Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
OSASUNA-R.BETİS
Teknik direktör değişikliğinden sonra çıktığı ilk maçta Gijon’a mağlup olan Osasuna’da tek olumlu işarete ligdeki 3 gollerini atmış olmaları.
Betis ise zorlu fikstürün arkasından Mallorca’yı mağlup ederek futbolunun karşılığını almış oldu
Bu maçta ev sahibi yeni teknik direktörü ile ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak.Bunun için bu maçı kazanmak isteyeceklerdir.Her zaman yaptıkları gibi savunmayı ön plana alırlarsa 3 puan almaları çok zor olur.Maç alt gibi görünüyor.Ama kazanmak için risk almak zorunda evsahibini düşünürsek sürpriz kuponlarda üst düşünülebilir...
Barcelona--Almeria
Barcelona yürüdüğü yolda emin adımlarla devam ediyor.Hafta arası şampiyonlar liginde Basel i 5-0 gibi uçuk bir farkla geçti.Barcelona 5 maçınıda kazandı.
Almeria ise iyi bir takım olmasına rağmen 4 maçın sadece 1 ini kazanabilde.Son maçlarında eksikleri çok olan Sevilaya da yenildi.
İddaa Barcelonaya 1.05 oran verdi Bu oranın kuponlarda yer alacağını zannetmiyorum. Bunun için bu maça üst diyorum
563) Getafe - Valladolid
Getafe İspdaki kalbur üstü takımlardan biri olmasına rağmen suana kadar evinde galibiyet alamamış durumdadır. Valladolid ise dep'da tüm maçlarını kaybetmiş bulunmaktadır.
Fazla uzatmadan Getafe takımının evinde ilk galibiyetini hazır böyle depda çok kötü bir takımı bulmuşken alacağını düşünüyorum ve 1 oynamanızı tavsiye ediyorum!
Tahmin:1
Oran:1.70
564) Huelva - Valencia
Valencia ligde 7maçta 6 galibiyet alarak büyük bir sükse yapmış bulunmaktadır. Huelva ise 7 ma.ta sadece 1 galibiyet alırken 2 beraberlik ve 4de mağlubiyet almıs bulunmaktadır. Bu macta asıl önemli nokta David Villa'lı Valencianın yendiği takdirde İspanya liginin 8.haftası itibariyle lider olucak olmasıdır! Valencia kazanır ve lider olur kanaatindeyim.
Tercih:2
Oran:1.60