Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Konu Jas0n tarafından (29-08-2008 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.
212 - Bolton - West Bromwich
Bu maçta 2 maçta 1 beraberlik 1 galibiyet alan Bolton ile henüz ligde galibiyeti bulunmayan West bromwich karşı karşıya geliyor.Hafta içinde Lig kupası macında Leicester city'e 1-2 yenilen bolton bu maça cıkarken kafalarda soru işareti bırakıyor doğrusu.West bromwich ise ligde geçen hafta kendi evinde 1-2 yenildi ve taraftarını bir kez daha üzdü.Bolton ile West arasında yapılan 6 maçın 5 i alt bitmiş 1 maç üst ile sonuçlanmış.Bu maçta 3 gol sesinin cıkmayacagını düşünüyorum
Tahminim = ALT = 1.55
Konu Jas0n tarafından (31-08-2008 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.
213 - Everton - Portsmouth
Öncelikle Evertonun lige cok gol atarak ve yiyerek baslayacagını hiç düşünmemiştim.Beni şaşırttılar.2 maçta 4 gol attılar 4 gol yediler.Geçen hafta West deplasmanından 3 puan aldılar.West yeni cıktı lige ama cıktıgı gibi düşücek bence.Oynadıkları futbol cok kötü.Gelelim Porstmouth'a.Geçen hafta kendi evinde M.united'ı agırladı ve mactan fletcherın attıgı golle shadan 0-1 maglup ayrıldı.Porstmouth lige kötü basladı ilk haftada chelsea den 4 yemişlerdi.Bu maçı cahill ve Osman faktoruyle everton kazanır ve üst olur diyorum.
Tahminim = 1 = 1.90
Konu Jas0n tarafından (29-08-2008 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
214 - Hull City - Wigan
Hull city lige oyun olsun diye cıkmamıs cok belli.Ligde uzun yıllar bence üst sıraları zorlucaktır bu takım.Çok iyi bir hücum hattı var hull'un.Geçen hafta Blackburn'le berabere kaldılar.Büyük bir başarı bana göre.Wigan ise iyi oynadığı Chelsea karşısında 5. dakikada Deco nun attıgı muhteşem frikik goluyle sahadan maglup ayrılan taraf oldu.Wigan hafta icinde Notts County takımına 4 attı.Hull ise 0-1 önde goturdugu maçı Swansea nın art arta attıgı gollere engel olamayarak sahadan 2-1 maglup ayrıldı.Hull kendi evinde cok iyi oynayan bir ekip ve Wigana 3 puan hakkı tanımaz diye düşünüyorum
Tahminim = 10 çifte şans = 1.22
215 - Middlesbrough - Stoke City
Tuncaylı Middlesbrough bu hafta evinde Stoke city'i ağırlıyor.Geçen hafta Anfield Roadta Liverpool'u yenmeye cok yakınken 5 dakıkada gelen 2 şok golle sahadan 2-1 yenik ayrıldılar.Stoke City ise ligin yeni ekiplerinden ve lige yeni yeni ısınıyorlar diyebiliriz.Stoke geçen hafta kendi evinde Aston Villa karşısında attığı son dakika goluyle kazandı.Stoke takımı 2 haftada 5 gol yedi 4 gol attı.Geride kalan 2 hafta da golcü bir takım goruntusu verdi.Bu maçın ilk yarıda üst olucagını düşünüyorum.Heleki ALFONSO ALVES gibi bir oyuncu bu maçta oynuyorsa
Tahminim = Üst = 1.65
216 - West Ham Blackburn
West Ham bu hafta evinde Blackburn'u konuk edicek.West Ham geçen hafta M.city den 3 yedi.Blackburn ise evinde Hull City ile 1-1 berabere kaldı.Bence ligin en iyi kontraya cıkan takımı blackburn.İnanılmaz hızlılar ve tek topla ceza sahasında gol pozisyonuna girebiliyorlar.West Ham ile Blackburn arasında oynanan sın 6 maçın 5 i üst bitmiş.Bu maçta karşılıklı goller olucagını düşünüyorum.
