Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
Mesajlarin yorum icermesine lütfen dikkat gösterelim.
Kuponlar icin ayri basliklar forumumuzda mevcut lütfen kuponlarımızı Günlük Kuponlar başlığına yapıştıralım.
Forumumuzda canlı sonuçlar, son gelismeler gibi bilgi kaynaklari farklı başlıklar altında mutlaka belirtilmiştir, lütfen önce araştıralım eğer sorunuza cevap bulamamışsanız forumda soru sorma yoluna gidelim ...
Kesinlikle, bu takım kazanır, bakkalın çırağı söyledi bu takım fark atacak , o maç satılmış tarzında mesaj atmayın bu tarz mesajlar forumdan silinecektir.
Ikili diyaloglar için özel mesaj yolunu veya Analiz başlığımızı kullanalım.
Herhangi birinin yorumu hakkında kırıcı cevaplar gelmesi durumunda mesajlar silinecek gerekirse mesaj sahipleri cezalandırılacaktır.
Modlar her maca tahmin girmek zorunda değildir.Modlarin asıl gorevi bulunduklari baslikta duzen saglamaktir.
Forumun genel kurallarına uymaya özen gösterelim bu kurallar hepimiz için bunu unutmayalım.
Başlıklarda yer ayırtmak,rezervasyon yapmak,alan parsellemek kesinlikle yasaktır bu tür mesajlar silinecektir.
Başlıklar maçlardan bir gün sonra akşam saatlerinde kapatılacaktır.
Kadrolardaki eksiklikler, olumsuz hava şartları vs. konularda bilgi veren arkadaşların kaynak belirtmeleri zorunludur.
Övme , tebrik etme vb konularda lütfen Teşşekkür Butonunu kullanınız.
211 14:00 26.12.2008 Watford v Bristol City
Watford son karşılaşmasın da deplasman da Derby’ ye 1 farkla mağlup olmuştu. Her iki takımında sakat ve cezalı oyuncuları bulunmaktadır. Lig sıralamasında da alt alta bulunmaktadırlar. Watford bu karşılaşmayı kendi evinde kazanmak isteyecektir. Benim banko gördüğüm karşılaşmalardan biri Watford kazanır.
Tahminimiz: 1
221 15:00 26.12.2008 Charlton v Queens P.R.
Charlton aldığı sonuçlar hiç iç acıcı değil. Son 14 karşılaşmaya baktığınızda hiç galibiyeti bulunmamaktadır. Queens P.R. durumu Charlton’ a göre daha iyi durumda Charlton bir çıkış yakalamak zorunda kendi evinde ki bu karşılaşmayı kazanmak için çıkacaklardır. Ligin sonlarından kurtulmak isteyeceklerdir. Bu karşılaşmayı kazanmasalar bile kaybetmezler diyorum.
Tahminimiz: 10 ÇŞ
222 15:00 26.12.2008 Crystal Palace v Norwich City
Her iki takım arasında dağlar kadar fark var. Norwich City son karşılaşmasını kazanmışlardır. Crystal Palace Norwich City göre daha iyi bir takım bu karşılaşmayı kendi evlerinde rahat kazanır. Üst de taşınır.
Tahminimiz: 1 ÜST
236 17:00 26.12.2008 Burnley v Barnsley
Burnley son 8 karşılaşmasında yenilgi yüzü görmemiştir. Barnsley ise inişli çıkışlı bir yol izliyor. Ben bu karşılaşmadan ev sahibi galip geleceğine inanıyorum kendi sahalarında Barnsley’ e puan vermeyeceklerdir. Burnley kazanır.
241 17:00 26.12.2008 Ipswich Town v Birmingham
Birmingham gecen karşılaşmayı kendi evleri de Reading’ e karşı kaybettiler. Ipswich Town ise dış sahada beraberlikle ayrıldı. Birmingham son 3 karşılaşmayı da kaybetti ve 2 lig den 3 üncü lige doğru düştüler. Bu karşılaşmayı kazanarak şampiyonluğu yakalamak için bu karşılaşmayı kazanmaktan başka çaresi yok kazanacaklarına inanıyorum.
