Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca yorum girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
214 14:45 17.01.2009 Preston v Burnley
Haftanın ilk karşılaşması Preston kendi sahasında oynamanın avantajıyla bu karşılaşmaya çıkacaktır. Gecen hafta ligin liderinden puanlar almayı başardılar. Ağırlığını yavaşça gösteriyor. Bu karşılaşmayı kazanan taraf olacaktır.
Tahminim: 1
232 17:00 17.01.2009 Birmingham v Cardiff
Her iki takımında geçen haftaki karşılaşmaları ertelendi. Zor ve çetin geçecektir. Ev sahibi bu karşılaşmayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Bol gollerde bizleri bekliyor. Ev sahibi kazanır.
Tahminim: 1 ÜST
233 17:00 17.01.2009 Coventry v Blackpool
Zor bir karşılaşma daha çok ortada gibi görünüyor. Gerek oynadıkları oyun gerekse futbolcu kalitelerine göre benzer bir yapıya sahipler. Bu karşılaşmadan uzak durmanızı öneririm eğer oynamak isterseniz beraberlik veya alt seçene geni kullanmakta yarar var.
Tahminim: 0 ALT
234 17:00 17.01.2009 Crystal Palace v Ipswich Town
Ev sahibi ekip benim en güvendiğim ekiplerden biri hiçbir zaman beni yanıltmamışlardır. Hafta içi kupa maçından çıkmalarına rağmen bu karşılaşmayı kazanan taraf olacaktır.
Tahminim: 1
235 17:00 17.01.2009 Derby County v Queens
Geçen hafta ev sahibi ekip’ in karşılaşması ertelendi. Misafir takım ise puanları paylaşarak ayrıldı. Bu karşılaşmadan da misafir takımın puan kaybetmeyeceğine inanıyorum.
Tahminim: 02ÇŞ
236 17:00 17.01.2009 Norwich City v Barnsley
Ev sahibi ekip’ in puanlara ihtiyaçları var. Bunun için sahaya çıkacaklarıdır ama karşısından kolay bir rakip yok. Her iki takımda zorlanacaklardır. Misafir takımın puan kaybetmeyeceğine inanıyorum.
Tahminim: 02ÇŞ
241 17:00 17.01.2009 Nottingham Forest v Plymouth
Yine aynı şekilde ev sahibi ekip’ in puana ihtiyaçları var. Bunun için var güçleriyle mücadele vereceklerdir. Benim size tahminim ev sahibinin kaybetmeyeceği düşüncesindeyim.
Tahminim: 10ÇŞ
242 17:00 17.01.2009 Sheffield Wednesday v Charlton
Ev sahibi bu karşılaşmayı kazanacaktır. Fazla lafı uzatıp sizleri oyalamak istemiyorum. Bol gol olacağına da inanıyorum
Tahminim: 1 ÜST
243 17:00 17.01.2009 Southampton v Doncaster
Har iki ekip’te ligin sonlarında zor geçecektir. İki ekip’te zorlanacaktır. Fazla gol olmaz ev sahibi ekip daha avantajlı durumda ev sahibi ekip kaybetmez.
Tahminim: 10ÇS ALT
244 17:00 17.01.2009 Swansea v Reading
Ev sahibi ekip zor bir karşılaşmaya çıkıyor. Hafta içi oynadığı kupa karşılaşmasının yorgunluğu da üstünde olacaktır. Misafir takım için kolay bir karşılaşma olacağı kanaatindeyim. Misafir takım kazanır.
Tahminim: 2
245 17:00 17.01.2009 Watford v Sheffield United
Ev sahibi ekip geçen hafta farklı bir yenilgi aldılar. Reading karşısında yine işleri zor misafir ekip reading kadar güçlü bir ekip bu karşılaşmadan da puan alamayacaklardır. Misafir ekip kazanır.
366 19:20 17.01.2009 Bristol City v Wolverhampton
Geçen hafta misafir takım farklı bir yenilgi aldılar. Ama bunu telafi etmek için bu karşılamayı kazanmak isteyecekledir. Premier lige çıkmak için bu karşılaşmayı kazanıp büyük bir avantaj sağlayacaklardır rakiplerine karşı misafir takım kazanacaktır.