Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca yorum girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
142 22:00 09.01.2009 Reading v Watford
Haftanın ilk karşılaşmalarından biri ev sahibi takımın açısından kolay geçeceğini düşündüğüm karşılaşmalarından biri çok zorlanacaklarını zannetmiyorum. Ev sahibi takım kendi evinin avantajını da kullanarak kazanacaklarıdır
Tahminim: 1
226 17:00 10.01.2009 Barnsley v Southampton
Her iki takımda geçen haftalarda beraberlikle ayrıldılar. Zor bir karşılaşma ama ev sahibi takım daha yakın görünüyor. Bu karşılaşmadan fazla gol olmayacağını da düşünüyorum. Zor geçecektir ev sahibi galibiyete daha yakın olduğundan seçeneğim ev sahibinden yana alt seçeneğini de bu karşılaşmada kullanmayı düşüyorum.
Tahminim: 1 ve ALT
231 17:00 10.01.2009 Blackpool v Birmingham
Gelelim benim beklediğim karşılaşmalardan birine zor geçecektir. Biri liderlik için mücadele verecek biride ligin altlarından üst sıralara doğru çıkmak isteyecektir. Konuk ekip bu karşılaşmayı galip kapamak zorunda Premier lige çıkmak için bu karşılaşmayı galip kapatacaklarına inanıyorum.
Tahminim: 2
232 17:00 10.01.2009 Cardiff v Derby County
Hiç söze gerek yok bu karşılaşma benim bankolarımın arasında ev sahibinin galibiyetine rahat oynaya bilirsiniz. Futbol da banko olmaz ama size en güvendiğim karşılaşmalardan biri olduğunu yazıyorum.
233 17:00 10.01.2009 Charlton v Nottingham Forest
Ligin sonlarında mücadele eden iki ekip birbirleriyle karşılaşıyor. Zor geçeceğini düşünüyorum. Ama ev sahibi takım ligin sonlarına demir atmış durumda galip gelmek isteyeceklerdir. Ligin sonlarından kurtulmak için kazanmak zorundalar.
Tahminim: 10ÇŞ
234 17:00 10.01.2009 Doncaster v Bristol City
Ev sahibi takım ligin sonlarında misafir takım ise orta sıralarda zor geçecektir. Ama ne olursa olsun ev sahibi takım bu karşılaşmadan puanla ayrılacağına inanıyorum ve güveniyorum.
Tahminim: 10ÇŞ
235 17:00 10.01.2009 Ipswich v Sheffield Wednesday
Orta sıralarda mücadele eden iki ekip ev sahibi ekip geçen haftayı galip kapayarak morallerini biraz yükselttiler. Misafir takım ise mağlup ayrıldılar daha çok ortalarda geçecektir. Bir yandan ev sahibi ekibin oynadığı karşılaşmalara bakarsak bu karşılaşmada galibiyete daha yakın duruyor. Benim size seçeneğim alt ve ev
sahibine oynamanız.
Tahminim: 1 ALT
236 17:00 10.01.2009 Plymouth v Crystal Palace
Her iki ekipte geçen hafta mağlubiyetle ayrıldılar. Bu karşılaşmaya misafir takım daha kazanmaya daha yakın görünse de ortada geçecektir. Her iki ekipte birbirlerine üstünlük sağlayamadan sahadan ayrılacaktır.
Tahminim: 0
241 17:00 10.01.2009 Queens P.R. v Coventry
Benim bir diğer banko gördüğüm karşılaşmalardan biri ev sahibi takımın oynadığı karşılaşmalara bakarsak daha yakın durmakta bol gollü geçeceğini de düşündüğüm karşılaşmalardan biri ev sahibi ve üst biteçektir.
Tahminim: 1 ve ÜST
242 17:00 10.01.2009 Sheffield United v Norwich City
Hiç söze gerek olmayan bir diğer karşılaşmalardan biri oynadığı karşılaşmalara bakarsak oyuncu kalitesine bakarsak ev sahibi ekip misafir ekibe göre daha üst sıralarda görünüyor. Bunun için ev sahibinin galibiyetine oynaya bilirsiniz.