Tahminimiz: 2
242 17:00 26.12.2008 Nottingham Forest v Doncaster
Ligin sonlarında mücadele eden iki ekip birbirleriyle karşılaşıyor. Notingham Forest ligin sonlarından kurtulmak için çabalıyor. Doncaster ise iyi bir kadroya sahip değil isteseler bile başaramıyorlar. Doncaster’ in hiçbir şansı yok Nottingham Forest kazanır.
243 17:00 26.12.2008 Plymouth v Southampton
Her iki takımda geçen karşılaşmalarda puan alamamışlardır. Plymouth açısından kolay bir karşılaşma olacaktır. Kendi iç sahasının avantajını da kullanarak kazanacaktır. Fazla gol olmayacağını da düşünüyorum Southampton da alt sıralardan kurtulmak için en azından beraberlik isteyecektir. Onun için kontrolü elden bırakmayacaktır. Fazla gollü geçmez.
Tahminimiz: 1 ALT
244 17:00 26.12.2008 Preston v Derby County
Her iki takım için de zor geçeceğini düşündüğüm karşılaşmalardan biri preston galibiyete biraz daha yakın gibi görünüyor. Ev sahibi takım kendi evinin avantajını kullanarak galip gelmek isteyecektir. Derby County ise öyle kolay bir rakip değil zorda olsa ev sahibi kazanır.
245 17:00 26.12.2008 Reading v Cardiff
Reading ağırlığını yavaşça gösteriyor. Geçen hafta Birmingham deplasman da yenerek büyük bir moral sağladılar. Bu karşılaşmayı da kolay geçeceklerini düşünüyorum. Banko gösterebileceğim karşılaşmalardan biri Reading kazanır.
246 17:00 26.12.2008 Sheffield Wednesday v Blackpool
Geçen karşılaşmada Cardiff ‘ e yenilen Sheffield moral açısından da büyük bir sıkıntı yaşıyor. Blackpool alacağı bir galibiyette moralleri azda olsa düzeltecektir. Bu karşılaşmayı kazanmak zorunda olduklarını da bilerek sahaya çıkacaklardır. Sheffield bu karşılaşmadan galip gelerek hem morallerini hem de ligde ki durumlarını düzelmeye çalışacaklardır.
251 17:00 26.12.2008 Swansea v Coventry
Her iki takım acısından da zor geçeceğini düşündüğüm karşılaşmalardan biri ortada geçeceğini ve her iki takımda birbirlerine üstünlük sağlayamadan sahadan beraberlikle ayrılacaktır. Fazla gol olmayacaktır. Kontrollü geçecektir. Galibiyete yakın gördüğüm taraf ev sahibi takımdır.
Tahminimiz: 0
252 17:00 26.12.2008 Wolverhampton v Sheffield United
Wolverhampton bu karşılaşmayı kendi evinde vermeyecektir. Benim bir diğer banko gördüğüm karşılaşmadan biri ev sahibi takım zorlanmadan bu karşılaşmadan da puan alacaktır. Bu karşılaşmada fazla gol olacağını da düşünüyorum ÜST biter ev sahibi de kazanır.
211 Watford – Bristol City
Ligde birbirini takip eden iki takımda henüz iyi bir performans gösteremedi. Bristol 18., Watford ise 19. sırada bulunuyor. Ev sahibi Watford, iç sahada etkili bir takım. Deplasmanda bu kadar kötü bir takım son sırada olmamasının tek nedeni de bu. İçerdeki son 4 maçta 10 puan toplayan ekip, bütün hesaplarını iç saha performansına göre yapıyor. Rakip Bristol ise deplasmanlarda iç sahadan daha iyi sonuçlar alan bir takım. Ancak son 4 dış saha maçında sadece 1 puan alabildiler. Genelde de 8 maçtır kazanamıyorlar. İki ekip arasındaki son 4 maç, 2 Bristol galibiyeti ve iki beraberlik göze çarpıyor. Sonuç anlamında ev sahibini galibiyete yakın görüyorum. Ancak alt tercihi ön planda.
