Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
daLgaSız deniZde HerKes KaPTan !!!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
Brentford v Bury
ligde lider durumda olan Brentford 2. sırada olan bury'i konuk ediyor,evinde üstün performansıyla dikkat çeken Brentford içerde sadece 1 yenilgisi bulunuyor o da 15. haftada rochdale'e karşı anacak çok şey değişti o zamandan bu yana,bury ise zor maçların takımı olmayı sürdürüyor ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor ben bu maç için sağlam olsun diye Brentford yenilmez diyorum.TAHMİNİM:10ç
Chester City v Dagenham & Rbridge
geçen hafta sürpriz bir yenilgi alan Degenham taraftarını ve bir çok insanı ters köşeye yatırdı halen ilk 7 şansı bulunan Degenham bu şansını fazla zorlamaz diye düşünüyorum ve bu maçı kazanır diyorum direk alt üst seçeneğinde ise üst derim.TAHİNİM:2
Exeter v Darlington
Neredeyse aynı istatistiklere sahip 2 takımın maçında exter geçen haftayı deplasmanda 0-0 lık skorla bereabere bitirdi,Darlington ise evinde rocdale'ye 2-1lik skorla boyun eğdi, darlingtonda Ravenhill'in k.kart cezalısı olduğu haftada Exter darlington'u rahat geçer diyorum,ancak benim düşüncem 10ç .TAHMİNİM:10ç
Gillingham v Bournemouth
4 haftadır galibiyete hasret kalan Gillingham geçen hafta bu hasretine Macclesfield karşısında aldığı 3-1 lik galibiyet sonrasında son verdi bu haftada 3 puan için sahaya çıkacak olan Gillingham istediği galibiyeti alır.TAHMİNİM:1
Konu demircan tarafından (28-02-2009 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir.
Rochdale v Grimsby Town
Evinde oynadığı son 2 maçındada galip gelemeyen Rochdale geçen hafta deplasmanda Darlington'u 2-1 le geçerek kendine geldi bu hafta da evinde rakibi karşısında galip geleceğini düşündüğüm Rochdale haftayı 3 puanla kapatır ve ilk 3 şansını devam ettirir.TAHMİNİM:1