Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Deportivo La Coruna - Barcelona Son 4 karşılaşmasından galip gelerek güzel bir form yakalayan Deportivo kendi evinde Barcelonayı ağırlıyor . Barcelona son 4 maçını kazanamadı ve son olarak dün oynadığı şampiyonlar ligi maçında M.utd ile berabere kalarak moralleri iyice bozulmuştur .Deportivo bu formdayken morali bozuk olan Barcelonaya yenilmez .
Tahmin : 1X 1.53
Real Murcia - Sevilla
Real Murcia son 4 maçın 2sini kazanmış 2 sini kaybetmiştir.Sevilla ise oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alıp 3 mağlubiyet almıştır .Son maçında herkesi hayal kırıklığına uğratan Sevilla düşme potasında bulunan Real Murcia'yı yenerek morallerini düzelteceğine inanıyorum.
Tahmin : Sevilla kazanır. 1.65
Espanyol - Zaragoza
Espanyol oynadığı son 4maçtan 1puan toplayabilmiş ve 1puanı Barcelona deplasmanında almıştır.Zaragoza ise son 4maçta 7 puan toplayabilmiş fakat tehlike çanları onlar için çalıyor la ligada kalabilme mücadelesi içerisinde olan Zaragoza zorlu Espanyol deplasmanından puan yada puanlar almak için tüm gücünü ortaya koyacaktır.Aralarındaki maçlara baktığımda Espanyol 3, Zaragoza 3 galibiyet aldı,4 karşılaşma da beraberlik ile sonuçlandı.10 maçta 6sı üst bitmiş . Sonuç olarak ben bu maçta galibiyetten ziyade gol üstü oynamayı tercih ediyorum .
Tahmin : +2.5 => 1.90
Getafe - Atletico Madrid
Atletico Madrid zorlu Getafe deplasmanında gidiyor .Her ne kadar kağıt üzerinde Atletico Madrid ön plana çıksada bana göre Getafe Atletico Madrid'e geçit vermeyecektir maç ortada geçecektir ve bu maçta çok gol beklemediğim gibi Atletico Madrid'in kazanacağını da düşünmüyorum .
Tahmin : 2.5 Gol Altı=> 1.55
Mallorca - Racing Santander
Son 4 maçında 7 puan toplayan Mallorca'nın bana göre ligde pek bir iddası yok .Dönüp Racing Santander'e baktığımda 3.lük için mücadele ettiğini göz önünde bulundurarak ve son oynadığı 4 maçın 2sini kazanıp 2sini kaybetmiş olması 3.lük için riske edilmiş durumda ve bu yüzden Racing ne yapıp edip Mallorca'yı yenmesi gerekmektedir.Fikstüre baktığımdada bu maçı Santanderin muhakkak kazanması gereken bir maç olduğu ortaya çıkıyor.Racing Santander amaçsız Mallorca'yı deplasmanda zor olsa bile yenecek güçtedir.
Tahmin 2.5 Gol Üstü oran : 1.80
Recreativo Huelva - Levante
Ligin dibinde bulunan 2 takımın mücadelesinin tahminini yapmak kolay olmasa gerek ... Huelva son4 maçta 5puan toplayabilirken Levante 6puan toplayabilmiş .Levante gol atıp gol yiyen bir ekip olduğundan ve Huelva kırmızı bölgeden kurtulmak için mücadele edeceğinden kendi seyircisinin önünde Levanteyi yenecektir .
Tahmin Huelva kazanır oran : 1.65
Ellerine saglık
AGRESİFİM KOMPLEKSLİYİM...
getafe maçı üst bitebilir..diğerleride g0üzel bundan kuskuluyum....bol sanslar