Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
KURALLAR
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
141 - Aldershot - Barnet
Barnet takımı son 2 maçını kaybederek düşüşe geçtiler.Aldershot ise son maçta farklı yenildir.İki takımda son maçlarda çok gol yiyorlar.Ben bu maçın bol gollü geçeceği görüşündeyim.
Tahminim:2.5 Gol Üstü
142.Cheltenham - Bournemouth
Ev sahibi ekip son 3 maçını kaybederek ligde kötü duruma geçtiler.Bournemouth ise son maçında farklı yenilmelerine karşın bu maçı kazanarak çıkışa geçecekleri görüşündeyim.
Tahminim:Bournemouth Kazanır.
143.Crewe v Rochdale
Rochdale 6 haftadır kazanıyor.Ev sahibi ekip ise 5 haftadır yenilmiyor.Ev sahibi saha ve seyirci avantajını kullanarak bu maçta kaybetmez.
Tahminim:Crewe Kaybetmez
144.Lincoln - Chesterfield
Chesterfield deplasmanlarda kötü gidiyor.Ev sahbi ekip ise istikrarsız sonuçlar alarak yoluna devam ediyor.Ben bu maçta iki kötü takımın maçından az gol çıkacağı görüşündeyim.
Tahminim:2.5 Gol Altı
145 - Morecambe - Accrington Stanley
Morecambe bu ligde en tuttuğum ve bir üst lige çıkmasına kesin gözüyle baktığım takımlardan birisi.5 Maçtır süren galibiyet serisini geçen hafta berabere kalarak bozdular.Deplasman ekibi ise son maçlarda iyi gitmesine rağmen morecambe'yi yenecek güce sahip değiller.Sizlere bu maçı haftanın bankolarından olarak öneriyorum.
Tahminim:Morecambe Kazanır
146 - Northampton - Dagenham & Rbridge
Dagenham son maçını kazanarak çıkışa geçtiler.Ev sahibi ekip ise son 2 maçından beraberlikle ayrıldılar.Ben zor da olsa deplasman takımı kazanır diyorum.
Tahminimagenham Kazanır
147 - Notts County - Grimsby Town
Ev sahibi ekip yeni hocasıyla çıkacağı bu maçı rahat alır diyorum.Oran azda olsa cazip.
Tahminim:Notts Couny Kazanır
148 - Port Vale - Burton Albion
Port vale 2 maçtır kazanamıyor.Burton ise son haftalarda deplasmanlarda galip gelimiyor.Ben iki istikrarsız takımın maçının dengeli bir şekilde biteceğini düşünüyorum.
Tahminim:Berabere Biter
149.Rotherham United - Darlington
Bu Maça fazla girmek istemiyorum.Ev sahibi ekip mutlak favori ve rotherham evinde ağırlayacağı darlingtonu gol manyağı yapar diyorum.Bu maçta ev sahibinin farklı kazanacağını öneriyorum.Ve haftanın banko üst maçı olur diyorum.
Tahminim:2.5 Gol üstü
150.Shrewsbury - Macclesfield
İki takımında evinde oynadığı son karşılaşmalar 4-6 gol bitti.Ve aralarında oynanan son 2 karşılaşmada 2.5 gol üstü bitti.İstatistikler her şeyi açıklıyor.
Tahminim:2.5 Gol Üstü
151 - Torquay - Hereford
Ev sahibi ekip son iki maçında tam 9 gol attılar ve hiç gol yemediler.Deplasman ekibi ise 3 haftadır kazanamıyor.Ben ev sahibi ekibi bu maçı rahat kazanacağını ve sizlere bu maçı haftanın bankosu olarak öneriyorum.
Tahminim:Torquay Kazanır.