Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Villareal-Barcelona:Barcelona h.içi intere elendi onun moral bozuklugu var ama arkalarındada hemen real var vede bu maçtakı puan kaybı reali pazar lider yapabilir villarealde avrupa için oynuyor bu acıdan bakıldıgında çok zor bir maç ilk maçtada villareal puan almıstı barcadan eger barcelona kafasını bu maca verırse ben galibiyet beklıyorum ms 2
Real Madrid-Osasuna:Bu maç için fazla yoruma gerek yok osasuna bernabeuda rreale kafa tutamaz real yine h1e yakın evınde aynı zmaanda iy 1de degerlendirilebilir barcanın kalan macları bıraz daha zor gibi real için bu maç çantada keklik
Xerez-Almeria:Xerez toparlanmaya başladı gibi son haftalarda ama çok gec kaldılar almeriada düşme hattının 6 puan üstünde xerez bu macıda kazanamazsa işi mucızeye baglı süpriz kuponlara ms 1 dıyorum karşılıklı goller olursa üstede gidebilir
Sevilla-A.madrid:A.madrid uefa finali sarhoşuken sevilla bu fırsatı kacırmaz gibi oran çok komık vede bu maç için kesınlıkle olmaması gereken oran ama perşembe gecesınden sonra sevilla atletıcoyu yener gözuyle bakıyorum sistem kuponları içinde aynı zamanda h1 güzel tahmin
235 Deportivo La Coruna v Zaragoza
Geçtiğimiz hafta sonunda Real Madrid’i konuk eden Zaragoza rakibine karşı iyi mücadele verse de Kaka’nın şık golüne karşı duramadılar ve sahalarında 2-1 yenilgiye mahkûm oldular. Ev sahibi ise Valencia deplasmanından 1-0 lık yenilgi ile döndü. Amacının gerisinde kalan ev sahibi Deportivo La Coruna sahasında konuk edeceği Zaragoza’nın hırslı ve istekli futbolu karşısında rahat futbol oynayamayacağını düşünüyorum. Bu hafta sonunda konuk ekip bu mücadeleden puanla dönmeyi başaracaktır.
Tahminim: 02 ÇŞ
236 Malaga v Sporting Gijon
Malaga son karşılaşmasında konuk olduğu Mallorca deplasmanında zoru başardı ve 1-1 lik beraberlikle zorlu deplasmandan 1 puanla döndü. Şimdi sahasında konuk edecekleri Sporting Gijon’u yenerek düşme hattından uzak durmasını başaracaklardır. Aynı zamanda karşılaşmanın bol gollü olması da yüksek ihtimal olarak görüyorum.
Tahminim: 1 Üst
237 Tenerife v Racing Santander
Geçtiğimiz hafta sonunda Atletico Madrid deplasmanına konuk olan Tenerife beklenen oyununu bir türlü kuramadı ve deplasmandan aldıkları 3-1 lik yenilgi ile düşme hattındaki yerlerinde kaldılar. Bu hafta sonunda konuk edecekleri Racing Santander karşılaşması alt tarafa şekil verecek bir mücadele olacaktır. İki ekip açısından da final havasında geçmesini beklediğim mücadelede ilk yarıda eşitlik aynen kalacaktır diye değerlendiriyorum.
Tahminim: İy 0
238 Valladolid v Getafe
Getafe geçtiğimiz hafta sonunda Sevilla’yı konuk etti ve ilk yarısını 2-1 yenik tamamladığı mücadelenin 2. yarısında 4-3 lük galibiyetle 3 puanın sahibi olarak UEFA Avrupa ligi için avantaj elde etmeyi başaran taraf oldu. Ev sahibi ise deplasmanda Sporting Gijon’u 2-0 la geçerek düşme hattından kurtulma hayallerini biraz daha güçlendirdiler. Konuk ekibin önümüzdeki yıl UEFA hayallerine çelme atacaklarını düşünüyorum. Sahasında ev sahibi yalnızca galibiyete kilitlenecektir. Son haftalar yaklaşırken düşme hattından kurtulmayı garantilemek istiyorlarsa bu mücadeleyi kazanacaklardır.
Tahminim: 1
239 Xerez v Almeria
Lider Barcelona ile son karşılaşmasını oynayan lig sonuncusu Xerez deplasmanda rakibine karşı aşırı faullü oyunundan ötürü 2 kırmızı kart ile cezalandırıldığı karşılaşmayı 3-1 kaybetti. Lig sonunculuğundan bir türlü kurtulamadılar, fakat ligde kalma şansları ise halen devam etmekte. Konuk ekibinde pek rahat konumda olduğunu söyleyemeyiz. Sahasında başarılı Almeria bu hafta sonunda deplasmanda oldukça zorlanan taraf olacaktır. Karşılaşmanın ilk yarısında beraberlik dengeleri bozulmayacak kanısındayım.
