Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Atletico Madrid v Almeria
Şampiyonlar ligi elemesi oynayacak olan ev sahibi ve ligin son karşılaşmasında deplasmanda yokları oynayan Almeria karşı karşıya gelecek. Seyircisi önünde kazanmaya yakın olan Atletico Madrid saha ve seyirci avantajı ile galip gelecektir.
Tahminim:Atl madrid Kazanır
Deportivo La Coruna v Barcelona
Avrupa Ligine (UEFA) katılması için mucize gereken Deportivo ve karşısında İspanya’da rekor gol yüzdesiyle Şampiyon olan ve buda yetmezmiş gibi Şampiyonlar ligi şampiyonu olan Barcelona kozlarını ligin son karşılaşmasında paylaşıcaklar. Messi Messi Messi bu futbolcuya diyecek bir söz bulamıyorum önümüzdeki yüzyıl böyle bir futbolcu gelir mi oda şüpheli. Bu maçın kolay bir şekilde üst olacağı kanaatindeyim.
Tahminim:2.5 Gol Üstü
Mallorca v Villarreal
Ev sahibi ekip düşecek denilirken son 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak tekrar hayata döndü ve gelecek sezon için şimdiden planlarını yapmaya başladı. Villarreal ise Avrupa Liginde (UEFA) İspanya’yı temsil edecekler. İki formda ekibin karşılaşmasında bol gol izletecektir.
Tahminim:2.5 Gol Üstü - Villareal KAzanır
Valencia v Athletic Bilbao
Son iki maçında etkisiz görünen ev sahibi ekip bu sene UEFA da yer alacak büyük bir ihtimalle evinde bu karşılaşmadan 1 puan alsa bile garantiliyor. david villa ne yapıp eder bu maçı taraftarına armağan eder. Rakip ise gelecek senenin planını şimdiden yapmaya başlamıştır. Valencia kazanır
Tahminim:Valencia Kazanır
Espanyol v Malaga
Düştü denilen Espanyol öyle bir eski günlerine döndü ki akıl alacak gibi değil 9 maçta 7 galibiyet alarak herkesi hayretler içinde bıraktı malaga ise bu sene iyi işler elde etti bana göre kısır bir karşılaşma olacağı kanaatindeyim
Tahminim:2.5 Gol Altı
Numancia v Sevilla
Ev sahibi ekip düştü güle güle onlara çünkü ligde kalma adına hiçbir şey yapmadılar. Rakip Sevilla ise bu sene başarılı bir sezon geçirerek şampiyonlar liginde boy gösterecekler. Bahar havasında geçecek bu karşılaşma kolaylıkla üst olacaktır
Tahminim:2.5 Gol Üstü
Real Betis v Valladolid
Lige ne umutlarla giren ve ne hallerde olan bir takımın maçını yorumluyorum. O kadro nasıl böyle bir hale gelir işte onu anlamak mümkün değil ligde kalacaklarına ben inanıyorum onun içinde bu karşılamayı Real Betis kazanacaktır. Ama öbür maçların durumuna görede bir beraberlik dahi kendilerine yetecektir. Ama bu ateşli taraftardan özür dilemek için ev sahibi ekip yener
Tahminim:R.Betis Kazanır