Tahmin: 2,5 Gol Alt
221 Charlton - QPR
Galiba Charlton, Championship’te sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biri. Tam 14 haftadır kazanamıyorlar. QPR’de deplasmanda büyük hayal kırıklığı yaşıyor. İç sahada alınan başarılı sonuçlara rağmen dışarıda 9 maçtır kazanamıyorlar. İki takımda ilginç istatistiklere sahip. Charlton iç sahada en çok gol yiyen takım. QPR ise deplasmanda en az gol atan takım. Sadece 3 gol atabildiler. İki ekip arasında 6 hafta önce oynana maçı QPR sahasında 2-1 kazandı. Maçın beraberliğe ve alta yakın olduğunu düşünüyorum.
Tahmin: 2,5 Gol Alt Veya Beraberlik
222 Crystal Palace – Norwich City
Ligde 7. sırada bulunan Crystal Palace, şampiyonluk için olmasa bile play-off için iddialı durumda. Eğer böyle devam ederlerse bu şansı yakalayabilirler. Ligde iç sahada iyi takımlardan biriler. Ayrıca en az gol yiyenlerden biri. Norwich ise dış sahada en çok gol yiyenlerden biri. 7 maçtır yenilmeyen ev sahibi, son 9 dış saha maçında sadece 1 kez kazanabilen Nowich önünde favori. Alt üst bahsi yönünden ortada bir maç.
Tahmin: Crystal Palace Kazanır
236 Burnley - Barnsley
Ligde 4. sırada bulunan Burnley üst ligin ciddi adaylarından biri. İç sahada sadece ilk maçta İpswich’e kaybeden ekip, o günden beri yenilmedi. Barnley ise ligin vasat takımlarından biri. Dışarıda sadece 2 galibiyet alabilen takım, son 4 maçta da 1 puan alabildi. Burnley’i sahalarında 3-2 yendiler geçtiğimiz haftalarda ama bu kez daha zorlu bir maç olacağı kesin. Burnley’in iç sahada rakibine karşı bariz bir üstünlüğü var. İngiltere lig kupasında Chelsea ve Arsenal’i yenen Burnley maçın favorisi.
Tahmin: Burnley Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
241 Ipswich - Birmingham
Özellikle iç sahada ligin dirençli takımlarından biri olan Ipswich, son iç saha maçını kaybetti. 2-0 yenik durumda oldukları Cardiff karşısında 2-1 i bulduktan sonra 10 kişi kalınca maçı çeviremediler. Ligin iddialı ekiplerinden Birmingham ise son 2 maçta 2 mağlubiyet alarak zirve yarışında büyük yara aldı. Şu an liderin 9 puan gerisindeler. İlk maçı Birmingham evinde 2-1 kazanmıştı. İki takımında maça kazanmak için çıkacağını ve maçın üst bitebileceğini düşünüyorum. Ayrıca sürpriz kuponlar beraberlik tercihi denenebilir.
Tahmin: 2,5 Gol Üst
243 Plymouth - Southampton
İki formsuz takım karşı karşıya. İki takımda 6 maçtır kazanamıyor. Genelde de istikrarsız olan bu iki takımında birbirine benzer performansları var. İki takım arasında oynanan maçlarda alt ve beraberlik tercihleri öne çıkıyor. Ligde oynadıkları ilk maç 0-0 bitti. Alt ve beraberlik seçenekleri ön planda.
