Yönetici
Status :
Konular: 2719
Seviye: 49
Tecrübe: 9.989.639
Sonraki Seviye: 10.000.000
Teşekkürler : 4.501
2.085 mesajına 4.833 kere teşekkür edildi.
Chesterfield ve Luton Maçları Üst Biter
Aldershot - Chesterfield
Aldershot takımı ligde 47 puanla 14. basamakda yer alıp herhangi bir iddaası bulunmayan amaçsız bir takım konumundayken, Chesterfield takımı ise tam tersi tam playoff barajının altında 1 maç eksiyle yer alan ve iddaalı bir takımıdır!
Chesterfield takımı ligde son 10 maçta başarılı bir performans göstermiş ve 6 galibiyet 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet almış bulunmaktadır. Aldershot ise iddaası kalmadıktan sonra özleikle deplasmanda genelde akybettiği ancak evinde gollu maçlar oynayıp rakiplere karşı direnç gösterip puan ve puanlar aldığını görüyoruz!
Sonuç olarak son 10 maçta 1 kez yneilen ve playoff için amansız bir mücadeleye giren Chesterfield ile amaçsız ama evinde açık ve rahat top oynayan Aldershot macının bol gollü geçeceğini düşünüyor ve öncelikle Üst seçeneğini öneriyorum ama sonuç bahsi oynamak isteyenlerede Chesterfield yenilmezi tavsiye ediyorum!
Tercih:Üst
Oran:1.70
Luton - Rotherham
Luton takımı için aslında çok şey söylemek lazım öncelikle lige tam eksi 30 puanla başladılar ve şuanda 22 puanları var yani normalde 52 puanla yer allıp playoffu zorlıcakken ligde son sırada yer alıyolar!
Luton takmına baktığımzıda herkez bu takım düştü birşey olmaz demelerine rağmen inanılmaz bir mücadele gösteridklerini ve düşşsekde savaşarak futbol oynayarak kazanarak düşeriz diyip, adeta taraftarı için oynaıdkları mesajalrını veriyolar!Son 5 maçlarında 4 galibiyet aldıklarınıda hatırlatmak istiyorum!
Rotherham'a baktığımızda ise tıpkı Luton takımı gibi lige eksi puanlarla başlayan bir takım görüyoruz. Rotherdam lige eksi 17 puanla başlamıştı. Onlarda şuanda tam 45 puan topladılar yani eksi puanlarla başlamasalardı 62 puan playofun tam göbeğinde yer alıcaklardı.
Sonuç olarak sezon başında eksi puanlarla başayıp buna rağmen lige asılan 2 takımının macının hayli zevkli ve bol gollu geçeceğini düşünüyor hernekadar Luton'un bir mucizeyi gerçekleştirip ligde kalmak için bu maçta galibiyet acısından 1 adım önde olduğunu düşünsemde toplam Gol açısında Üst en mantıklı geliyo!
Tercih:Üst
Oran:1.80