Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Aldershot - Chester City
Aldershot takımı için lig coktan bitmiş durumda orta sıralarda ligi tamamlama başarısını gösterdiler. Chester takımı ise düşmemek için mücedele veriyo ve özelikle deplasman son dönemde deplasmanda kazanıp evinde kaybediyo!
Chester takımı 36 puanla tam düşme hattında yer alırken üstünde yer alan 40'ar puanlı Bournemouth ve Grimsby takımları bu hafta birbirleriyle oynıcaklar yani Chester iddaası kalmayan Aldershot'u yenerse bu iki takımla yada enazından biriyle puan farkını aşağıya indirmiş olcak!
Sonuç olarak Chester City'in bu macı ne yapıp edip akzanıp ligde kalma umutlarını son haftaya taşıcağını düşünüyorum ve yüksek orandan Chester galibiyetini öneriyorum!
Tercih:2
Oran:2.50
Exeter - Morecambe
Exeter takımı bir üst lige doğrudan cıkabilmek için 1 pauan gerisindeki Bury ile büyük bir rekabet halinde ve bu macı kazanıp Bury'e bu şansı vermek istemiyo! Bury takımı bu hafta Gillingham takımıya deplasmanda oynıcakki Gillingham'da playofa katılmayı garantiledi ancak azda olsa 3.sıradaki Exeter'i yakalma şansı var ve aralarında 4 puanlık bir fark bulunuyo yani sonuç olarak Exeter bu macı alamazsa Gillingham yada Bury'den biri kazanırsa son haftada kabus görebilirler!
Morecambe takımına gelince geçen hafta yenilerek şansları artık mucize bıraktılar! Şuanda 3 puan gerideler playoff hatının ve önlerinde hem Shrewsbury hemde Degenham Red takımalrı varkı ikiside bu hafta iddaasız takımlarla oynıcaklar puan kaybetmeleri zor gözüküyo!
Sonuç olarak Exeter bir üst lige cıkma şansını heleki altındaki rakipler birbirleriyle oynarken kaçırmak istemicekdir diye düşünüyorum ve Exeter galibiyetini ön planda tutuyorum!
Tercih:1
Oran:1.60
Notts County - Dagenham & Rbridge
Notts takımı ligde herhangibir hedefi olamyan rahat bir takım konumdayken, Dagenham takımı ise playooff için çaba gösteren ve bu uğurda aynı puana sahip Shrewsbury ile çekişen bir takımdır! Son maçlarında lider Brentford'u 3-1 geçerek büyük morel bulmuşlardı!
Notts takımı evinde oynadığı son 3 macıda kaybetmiştir ve sadece 1 gol atabilmiştir! Dagenham takımı böylesine kötü ve zayıf bir takımı bulmuşken neyapıp eder playoffa katılma aşkına bu macı alır diye düşünüyorum!
Tercih:2
Oran:1.70