Tahmin: 2,5 Gol Alt
244 Preston – Derby Contry
Ligde 37 puanla 8. sırada bulunan Preston içerde oynadığı son 4 maçı kazandı. DErby ise dışarıda 7 maçtır kazanamıyor. Derby’in en büyük sıkıntısı deplasmanlarda çok kolay gol yiyor olması. İki ekip arasında oynanan son 8 maçta Preston’un sadece 1 galibiyeti var. Oda deplasmanda. 5 maç berabere bitmiş. Preston bu sezon içerde hiç berabere kalmadı. Bu maç ilk olabilir.
Tahmin: 2,5 Gol Alt Yada Beraberlik
245 Reading - Cardiff
Son 5 maçtan 15 puan çıkaran Reading, hafta sonu Birmingham’ı deplasmanda 3-1 geçerek 2. sıraya yükseldi. İç sahada bu sezon muazzam bir performans gösteren Reading, sadece 5 puan kaybetti. İç sahada Wolverhampton ile beraber ligin en başarılı iki takımından biriler. Ligde 5. sırada bulunan Cardiff’te son 6 haftadır kaybetmiyor. Ancak Reading’e karşı pek şanslarının tuttuğunu söyleyemeyiz. Bu maçta ev sahibi favori. Ancak öncelikli tercihim üst seçeneğinden yana olacak.
Tahmin: 2,5 Gol Üst
246 Sheffield Wednesday – Blackpool
Ligde 11. sırada bulunan sheffield, zaman zaman istikrarsız sonuçlar alsa da içerde iyi bir takım. Son 6 maçta 1 kez mağlup olan takım, ligin iç sahada en az gol yiyen takımı. Rakip Blackpool’de istikrarsız bir takım. Ancak onlarda da son dönemde bir toparlanma ışığı görülüyor. Ancak son 3 haftada 2 puan toplayabildiler. İki ekip arasında oynana maçlarda ev sahiplerinin daha avantajlı olduğunu görüyoruz. Ancak son maçı Sheffield dışarıda kazanmayı başardı. Ayrıca bu maç hem Sheffield’in içerde zor gol yemesi, hem de Blackpool’un çok golcü bir takım olmamasından dolayı alta yakın görünüyor. Ancak iki ekibin birbirleriyle yaptıkları maçlarda daha çok üst sonucu görüyoruz. O yüzden dikkatli olmakta fayda var. İlk tercihim ev sahibinin galibiyeti.
Tahmin: Sheffield Wednesday Yada 2,5 Gol Alt
251 Swensea – Coventry
Ligin beraberlik kralı olan Swensea, son 6 maçından beraberlikle ayrıldı. iç sahada sadece Birmingham’a mağlup olan ekibin iç sahada tam 7 beraberliği var. Coventry ise bu haftaya kadar deplasmanlarda daha başarılı oldu. Son 10 haftada aldıkları 3 galibiyeti de dışarıda elde ettiler. İki takım arasında geçen ay oynanan maç 1-1 berabere bitti. Ev sahibi maçın favorisi gibi görünüyor ama beraberlik riski var. Ama Swensea’nın bu beraberlik serisini bir şekilde bozması lazım.
Tahmin: Swensea Kazanır
252 Wolverhampton – Sheffield United
Tartışmasız şu ana kadar ligin en iyi takımı olan Wolver içerde ve dışarıda en iyi istatistiklere sahip. En yakın takipçisinin 7 puan önünde olan Wolverhampton son 3 maçını kazandı. Sheffield ise son haftalarda deplasmanda çok formda. 6 maçtır deplasmanda yenilmiyorlar. İki ekip arasında bu sezon oynanan maç liderin 3-1 üstünlüğü ile bitti. Ancak genele baktığımızda Sheffield’in rakibine çok zor yenildiğini görüyoruz.
Tahmin: Wolverhampton Kazanır Yada 2,5 Gol Üst
551 17:00 28.12.2008 Barnsley v Preston
Birmingham Cuma günü aldığı galibiyetle 3 karşılaşmadır puan alamamanın hasretini sonu erdirdiler. Moralleri biraz daha yüksek olarak bu karşılaşmaya çıkacaklardır. Galibiyete yakın taraf olarak görünüyor. Bu karşılaşma yorgun olmalarına değin üste taşınacaktır.
