Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
254 Sevilla v Sporting Gijon
Hafta içinde oynanan mücadelelerde iki ekipte düşme hattındaki rakiplerine karşı üstünlük sağlayamadıkları gibi karşılaşmalarını kaybetmekten geri duramadılar. Alınan bu yenilgi ile Sevilla Şampiyonlar ligine kalabilme umutlarında epeyce zarar gördü. Bu hafta sonunda sahasında konuk edeceği rakibi Sporting Gijon’un deplasman zaafını lehine çevirip karşılaşmadan galibiyet çıkartmasını bekliyorum.
Tahminim: 1
274 Espanyol v Barcelona
İç saha başarıları ile ayak duran ev sahibi Espanyol hafta içindeki performansında deplasmanda yine yenilgiden kurtulamadı. Lider Barcelona içinse söylenecek hiçbir şey yok Real Madrid’i yenmenin verdiği mutlulukla liderliği de ele geçirdiler ki bu saatten sonra onları durdurmak oldukça zor gözüküyor. Hafta içinde konuk ettikleri Deportivo La Coruna karşılaşmasını da 3-0 kazanmasını bildiler. Konuk Barcelona hafta sonunda yine galip gelip yoluna devam edecektir.
Tahminim: 2
283 Villarreal v Atletico Madrid
Başarılı serisine zorlu Getafe deplasmanında rötar yapan ev sahibi Villarreal sahasında bu hafta sonunda Atletico Madrid’i konuk edecek. Hafta içinde konuk ettikleri lig sonuncusuna karşı 2-1 kaybeden Atletico Madrid şaşkınlık yapmaya devam ediyor. Konuk ekip açısından pek kolay olmayacak olan mücadelenin ilk yarısında dengelerin değişmeyeceğini düşünüyorum.
Tahminim: İy 0
369 Deportivo La Coruna v Almeria
Son 7 karşılaşmasından yalnızca 2 beraberlik çıkartabilen Deportivo La Coruna hafta arasında konuk olduğu Barcelona’ya 3-0 mağlup olmaktan da kurtulamadılar. Hafta sonunda konuk edecekleri rakiplerine karşı artık daha temkinli hareket edeceklerini düşünüyorum. Konuk ekibin deplasman karşılaşmalarındaki başarısızlığının yanında uzun zamandır galibiyet alamayan ev sahibinin galibiyete uzanmasını bekliyorum.
370 Malaga v Valladolid
Düşme hattına yakın olan Malaga hafta içerisinde konuk olduğu Osasuna deplasmanında 2 defa geriye düşmesine rağmen mücadeleden 2-2 lik netice çıkartmasını bilen taraf oldu. Konuk Valladolid ise sahasında konuk ettiği Sevilla’yı 2-1 le geçerek lige tutunma umutlarını taze tutmasını bildi. Alt sıraları yakından ilgilendiren bu karşılaşmada ev sahibi daha etkili olacaktır. Saha avantajı ile malaga’nın galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum.
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
371 Tenerife v Getafe
Sezon başından bu yana deplasmandan galibiyet çıkartamayan Tenerife hafta arasında konuk olduğu rakibi Sporting Gijon’u 2-0 mağlup ederek ligden kopmama yolunda önemli bir 3 puanın altına imza atmasını bildi. Getafe ise ligi ilk altı içerisinde tamamlamanın gayreti içerisine girdi. Hafta arasında konuk ettikleri güçlü rakipleri Villarreal’i 2. yarıda buldukları gollerle 3-0 mağlup ettiler. Oldukça zor geçmesini düşündüğümüz karşılaşmada bol gol olacağını değerlendiriyoruz ve üst tercihini öneriyoruz.
Tahminim: Üst
372 Xerez v Racing Santander
Ligin son sırasındaki Xerez hafta arasında konuk olduğu rakibi Atletico Madrid’i 2-1 yenerek sürprizin altına imzasını koyan taraf oldu. Lige tutunama gayretleri halen devam ediyor. Konuk ekipse sahasında Espanyol’u 3-1 le geçtiler. Alt tarafı yakından ilgilendiren mücadelede konuk ekibin ilk hedefi kaybetmemek yönünde olacaktır ve ilk yarısında eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.
