Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
508 Coventry vs Sheffield United
Ligde 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Coventry,Ligde mağlubiyeti bulunmayan 3 galibiyet ve 3 beraberliği olan S.united i ağırlıyor.Ben güçlü Sheffield in yenilmeyeceğine inanıyorum.
Tahminim: S.united yenilmez.
509 Derby County vs Barnsley
Ligde 6 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti olan Derby güçsüz ve formsuz Lig sonuncusu Barnsley i ağırlıyor.Galibiyeti bulunmayan Barnsley e, Derby evinde puan kaptırmaz.
Tahminim: Derby County kazanır.
510 Ipswich Town vs Nottingham Forest
Formsuz Ipswich evinde geçen yıl iyi takımlar arasında bulunan N.Forest i ağırlıyor. N.Forest de lige iyi başlayamadı şuan 6 puanları bulunuyor.Ben N.forest in bu karşılaşmada hayata döneceğini umuyorum.Az gollü bir N.Forest galibiyeti olur.
Tahminim:2.5 Gol Altı ve N.Forest kazanır
511 Leicester City vs Peterborough
6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6. sırada bulunan Leicester City o 1 mağlubiyetide deplasmanda Newcastle United a karşı aldı.Şimdilik iyi gidiyorlar. Peterborough için aynı şeyleri söyleyemeyiz.Henüz galibiyetleri yok 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldılar.Tırmanışı sürdürecek olan Leicester City Peterborough engelinide kolay aşacaklardır.
Tahminim: Leicester City kazanır.
508 21:45 15.09.2009 Coventry v Sheffield United
Konuk ekip Sheffield United hafta sonunda Derby County deplasmanına konuk olmuştu. Karşılaşmanın sonlarına doğru tek golü Killagon atarak deplasmandan 3 puan almalarını sağladı. Premier lig özlemi içerisinde olan konuk ekip bu hafta içinde konuk olacağı rakibini de yenerek deplasmandan da galibiyetle dönecektir.
Tahminim: Sheffield United Kazanır
509 21:45 15.09.2009 Derby County v Barnsley
Hafta sonunda sahasında Sheffield United konuk eden ev sahibi iyi mücadele verse de sahasında rakibinin galibiyetine engel olamayan taraf oldu. Bu hafta içinde yine sahasında oynayacak olan Derby County ligin başarısız ekibini yenerek sahasında galibiyet alan taraf olacaktır.
Tahminim: Derby County Kazanır
510 21:45 15.09.2009 Ipswich Town v Nottingham Forest
Sezon başından bu yana deplasman karşılaşmalarından beraberlik çıkartan Nottingham Forest bu hafta sonunda Ipswich Town deplasmanından da 1 puan alma peşinde dönmeye çalışacaktır.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
511 21:45 15.09.2009 Leicester City v Peterborough
Sahasında oynadığı mücadelelerde tutulması son derece zor olan ev sahibi Leicester City bu hafta içinde ligin yeni ekiplerinden olan Peterborough’u konuk ediyor. Ev sahibinin alacağı galibiyetle sonuçlanacak bir mücadele olarak görüyorum.
Tahminim: Leicester City Kazanır
513 21:45 15.09.2009 Scunthorpe v Preston
Preston bu sezon işi sıkı tutan ekipler arasında yerini alıyor. Ev sahibi Scunthorpe hafta sonunda deplasmanda Crystal Palace’ı beklemediği 4-0 la geçti. Fakat hafta içinde konuk edeceği Preston karşısında aradığını bulması oldukça zor gözüküyor. Deplasmanda olsa konuk ekip başarılı olan taraf olacaktır.
Tahminim: Preston Kaybetmez
514 21:45 15.09.2009 Sheffield Wed. v Middlesbrough
Geçen yıl Premier ligden düşen Middlesbrough hafta sonunda sahasında Ipswich Town ile karşılaştı ve uzun zamandır gol atamayan Jeremie Aliadiere 2 gol attığı karşılaşmayı konuk ekip 3-1 kazanan taraf oldu. Bu hafta içinde deplasmanda Sheffield Wednesday deplasmanından da galibiyetle döneceklerini düşünüyorum.
Tahminim: Middlesbrough Kazanır
515 21:45 15.09.2009 Swansea v Bristol City
Konuk ekip iç saha başarısını deplasmana fazla taşıyamayan bir yapıya sahip bu hafta içinde Swansea deplasmanına konuk olacaklar. Bu zorlu deplasmandan yenilgi almadan dönmelerini düşünüyorum.
Tahminim: Bristol City Kaybetmez
516 21:45 15.09.2009 West Bromwich v Doncaster
West Bromwich ilk 6 hafta sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlikle puanını 14 yapan güçlü bir ekip, hafta içinde taraftarı önünde konuk edecekleri Doncaster’ı da devirmelerini bekliyorum
Tahminim: West Bromwich Kazanır
Queens P.R. v Crystal Palace
Konuk ekip Crystal Palace hafta sonunda Scunthorpe’yi konuk etmişti. Erken yedikleri gole cevap veremediler ve ikinci yarıda Scunthorpe 10 dakikada 3 gol bulunca oyun disiplininden kopan Crystal Palace sahasında 4-0 lık yenilgi alan taraf oldu. Şimdi ise deplasmanda Queens P.R. konuk olacaklar. Ev sahibi 6 maçınıda alt bitirmiş C.Palace ise 6 maçtan 4 ü alt 2 si üst bitmiş. Kısır maç olacağı kesin.