553 17:00 28.12.2008 Bristol City v Crystal Palace
Bristol City Cuma günü oynadığı karşılaşmada Watford deplasman da 2 farkla yenerek büyük bir moral sağladılar. Crystal ise kendi evinde 2 farkla Norwich yendi. Zor geçeceğini düşündüğüm karşılaşmalardan biri benim size seçeneğim alt olacaktır.
Tahminimiz: ALT
554 17:00 28.12.2008 Cardiff v Plymouth
Cardiff deplasman da Reading’ ile berabere kaldılar. Bu karşılaşmanın en büyük favorisi olarak görünüyor. Fazla söze gerek olmadan ev sahibin galibiyetine vermenizi öneririm.
555 17:00 28.12.2008 Coventry v Sheffield Wednesday
Coventry Cuma günü oynadığı karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı. Sheffield’ de aynı şekilde puanları paylaştı. Zor bir karşılaşma gibi görünüyor. Bu karşılaşma daha çok ortada gibi geçeceğini düşünüyorum. Yine aynı şekilde puanları paylaşırlar ve her iki takımda birbirlerine üstünlük sağlayamazlar. Alt seçeneğini de düşünebilirsiniz.
Tahminimiz: 0 ALT
556 17:00 28.12.2008 Derby County v Ipswich Town
Her iki takımda Cuma günü oynadığı karşılaşmalarda puan alamamışlardır. İnişli çıkışlı bir yol izliyorlar. İlk seçeneğim Üst olacaktır. Her iki takımda puan istiyor. Bunun için goller görebilirsiniz Derby ağırlığını biraz daha gösterecektir. Galibiyete yakın gördüğüm taraf ev sahibi ekiptir.
561 17:00 28.12.2008 Doncaster v Burnley
Doncaster Cuma günü aldığı sonuçla büyük bir moral aşıladı. Futbolcuların kendilerine geldiklerini düşünüyorum. Ama Burnley oka dar küçümsemeyelim Cuma günü kötü bir sonuç alsalar bile bu karşılaşmanın favorisi olarak sahaya çıkacaklardır. Deplasman ekibi kazanır diyorum.
562 17:00 28.12.2008 Norwich City v Nottingham F.
Her iki takımada puan ve puanlara ihtiyaç var ligdeki durumları hiçte iç açıcı değil. Kötüye doğru gidiyorlar Cuma günü aldığı sonuçlar her iki tarafa da fayda sağlamamıştır. Ev sahibi daha avantajlı görünse de bu karşılaşma daha çok ortada geçecektir. Fazla gol olmaz hem yorgunluk hem de iki takımında güçleri birbirlerine benzer gibi görünüyor. İlk seçeneğim alt olacaktır. Galibiyete kim daha yakın diyorsanız iki takımda yakın görünmüyor daha çok puanları paylaşacak gibi görünüyorlar benim tahminim beraberlik.
Tahminimiz: 0 ALT
563 17:00 28.12.2008 Queens P.R. v Watford
Watford geçen karşılaşmada kendi evlerinde mağlup olarak puan bile alamadan ayrıldılar. Ev sahibi ekip ise deplasmandan beraberlikle döndüler. Ev sahibi ekip daha avantajlı hem evinde oynuyorlar hem ise aldığı sonuçlar oka dar kötü değil. Ev sahibi ekip bu karşılaşmayı galip geleceklerine inanıyorum.
564 17:00 28.12.2008 Sheffield United v Charlton
Çok zorda geçmeyecektir. Ev sahibi ekip favori olarak görünüyor ama yorgun olmalarına göz önüne almamız gerekiyor. Ev sahibi ekip ne olursa olsun bu karşılaşmayı galip gelerek kapatacaktır.
