Merhaba Misafir! Foruma Mesaj&Konu paylaşımı ve Tüm aktivitelerden yararlanmak için Ücretsiz Üye Olun!
236) Watford - Wolverhampton
Watford'un 6 iç saha maçının 5'i Üst rakamıyla biterken , Wolves'inde 6 dış saha macının 5!i üst bitmiştir. Ayrıca aralrındaki son 6 macında 5'i Üst bitmiştir. Fazla yoruma gerek yok bu ligde istatistik büyük oranda tutuyor bende Üst diyorum bu maca oranı güzel!
Tercih: Üst
Oran:1.65
225) Charton - Burnley
Charton evinde 6 maçta 3G 3M alırken , Burnley dep'da 2G 2B 2M almış bulunmaktadır. Ancak önemli bir husus ise Charto'nun bu 3 mağlubiyeti evinde son 4maçta almıs olmasıdır. Burnley ise son 5depda 1 kez yenilmiştir.
Sonuç olarak Burnley rakibinde daha formda ve depda cok hızlı kontraya cıkan bir ekip olduğundan Charton'a yenilmeyeceğini düşünüyorum.
Tercih:0-2çş
Oran:.142
324) Reading - QPR
Readin evinde 6 maçta 18 puan tek takım konumundayken , QPR ise depda sadece 5puan toplamış ve tek galibiyet almış bulunmaktadır. Dış saha gol atmakta zorlanan QPR'ın Reading'e gol atması zor gibi göründüğünden bu macın Üst yerine Reading atıcağı 2 golle 2-0 gibi bitmesini muhtemel görüyorum. Ayrıca son Doncaster macını küçümseyip zor kazananan Reading'in daha güçlü ve hataları affetmeyen QPR'yi daha cok önemseyip galibiyet alacağını düşünüyorum zirve yolunda!
Tercih:1
Oran:1.65