Tahmin: 2.5 Gol Altı
563 21:45 16.09.2009 Blackpool v Newcastle United
Newcastle liderlik koltuğuna alıştı. Sezon sonunda ipi göğüslemeleri herkes tarafından beklenen bir sonuç. Blackpool ise biraz daha vasat bir görüntü çiziyor. Rakiplerine oranla dağınık bir çizgideler. Newcastle deplasmandan galibiyeti alacak kadar yerinde bir takım.
Tahminim: Newcastle United Kazanır
576 22:00 16.09.2009 Reading v Cardiff
Reading henüz kendine tam anlamıyla gelemedi. Bu geçiş döneminde rakiplerine her an puan kaptırabilir. Cardiff böyle bir ekip olmaya şimdiden aday. Bu bağlamda düşünürsek Cardiff lehine çifte şans fena olmaz. Yine de alt seçeneği daha cazip.
Tahminim: 2,5 Gol Alt
512 Plymouth vs Watford
Plymouth tarafında işLer hiç iyi gitmiyor.Çok kötü başladılar.Watford içinde aynı şey söylenemez ama en azından şuan 9 puandalar ben daha iyi yerlere geleceklerinden eminim.Watford ekibinin galibiyetini bekliyorum ama isteyen üstte oynayabilir.
Tahminim: Watford kazanır ya da 2.5 Gol Üstü
513 Scunthorpe vs Preston
Scunthorpe geçen hafta galip gelerek biraz olsun moralleri düzeltti.Ama bu haftaki rakip oldukça zor bir takım.Preston daha hiç maç kaybetmedi şimdiden üstü zorluyor.Scunthorpe bu karşılaşmadan galip gelirse onlar için bir avantaj olacak rakiplerine göre.Ben bu karşılaşmada gol üstü seçeneğini öneriyorum.
Tahminim: 2.5 Gol Üstü
514 Sheffield Wednesday vs Middlesbrough
Tuncay ı stoke ye kaptıran Middlesbrough büyük bir hücum gücünü kaybetti diyebilirim. Sheffield kötü bir takım sayılmaz ama Middlesbrough kalitesinde bir takım değil. Ben bu karşılaşmadan bol gol bekliyorum.
515 Swansea vs Bristol City
Geçen yılki görüntüsünden uzak olan Swansea isteneni bir türlü veremiyor.Bristol şuan olarak işlerin iyi gittiğini söyleyebiliriz.Ben bu karşılaşmada ev sahibinin tırmanış için ellerinden geleceklerini yapacaklarına inanıyorum.
Tahminim: Swansea yenilmez.
516 West Bromwich vs Doncaster
West takımının tek amacı tekrar premier lig!Bence bunuda yapacaklardır.Yapacak kadrolarıda mevcut.Doncaster takımını ezip geçerler.
Tahminim: West Bromwich kazanır.
536 Queens P.R. vs Crystal Palace
QPR takımında artık yukarı tırmanma zamanı geldi.Evlerinde C.Palace ye karşı galip gelerek çıkışa başlayacaklardır.
Tahminim: QPR kazanır.
563 Blackpool vs Newcastle United
NewcastLe yi durdurabilene aşk olsun.Geçen yıl premier ligden düştüler ama bu yıl tekrar çıkacak takımların içlerinde kesin yer alacaklar.Şuan liderler mağlubiyetleri yok 5 galibiyet 1 beraberlik aldılar.Kalelerinde 6 maçta sadece 1 gol gördüler.Ev sahibi ise orta sıraların takımı bana göre ne düşer ne bi üst lige çıkar.Onlarda ilk mağlubiyetlerini geçen hafta aldılar.4 beraberlikleri 1 er galibiyet ve mağlubiyetleri var büyük takımlara karşı beraberlik aldılar.Onlar için bir handikap. Ne olursa olsun Tek hedefleri premier Lig oLan NewcastLe galip gelecektir.
Tahmin: Newcastle United kazanır.
576 Reading vs Cardiff
Reading e bi haller oldu.Geçen seneki takımdan eser yok.Aynı şey Cardiff içinde söylenebilir.
Cardiff son 2 hafta üst üste mağlup oldu.Ben bu karşılaşmada iki takımında ellerinden geleceklerini yapacaklarına inanıyorum.Maç gol üstüne taşınır.
Güvendiğim maçları sizlerle paylaşmak istiyorum ancak yorumlar kısa olacak umarım anlayışla karşılarsınız,herkese bol şans ve kazanç..
Derby - Barnsley
Formsuz derby ve moralsiz barnsley,iki takımda birbirinden kötü,şiddetle puana ihtiyacı olan barnsley'in formsuz derbyden puan alacağını düşünüyorum,kısır bir mücadele olmasıda muhtemel,maç tercihim beraberlik ve alt
Swansea - Bristol City
Swansea nın evinde oynadığı maçlarda etkisiz oynadığını ve vasatı aşamadıklarıni biliyoruz,kaybetmemek için yine defans yapmak zorundalar,bristol city de,deplasmanda etkisiz,beraberlik en olası sonuç.
Sheffield Wed - Middlesbrough
Her iki takımda oldukça formda,lakin ev sahibi s.wednesday'a hiç bir zaman güvenemedim,istikrarlı bir görüntü vermediler bana,formda olması yanıltmasın böyle maçlarda ofansif oynamıyorlar,deplamsan takım middlesbrough istediğini alacaktır.
Plymouth - Watford
Deplasman takımı watford un favori olduğu bir maç,plymouth da kötü gidişe dur demek istiyor,üç ihtimalli hayli zor bir karşılaşma olacak,kısır bir mücadele ve alt oynamak mantıklı geliyor.