400 Racing Santander v Osasuna
Geçtiğimiz hafta sonunda Real Madrid’e konuk olan ev sahibi Racing Santander 4 gol atma başarısı gösteren Cristiano Ronaldo’yu durdurmak adına pek bir şey yapmadı. Ev sahibinin bu sezon böyle giderse epey sıkıntı çekmesini bekliyorum. Bu hafta sonunda konuk edecekleri rakipleri Osasuna karşısında etkili olmak isteseler de işlerinin pek kolay olamayacağını düşünüyorum. Konuk ekibin deplasmanda oynadığı 4 maçtan da gol atamadan döndüğünü göz önünde bulundurarak mücadeleden az gol bekliyorum.
Tahminim: Alt
401 Sporting Gijon v Villarreal
Geçtiğimiz sezonlara oranla yeni sezonun ilk haftasında yenilen konuk ekip Villarreal son oynadığı 7 karşılaşmanın 6’sını kazanırken 1 karşılaşmadan da beraberlik alarak umut dolu bir sezon vaat etmeyi başardı. Rakip ağlara 6 gol atan Giuseppe Rossi takımının en skorer ismi durumunda. Sahalarında aldıkları son galibiyetle ligde 2. sırada yer alan konuk ekip bu hafta sonunda Sporting Gijon deplasmanına konuk olacaklar. İyi bir hava yakalayan Villarreal El Molinon stadında kazanıp hafta içerisindeki UEFA karşılaşmasına moralli gidecektir.
Tahminim: 2
422 Atletico Madrid v Almeria
Ev sahibi ekip Atletico Madrid geçtiğimiz sezon içerisinde gösterdiği üstün başarı sayesinde UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olmuştu. Sezona iyi başlangıç yapan ev sahibi güçlü ve iyi oyun oynayan rakiplerine karşı ligde fazla etkili olamadı. Son maçlarını Villarreal deplasmanında 2-0 la kaybeden ev sahibi bu hafta sonunda Almeria’ı konuk edecek. Hafta arasında oynayacakları UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında Rosenborg’a konuk olacaklar. Grupta 2. olan Atletico Madrid bu hafta arasında oynayacağı bu önemli mücadeleyi daha fazla düşünerek bu hafta sonunda lig karşılaşmasını beraberlikle geçmeyi bile başarı sayacaktır. Konuk ekip için bulunmaz bir hafta sonu fırsatını tepmeyeceğini düşünerek Almeria’nın yenilmeyeceklerine öncelik veriyorum.
Tahminim: 02 ÇŞ
426 Athletic Bilbao v Getafe
Sevilla deplasmanında 3-0 geriye düşen Athletic Bilbao’lı oyuncular maçta 3 gol bulsalar da ceza sahası içerisindeki hatalı hareketlerinin kurbanı oldular. Sevilla adına verilen 2 penaltıyı Kanoute gole çevirerek Athletic Bilbao’nın umutlarını sonlandıran adam oldu diyebilirim. Getafe ise her geçen sezon kendi çıtasını yükselterek daha iyi bir takım olma yolunda ilerlemeyi iyi başaran bir ekip oluyor. Bu hafta sonunda konuk olacakları Athletic Bilbao deplasmanında da iyi mücadele vererek karşılaşmadan puan almaya çalışacaklardır. İki eşit dengeli gücün karşılaşmasında ilk önerim ilk yarı beraberliği yönünde olacaktır.
Tahminim: İy 0
445 Mallorca v Levante
Son yıllarda deplasmandaki zaaflarından sıkça söz edilen Mallorca geçtiğimiz hafta sonunda inanarak gittiği Valencia deplasmanından sezonun ilk deplasman galibiyetini kopartmasını bildi. Deplasmanda 2-0 öne geçen Mallorca ilk yarıyı 2-1 tamamladı ve 2. yarıda skoru koruyup mücadeleden 3 puanla çıkmayı başardı. Kiralık forvet oyuncusu Fernando Cavenaghi’ nin daha tam form tutmadığı dönemde dahi iyi neticeler alan ev sahibinin bu hafta sonunun kapanış karşılaşmasında konuk edeceği rakibine karı saha üstünlüğünü iyi kurmasını bekliyorum. Levante ise son haftalarda toparlanmış olsa da geçtiğimiz hafta sonunda Espanyol deplasmanından yenilgi ile döndüler. İki ekibinde karşılaşmada geri durmayacaklarını düşünerek mücadelenin gollü geçmesi birinci önceliğimiz olacaktır.
Tahminim: Üst
Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için 

LinkBack URL
About LinkBacks