Tahminim = ÜST = 1.80
Bu maçta ligde 9.sırada bulunan bolton ile ligde 18.sırada bulunan west bromwich karşılaşıyor.
Bolton bu sezon iç sahada iyi oynadığı maçta stoke city i 3-1 mağlup etmişti ancak geçtiğimiz hafta penaltı kaçırdıkları maçta deplasmanda newcastle ye 1-0 mağlup olmuşlardı.son olarak hafta içinde carling cup mücadelesinde kendi evlerinde northampton a yenilerek tataftarlarını hayal kırıklığına uğratmışlardı.
West Bromwich ise bu ligin yeni ekiplerinden ve pozitif futbol oynamalarına rağmen sonuca gidemiyorlar.ligin ilk maçında deplasmanda arsenal e 1-0 yenilen west bromwich sonraki hafta kendi sahasında everton a 2-1 mağlup olmuştu.son olarak carling cup ta hartlepool united takımına 3-1 yenilerek elenen takımda moraller bozuk.
Sonuç olarak bana göre bu maçı rakibine göre daha iyi durumda bulunan ve seyirci desteğinide arkasına alacak olan bolton kazanır.
tahminim:
BOLTON-WEST BROMWİCH:1(g7/10)
oran:1.70
herkese bol şans...
Bu maçta ligde 4.sırada bulunan hull city ile ligde 19.sırada bulunan wigan athletic karşılaşıyor.
Hull City bu ligin yeni takımlarından ve ilk 2 hafta flaş sonuçlar aldılar.ilk hafta iç sahada fulham ı 2-1 mağlup etti.sonraki hafta deplasmanda blackburn ile 1-1 berabere kalan takım hafta içinde oynadığı carling cup maçında swansea ya 2-1 mağlup oldu.iyi bir takım görüntüsü veren hull city takımı özellikle hücumda etkili olan bir takım.
Wigan Athletic ise bu sezon oynadığı ilk maçta deplasmanda west ham a 2-1 mağlup oldu.sonraki hafta iç sahada chelsea ya mağlup olan takım hafta içinde carling cup maçında notts county takımını evinde 4-0 mağlup etti.chelsea maçında izlediğim wigan iyi bir takım ve hücumda etkili bir görüntü çizdiler ancak şanssızlık ve bir duran topla güçlü rakiplerine boyun eğdiler.
Sonuç olarak zevkli geçmesini beklediğim bu maçla ilgili tercihim over(üst) 2,5 gol bahsi.iki takımında forvetleri gününde olursa organize ataklar geliştiren bu iki takımın maçında bol gol olur diye düşünüyorum...
tahminim:
HULL CİTY-WİGAN ATHLETİC:OVER(g7/10)
oran:1.85
herkese bol şans...
Bu maçta ligde 11.sırada bulunan middlesbrough ile ligde 15.sırada bulunan stoke city karşılaşıyor.
Middlesbrough ligde oynadığı ilk maçta iç sahada tottenham ı 2-1 mağlup etti.sonraki hafta dış sahada oynadığı liverpool maçını şanssız bir şekilde kaybeden middlesbrough hafta içi oynadığı carling cup mücadelesinde kendi evinde yeovil town u 5-1 mağlup etti.
Stoke City ise bu ligin yeni takımlarından ve ligde oynadıkları ilk maçta deplasmanda bolton a 3-1 mağlup oan takım sonraki hafta iç sahada özellikle hakeminde yardımıyla aston villa yı 3-2 mağlup etti.son olarak hafta içi carling cup maçında deplasmanda cheltenham town u 3-2 mağlup etmeyi başardılar.
İki takımın maçlarına baktığımızda genelde gollü maçlar görüyoruz.benim bu maçla ilgili ilk tercihim middlesbrough galibiyeti sonraki tercihim over(üst) 2,5 gol bahsi...
tahminim:
MİDDLESBROUGH-STOKE CİTY:1(g8/10)
oran:1.40
MİDDLESBROUGH-STOKE CİTY:OVER(g7/10)
oran:1.65
herkese bol şans...