Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
İngiltere Championship
[puan]2234[/puan]
İngiltere 1. Ligi
[puan]2235[/puan]
İngiltere 2. Ligi
[puan]2236[/puan]
[kartirmali]2234[/kartirmali]
.........
[kartirmali]2235[/kartirmali]
...........
[kartirmali]2236[/kartirmali]
...........
[ligistatik]2234[/ligistatik],
[ligistatik]2235[/ligistatik]
[ligistatik]2236[/ligistatik]
......
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
İngiltere I İptal Olan Maçlar
Brighton P-P Peterborough
Millwall P-P Colchester
Oldham P-P Bristol Rovers
Leyton Orient P-P Leeds
Carlisle P-P Hereford
İngiltere II İptal Olan Maçlar
Luton P-P Grimsby
Lincoln City P-P Macclesfield
Notts County P-P Gillingham
Dag & Red P-P Bournemouth
Aldershot - Chesterfield
--- Bristol - charlton ---
ligde son 5 maçda 4g alan bristol bu hafta evinde deplasmanda 7 maçtır kaybeden charlton'u konuk ediyor. ev sahibi bu sıralarda formda ve böyle kolay maçlarda puan kaybetmez evindeki son maçında C.palace'yi 1-0 yenen bristol ve deplasmanda burnley'e 90'da mağlup olan charlton'u kayıpsız geçer.
Bristol kazanır - (1) - 1.65
--- Preston vs Plymouth ---
Play-off için oynayan preston evinde plymouth'u konuk ediyor. evindeki son 7 maçda 6g 1b alan preston deplasman'da son haftalarda formsuz olan ve son 6 maçda 2b 4m alan plymouth karşısında çıkışını sürdürür ve 3 puan'ı hanesine yazdırır.
Preston Kazanır - (1) - 1.55
--- Southampton vs Sheffield United ---
deplasman'da 9 maçtır yenilmeyen ve 4g 5b alan sheffield bu hafta evinde en az puan toplayan takım southampton'a konuk oluyor. geçen hafta evinde swensea ile 10 kişi kalmış olmasına rağmen 2-2 beraberliği kurtarmıştı. shefli ise deplasman'da evinde etkili olan preston ile 0-0 berabere kalmıştı. ben bu maçdan yine bir beraberlik bekliyorum ama galip gelen olursa o shefli olur...
Maç Berabere biter : 0 - 3.00
Sheffield Yenilmez : 02 - 1.20
--- Wolverhampton vs Norwich City ---
Bu sezon ligde şampiyonluğa oynayan wolwes son haftalarda tökezlemesi yüzünden rakipleri aradaki farkı kapattı su anda 2. ile fark 4 puan o yüzden işleri sıkıya aldılar ve geçen hafta evlerinde watford'u 3-1 yendiler. rakip norwich ise düşme potasına yaklaşıyor deplasmanda son 6 maçında yanlızca 1b aldılar.geçen hafta doncaster deplasmanundan 1-1 beraberlikle döndüler. ben bu maçda wolwes'in kaybetmeyeceğini düşünüyorum.
Wolwes Kazanır : 1 - 1.50
--- Huddersfield vs Hartlepool ---
bu haftanın güzel maçlarından birisi bu sezon su anki konumuna göre ev sahibinin hedefi playoff 6.takım ile arasında 6 puanlık fark var üst üstte 2 kez kaybettiler ama geçen hafta evlerinde güçlü Peterborough 1-0 yenerek kendilerine geldiler. 1-0 morali ile bu haftaki maça farklı çıkarlar. rakip takım Hartlepool ise su anda 33 puan'ı var düşme potasının 7 puan üstünde olmasına rağmen yeri garanti değil ve deplasmanda son 6 maçında 1b almaları bu durumun kötüye gittiğine işarettir. ben bu maçda ev sahibini avantajlı görüyorum.
Huddersfield Kazanır - 1 - 1.60
--- Exeter vs Port Vale ---
bir tarafta playoff için oynayan son maçında barnet'i 2-1 ile geçen exeter diğer tarafda ise orta sıralarda bulunan ve son maçında deplasmanda morecambe ile beraber kalan port vale var. evinde son 3 maçında 1g1b1m alan alan exeter deplasmanda 5 maçda 1b alan portvaleyi rahat geçer diye düşünüyorum.
Exeter Kazanır - 1 - 1.70
--- Wycombe vs Barnet ---
ligde lider olan wycombe ligin vasat ekibi barnet ile kapışacak. son haftalarda takılan wycombe son hafta Accrington Stanley 2-1 yenerek kış uykusundan uyandı. evindeki son maçlara bakarsak kolay kolay yenilmiyor. rakip barnet ise deplasmanda iyi değil ama kötü de değil paldır küldür ilerliyor. ev sahibinin artık işi sıkı tutması lazım ve güçsüz ekibi barnet'i yenmesi lazım.
Wycombe - 1 - 1.50