Tahminim: İy 0
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
252 Espanyol v Valencia
Uzun zamandır başarısız kalan Valencia son karşılaşmasını tek golle kazanarak ligdeki 3. lüğünü perçinlemesini bildi. Espanyol ise deplasmanda zorlanacağı Almeria’yı Luis Garcia’nın attığı tek golle devirmesini bildi ve düşme hattından epeyce uzaklaştı. İki takımda rahat olarak sahaya çıkacaklar. Sahasında başarılı oyunu ile Espanyol rakibine göre bir adım önde olan taraf diye değerlendiriyorum. Sistem kuponları için ev sahibi galibiyeti diyorum.
258 Villarreal v Barcelona
Sezon başında iyi oynayamayan Villarreal Kral kupasından elendikten sonra UEFA elemelerinden de elenerek hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ligin 2. yarında iyi oynayarak son 4 haftaya girilirken ligde ilk 6’ ya dâhil olmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmandan alınan zorlu galibiyetin ardından bu hafta sonu lideri konuk edecekler. Hafta içerisinde Şampiyonlar ligi yarı final rövanş karşılaşması oynayan Barcelona sahasında konuk ettiği Jose Mourinho’lu İtalyan temsilcisi Inter’i kolay geçmesi düşünülmüştü, 10 kişi kalan rakibinin iyi bir savunma anlayışı karşısında Barcelona çaresiz kaldı. Görülen o ki her ne kadar iyi oynarsanız oynayın rakip oyununuzu bozduğunda elbette ki başka planlarınız olmalı. Fakat Barcelona teknik direktörü Josep Guardiola’nın kafasında pek bir plan olmadığı da bu yarı final rövanş karşılaşmasında ortaya çıktı. Oyuncuların kişisel becerileri katı savunmaya karşı yetersiz kaldı. Karşılaşmada atılan tek gol defans oyuncusu Gerard Pique’ye aitti. Atılan pasla iyi buluşup harika bir dönüşle hem kaleciyi hemde defans oyuncusunu ters yatırıp kaleye yuvarladığı gol alkışı gerçekten hak ediyordu. Yarı finalde şampiyonlar ligine veda eden Barcelona bu hafta sonunda da zorlu bir deplasmana konuk olacak. Moralsizlik bu karşılaşmada da kendisini mutlaka gösterecektir. Ev sahibinin puan çıkartmasını beklediğim bir karşılaşma olur.
Tahminim: 10 ÇŞ
342 Sevilla v Atletico Madrid
Şampiyonlar liginden elenen Sevilla ligde de kötü gidişinin ardından teknik direktör değişikliğine gitmişti ve Manuel Manolo Jimenez’in görevine son vermişlerdi. İstediği hocayı bulamayınca uzun yıllardır takımın yardımcı teknik direktörlüğünü üstlenen Antonio Alvarez Giraldez ile sezonu tamamlama kararı aldılar. Yeni hocaları ile dış sahada istediklerine fazla ulaşamasalar iç sahada etkili oluyorlar. Bu hafta içerisinde UEFA Avrupa Liginde yarı final rövanş karşılaşması oynayan Atletico Madrid’i konuk edecekler. Konuk ekip sahasında 1-0 yendiği Liverpool ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 90 dakikası Liverpool’un 1-0 lık üstünlüğüyle uzatmalara giden karşılamada 2-0 geriye düşseler de Diego Forlan attığı tek golle 2-1 yenilmelerine rağmen UEFA Avrupa liginde finale isimlerini yazdırmayı başardılar. Hafta içinde yorgun 120 dakika mücadele eden konuk ekip bu hafta sonunda Sevilla karşısında duramaz diye düşünüyorum.
374 Real Madrid v Osasuna
Sahasında yalnızca Barcelona’ya yenilen Real Madrid bu sezon şampiyonluk yarışında geri kalmadı. Barcelona ile aralarında yalnızca 1 puan var. Geçtiğimiz hafta sonunda Zaragoza deplasmanında zorlansalar da sakatlıktan dönen Kaka’nın sonradan oyuna dahil olup attığı şık golle lideri yakın takip etmesini bildiler. Bu hafta sonunda taraftarının önünde yine coşmalarını beklediğim karşılaşmada fazla gol tercihlerinin denenmesini öneriyorum.
Tahminim: Tg 4-6
384 Athletic Bilbao v Mallorca
Geçtiğimiz hafta sonunda oynadıkları karşılaşmalarından iki ekipte beraberlik elde ederek amaçlarında darbe aldılar. Konuk ekip ligdeki 4. lüğünü korudu korumasına fakat bu hafta sonunda deplasmanda işi pek kolay olmayacaktır. Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa ligine kalabilmeyi hedefleyen ev sahibi Athletic Bilbao bu hafta sonunda saha ve taraftar desteğini yanına alarak mücadeleye gerekli ağırlığını koyacaktır. Deplasman karşılaşmalarında bu sezon başarıdan uzak kalan Mallorca bu hafta sonunda Athletic Bilbao’e karşı gelemeyecektir.
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
İspanya La Liga Tahminlerim
Villarreal Yenilmez(2.18)
Espanyol Yenilmez(1.37)
Sevilla Kazanır(1.25)
R.Madrid Handikaplı Kazanır(1.40)