde yenildi.di vaio takımın önemli ismi.bu maçta fiorentina da gamberini bologna da moras forma giyemeyecek oyuncular.
Sonuç olarak bana göre bu maçı seyirci desteğiyle fiorentina kazanır ve mor menekşeler ligdeki ilk galibiyetini alır...
tahminim:
FİORENTİNA-BOLOGNA:1(g8/10)
oran:1.46
herkese bol şans...