565 17:00 28.12.2008 Southampton v Reading
Ligin alt sırada olandan üst sırada olan ekipler birbirleriyle karşılaşıyor. Herkesin de bileceği gibi Reading bu karşılaşmayı bırakmayacaklarını bilmemizde yarar var her ne olursa olsun yorgun olsalar bile bu karşılaşmadan galip gelerek yeni yıla büyük bir moralle gireceklerdir. Benim en güvendiğim karşılaşmalardan biri deplasman ekibi kazanır diyorum
651 21:45 29.12.2008 Blackpool v Wolverhampton
Her iki takımda geçen karşılaşmadan beraberlikle ayrıldılar. Daha çok deplasman ekibi favori gösterilse de ev sahibi ekip hiçte kolay bırakmayacaktır bu karşılaşmayı en azından bir beraberlik isteyeceklerdir. Bunun için size ilk önerim Alt olacaktır. Daha sonra ise sürpriz oynamak isteyenler ev sahibinin galibiyetine oynayabilirler. Garanti olsun diyorsanız 10ÇS oynayın.
Tahminimiz: 1 ALT
551 Barnsley - Preston
Kötü gidişe dur diyen Barnsley, son 2 maçtan 6 puan çıkarmayı başardı. Cuma günü ligin güçlü ekiplerinden Brunley’i deplasmanda yenerek sürprize imza attılar. Preston’da Cuma günü oynadığı Derby maçını kazandı. Ancak iç sahadaki üstün formları dış sahaya yansımıyor. 12 dış saha maçında 10 puan toplayabildiler. İki takım arasındaki ilk maçı Preston içerde 2-1 kazanmıştı. Sonuç tercihi anlamında riskli bir maç ben üst tercihinin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Ayrıca sistem kuponlar beraberlikte denenebilir.
552 Birmingham - Swansea
Preston ve Reading yenilgilerinin ardından Cuma günü İpswich’i yenen Birmingham rahat bir nefes aldı. Ligin en kaliteli kadrolarından birine sahip olan takım için şimdi yeniden ilk 2 sıraya yerleşme zamanı. Rakip Swansea ise Coventry karşısında da sahadan beraberlikle ayrılarak geleneği bozmadı. 7 maçtır berabere kalıyorlar. Ancak bu kez zorlu bir rakiple karşılaşacaklar. Kötü gidişe dur diyen Birmingham bence maçı kazanacaktır.
553 Bristol City – Crystal Palace
Bristol City Cuma günü deplasmanda Watford’u 4-2 yenerek deplasmanlardaki formunu sürdürdü. İç sahada sadece 2 galibiyet alabilen ekip, deplasmanda 5 galibiyet aldı. İçerde aldıkları 7 beraberlikle bu kategoride liderler. Son haftaların en formda takımlarıncen biri olan Crystal ise 8 maçtır yenilmiyor. Bu haftalarda 6 galibiyet elde ettiler. Deplasmanda 5 yenildi alan takım, bu mağlubiyetlerden 4 tanesini ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlardan aldı. Ben mevcut form durularını sürdüreceklerini düşünüyorum. Maçla ilgili öncelikli tercihim konuk ekip yenilmezden yana. Ancak Bristol’un içerde zor yenildiğini düşünürsek, sistem kuponları için ideal bir beraberlik maçı.
554 Cardiff - Plymouth
Son haftaların formda takımı Cardiff, 7 maçtır kaybetmiyor. Cuma günü oynanan maçta da ligin en zor takımlarından biri olan Reading deplasmanından 1 puanla döndüler. İçerde sadece Birmingham ve Wolverhampton’a yenildiler. Plymouth ise 6 haftalık galibiyet özlemine Cuma günü Southampton karşısında son verdi. Deplasmanlarda kolay lokma değiller ama. Bir çok kalbur üstü takımı dışarıda yenmeyi başardılar. bu sezon oynana ilk maçı da 2-1 kazanmayı başarmışlardı. Ancak bu kez işleri daha zor olacak. Zira Cardiff çok formda. Bence Cardiff maçı kazanmaya yakın olan taraf.