Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Bolton-A.Villa
Düşme hattının 6 puan üzerinde yer alan Bolton, şimdilik rahat sayılır. 2 haftadır dış sahada oynayan ve yenilen takım, sahasında ki son 6 maçta Tottenham, West Ham, N.Castle ve M’Boro’yu yenerken, Fulham’a yenildi. İlk maçı 4- 2 kazanan A.Villa, o dönem çok formdaydı ama şimdi tam tersi bir grafik sergiliyor. Son 8 haftadan 3 beraberlik, 5 yenilgi alan takım, dış sahada 10 galibiyet ve 5 yenilgi alıp hiç berabere kalmadı. Aralarında ki 15 maçın 7’sini berabere bitiren takımlar, bu maçında en azsından ilk yarısını 0 bitirir.
TAHMİNİM :İ.Y 0
Everton-Manchester City
Haftayı Fa kupa maçında Manchester Utd ile kapışarak geçiren Everton istediğini maçı penaltılara kadar 0- 0 getirmeyi başararak aldı. Hafta arasında Chelsea ile eksik maçını oynayacak ve 3 gün sonrasında bu maça aşırı yorgun bir şekilde çıkacaklar. 8 maçtır sahasında yenilmeyerek 6 galibiyet, 2 beraberlik aldılar ve bu maçların 6’sın da gol yemediler. Dış sahanın en kötülerinden City, 1 galibiyet, 5 beraberlik, 10 yenilgi aldığı maçların 7’sin de gol atamadı ve 14 maçtır deplasman da galibiyet alamıyorlar. 6 maçtır bu sahada kazanamayan City takımından bu maçta galibiyet bekliyorum ama sizlere, aralarında ki 13 maçın 8’ini alt bitiren takımların bu maçında da gol bahsini öneriyorum.
TAHMİNİM :2.5 GOL ALTI
Fulham-Stoke
Her iki takımında geçen haftaki maçlarını doğru tahmin ederek sizlere alt biteceği şeklinde sunmuştum ve şimdi onlar birbirleri ile karşılaşacak. Fulham ligde hedefsiz ve rahat bir konumda, Stoke de onlar kadar olmasa da rahat sayılır, en azından ben düşmezler diyorum. Dış sahada 1 galibiyet, 4 beraberlik, 11 yenilgi alan Stoke bu maçta 1 puanı hedefleyecektir. Fulham’a yakın bulduğum maç kısır geçer, ayrıca ilk maç 0- 0 bitmişti.
Hull City-Liverpool
5 haftadır genelde, 8 haftadır da evinde kazanamayan Hull, benim küme düşme ihtimalini en yüksek gördüğüm takım durumunda. 5 haftadır kazanan ve bu maçların 4’ün de gol yemeyen Liverpool, bu sezon yıllardır özlediği şampiyonluğa çok yaklaştı. Dış sahada 10 galibiyet, 4 beraberlik, 2 yenilgi alan takım ilk maçta rakibini yenememişti (2- 2). Şampiyonlar liginden kötü şekilde elenen Liverpool lige ağırlığını koyar.
TAHMİNİM :2
West Ham-Chelsea
Sahasında 8 galibiyet, 2 beraberlik, 6 yenilgi ile oynayan West Ham, son iç saha maçında sadece 4 gol yedi. 11’in de gol yemediği 16 dış saha maçından 11 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alan Chelsea, geçen hafta Arsenal ile Fa kupa maçı oynadığı için, hafta içinde Everton ile sahasında lig maçını oynayacak. O maçın 3 gün sonrasında West Hama konuk olup, yine 3 gün sonrada Barcelona’yı şampiyonlar liginde sahasında ağırlayacak. Aralarında ki son 8 maçta 7 kez galip gelip, 1 beraberlik alan takım bu maçta çok zorlanacak ama kazanabilir. Sonuç riskli olabilir ama kısır bir maç olması kaçınılmaz.
Manchester Utd-Tottenham
Yoğun tempoda maçlarına devam eden Manchester, Fa kupasını kaybetti, lig şampiyonluğu yolunda sarsıntı yaşayan takım şampiyonlar liginde de şimdilik ilerliyor ama Barcelona’yı favori gördüğüm için bu konuda da fazla şansları olduğunu sanmıyorum. İç sahada 1 beraberlik ve 1 yenilgi dışında ki tüm maçlarını kazanan takım, 10 maçta gol bile yemedi. Bu maç öncesi hafta arasına eksik lig maçını sıkıştıracakları için yorgun düşebilirler. Büyük maçlarda büyük oynayan Totnam, bir sürpriz yapabilir. Gol bahsi tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.
TAHMİNİM :2-3 GOL
Arsenal-Middlesbrough
18 haftadır yenilmeyen Arsenal, son 5 haftadır da kazanıyor ve bu maçlarda attığı 16 gole karşılık yediği 3 golle formunun zirvesinde olduğunu bize gösteriyor. Son 13 lig maçında sadece 5 gol yiyen takım defansif anlamda çok sağlam bir görüntü içinde ve 7 maçtır sahasında gol yemediler. M’Boro’nun burada gol bulabilmesi imkansız gibi, son 8 dış saha maçının sadece sonuncusunda 1 gol atan takım, 9 maçtır dış sahada yeniliyor. Ev sahibi galibiyeti dışında ki her sonuç büyük bomba olur, zaten oranı da az olacağından ben gole yönelmenizi tavsiye ediyorum.
TAHMİNİM :2.5 GOL ÜSTÜ