Tahminim: İy 0
411 Athletic Bilbao v Zaragoza
Düşme hattına yakınlığıyla dikkat çeken Zaragoza hafta içinde konuk ettiği rakibi Mallorca ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Zorlu bir deplasmana konuk olacakları hafta sonunda işlerinin pek kolay olmadığını düşünüyorum. UEFA Avrupa ligi macerasına katılma gayreti içerisindeki rakiplerine karşı durmalarının zor olduğunu düşünerek karşılaşmadan fazla gol beklentimizin fazla olduğunu söylüyoruz.
Tahminim: üst
417 Real Madrid v Valencia
Sahasında konuk ettikleri Barcelona’ya karşı tutuk kalan ve sahasında 2-0 mağlubiyet alan Real Madrid uzun süre elinde tuttuğu liderliği de kaptırmış oldu. Hafta içerisinde konuk olduğu rakibi Almeria karşılaşmasında önce geriye düşseler de zorlu deplasmandan 2-1 galibiyetle dönerek liderin yakın takibine devam ettiler. Konuk ekipse deplasmanda oynadığı son 7 karşılaşmadan yalnızca 2 beraberlik çıkartabilmiş durumda. Bu hafta sonunda Real Madrid’e karşı direnmelerinin oldukça zor olduğunu düşünerek ev sahibinin sahasında tekrar başarılarına devam etmesini bekliyorum.
451 Mallorca v Osasuna
İç sahada başarılı olan Mallorca hafta arasında konuk olduğu Zaragoza deplasmanından 1-1 lik netice ile dönerek Sevilla’nın önüne geçmesini bildi. Bu hafta sonunda konuk edecekleri Osasuna karşılaşmasını hiç zorlanmadan kazanmalarını bekliyorum. Mücadelenin ilk yarısından itibaren galibiyet çıkartmasını beklediğim Mallorca mücadeleyi bol gollü hale getirecektir.
kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır
Bizim olmadığımız yerde soytarılar coşar .... Bizim olmadığımız yerde efelenir çakallar....verilen her aranın bir sonu vardır ....Biz mekana gelince köpekler ayağa kalkar
Real Madrid-Valencıa:Real madrid gecen haftakı maglubıyetle şampıyonluk şansını bana göre %99.9 yitirdi ligin bitimine daha var ama almeria macında sanki ligin son macı gibi oynadılar real madridte ronaldoda olmasa bilmem hallerı ne olur özellıkle 7-8 futbolcu derhal gönderilmeli bu kez rakipleri güçlü valencıa valencıanında peşinde mallorca var ilk maçta yanlış hatırlamıyorsam real yenmişti valencıa ise dep.pek iyi oynamıyor real madrid seyiricisinden özür dilemek adına bu maçta valencıayı yenmesını beklıyorum
MS 1 ÜST
Espanyol-Barcelona:Bu maça yorum bile yapmamak lazım barcelona gercekten uzay futbolu oynuyororta sahadanda gol attılar ya helal olsun bu maçta espanyolun 1 gram bile şansı yok
MS 2 ÜST H2
Mallorca-Osasuna:Mallorca evınde adeta herkesı eli boş gönderıyor mallorca dep.giden her takım çekınıyor artık en son valencıayı evlerınde 3-2yle gectıler osasunanın bu maçta işi çok zor mallorca evınde bir adım önde
MS 1 ÜST
Villareal-Atletıco Madrid:Villareal eger avrupayı istıyorsa atletıcoyu mutlaka yenmek zorunda
Atletıco ise bu sene herkesın dalga gectıgı bir takım uefada maç kazanamadan tur atlıyorlar lig sonuncusu takıma evlerınde yenılıyorlar ben bu maçta a.madrid en azından 1 gol bulur düşüncesındeyım villareal galibiyetı önde tabi
MS 1 ÜST