Yönetici
Status :
Konular: 2719
Seviye: 49
Tecrübe: 9.989.677
Sonraki Seviye: 10.000.000
Teşekkürler : 4.501
2.085 mesajına 4.833 kere teşekkür edildi.
Grimsby - Port Vale
Grimsby takımı şuanda düşme hattından sadece 1 puan üste yer alıyo v ebu macı mutalak kazanması gerekirken, Port Vale ise 8 puan üste yer alarak düşme tehlikesini hissetmiyor bile denebilir çünkü ligin bitimine sadece 3 hafta kaldı!
Grimsby bu macı alamzsa eğer işi cok zora gircek nedenine gelince ise; Haftaya kendisiyle aynı puanda yer alan suan itibariyle Bournemouth takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek ve oalsı mağlubiyet onları biranda bir alt lig yolcusu yapabilir!Chester - Bournemouth macınında olması bugün 2. bir avantaj Grimsby için ikisinden biri yada ikiside puan kaybedeceğinden en akrlı takım olabilirler!
Tercih:1
Oran:1.60
Morecambe - Notts County
Morecambe takımı şuanda 59 puan ve 1 maç eksiyle playoff potasının son basmağında yer alan 63 puanlı Chesterfield'in 4 puan gerisinde yer alarak playofa katılma mücadlesi verirken, Notts takımı düşme hattından 8 puan uzaklıkta ve cok rahat konumda yer almaktadır!
Morecambe playofa bukadar yaklaşmışken ve iyi sonuçlar almaya devam ederken Notts gibi nispeten hem zayıf hemde rahat bir takımı yenecektir diye düşünüyorum ve fazla istaitstiğe girmeden Morecambe kaznaır diyorum!
Tercih:1
Oran:1.60
Rotherdam - Shrewsbury
Rotherdam takımı iddaası olmamasına rağmen genelde galibiyet için açık oynayna ve iyi futbolu benimseyen bir takımken, Shrewsbury ise playooff potasını sadece 1 puan gerisinde yer alan ve son dönemde beraberliklere abone olan bir takım konumundadır!
Shrewsburye bu macta puan yada puanlar gerektiğinden acık ve gole dönük oynayacağını düşünüyorum karşısındada acık oynayan Rotherdam olacacağından Üst seçeneği kulağa daha mantıklı geliyo ayrıca Shrewsbury yenilemzde iyi oranıyla denebilir!
Tercih:Üst
Oran:1.90
Alternatif Tercih:0-2çş
Oran:1.42